KK Partizan

Ma pusti ga, vidiš da bezuspešno troluje. Ovde se može videti razlika između dobre fore i prozivke što je bacio No Respect i dosadnog pokušaja trola.

Inače, bez Zagorca na sledeće dve utakmice. Kao nije ozbiljnija povreda, ali iz predostrožnosti će da presedi.

Ma pusti ga, vidiš da bezuspešno troluje. Ovde se može videti razlika između dobre fore i prozivke što je bacio No Respect i dosadnog pokušaja trola.

Inače, bez Zagorca na sledeće dve utakmice. Kao nije ozbiljnija povreda, ali iz predostrožnosti će da presedi.

Bedak, njega sam najvise zeleo da vidim u akciji. Inace, bice prenos i na YT ACB lige i na nekoj od Arena (sto meni bas nista ne znaci jer nemam Arene :mrgreen: )

Što se tiče prelazaka na relaciji Partizan - Zvezda i obrnuto, nekako mi se čini da su naši igrači dosta lojalniji. Čović je pokušao da nam uzme Milosavljeića i Marinkovića, a dobio je srednji prst. Čak ni Milutinov nije hteo kod njih, iako tehnički ne bi bio direktan prelazak iz Partizana u Zvezdu. Dok su njihovi rado prelazili na lepšu stranu Topčiderskog brda. Evo i sada, uzimamo im prvu opciju na četvorci, ako se sve završi kako treba naravno.

U sklopu Covic-RSB kampanje zastrasivanja i slinjenja smo videli i Jankovicevu fotku u nasim obelezjima, sto dovoljno govori o njemu - imao ponudu od nas prosle sezone, otisao u Zeleznik, popasao tamo, i sad bi da dodje. Id' begaj. Kao igrac, OK, super, al' lik je dileja. Koliki treba intelekt da budes ili koliko moras glupog menadzera imati da ides tamo ako hoces minute kao neafirmisan igrac, kad taj klub odigrao vise sezona (kol'ko je sad, 6?) nego sto ima igraca koji su se u njemu afirmisali.

Isto vazi i za price o Muricu, znaci decko, mani nas se.

Bice strimova za budjavu Arenu, moci cemo ispratiti. Naravno, bice standardno pripremno-otuzno, ali mozda se malo i zabavimo. :super:

Poslednja izmena:
U jednoj cetvrtini 5 trojki i 32 poena, Muta Nikolic sada sedi u nekom cosku i place. :mrgreen:

Steta sto igramo bez 4 igraca koji su gotovo sigurno u 12, plus mitska startna cetvorka. Igramo bukvalno bez krila i krilnog centra.

Neki prvi utisci.
Pejdz nije plej, cist bek sa pozamasnim ofanzivnim arsenalom. Nesiguran (slabasan) mi je sa loptom u rukama, u odbrani krpa.
Nikolic odlican drugi plej koji ima prostora za napredak.
Dzoko dobar u napadau, par puta odlicno ispratio ofanzivni skok. U odbrani mu ne ide, mada mu fali pomoc jer nam fale visoki.
Vanja ide na ulaz umesto onih Kobi Brajant suteva, cak je i poslednji napad isao na ulaz umesto da sutne. Nadam se da nije incident.

Potpuno je nebitan rezultat, previse nas fali da bi utakmica bila validna. Ove nose veterani Seibutis i Vaskez.

Edit, povlacim za Pejdza. :mrgreen: Moze od njega biti dobar plej ako ga usmere kako treba.

Poslednja izmena:
Sta je sa odbranom, ovo je lose i za Mutine standarde. Natrpase nam 10+ trojki za poluvreme, sa visokim procentom. :roll: Primili 30 poena za cetvrtinu bez izlaska iz bonusa i ni jedan TO nije uzet.

Zagorac solidan. Sve sto je uradio bilo je u korist ekipe, ne siluje.

Kao da gledam neku od utakmica Pere Bozica i malo me jeza uhvatila. Prva cetvrtina dobra (dali vise poena nego u sledece dve zajedno) i onda kola krenula nizbrdo, a nema ko da povuce kocnicu.

Nije problem kada se ovako odigra jednom, nece da valja ako postane standard, pa promena trenera u sred sezone itd.

Ma nek izgubimo sve 50 razlike ako cemo pobedjivati sebi ravne u Abi. Dobro nije bas kao pod Perom niti mislim da ce biti kao pod klovnom Mutisom, Zagorac je dobar, Pecarski se brusi, ali da cemo osvojiti nesto tesko i to ne treba biti nesto strasno.

Ja goru nasu utakmicu od ove nisam gledao jos od Sutjeske tamo, kada je Pera pusten niz vodu. Vidim grobarska histerija po internetima da se isto uradi i sa Cankom.
Po meni nije zasluzio (jos uvek, nadam se i da nece), ali nisam bas bio presrecan ni kad je doveden.

Nisu ovi ni priblizno ovoliko bolji, ovo je bilo do nas.

Ne znam da eventualno oteraju Canka koga dovesti, mozda Gagija Nikolica.

Najblize sto bih pustio Gagija Nikolica nasoj klupi je ono mesto pored Tegija. :mrgreen:

Ne mozemo previse ocekivati kada pocetnik uci pocetnike. Najvise sto moze da se dogodi je da rastu zajedno, a to trazi vreme.

Ovakav tim prepun talentovane klincadije mi je ili za nekog doktora kosarke koji ce besumucno da radi sa njima ili za nekog rodjenog pobednika koji ce ici na pobedu po svaku cenu.
Ovo prvo je Dule, sto nema sanse sto zbog naprednjaka sto zbog njegovog zdravlja. Ovo drugo mi najvise lici na Saleta, mada nikada nije ostvario bog zna sta kao klupski trener.

Debeli brat Trinkijeri je slobodan.
:dream mode off: :mrgreen:

Ne treba paničiti, ovo su pripremne utakmice. Po meni je daleko korisnije da se one gube jer se pre vidi šta ne valja u igri, koliko koji igrači mogu i da li treba da se vrši doselekcija. Takođe je super i da se malo skine pritisak sa ekipe jer smo svi poleteli očekivajući titulu u ABA ligi, a isto tako i da predsednik oladi od bombastičnih najava.

Sve ide svojim tokom, biće ovo dobro na kraju.

Naravno, pripreme i sluze da se vidi gde skripi. Na nesrecu skripi na sve strane. :mrgreen:

Ovo ce se resavati ili dovodjenjem dva igraca, najbolje bi bilo proverena, ili smenom trenera (za sta nisam i mislim da se izvesno nece desiti). Ne moraju da budu skupi, samo da se zna sta se od njih ocekuje. Mada kako poslujemo pre ce biti Jankovic plus onaj Amer srednjoskolac sto ga isprobavamo u Zemunu.

Btw. skinuli smo mrak! Pala je mocna Angola 90-75! :klap:
Pejdž 4, Trifunović 6, Aranitović 11, Pažin 3, Marinković 8, Pecarski 14, Gavrilović 10, Tanasković D. 4, Zagorac 7, Lendejl 8, Gagić 4, Nikolić 11

Zna li neko da li ce biti nekog strima protiv Barse?

Smena trenera bi bila jako jadan potez i dokaz da nezadrživo jurimo na nivoe seljačkih klubova. Čanak je zaslužio šansu, neka raste polako sa ekipom. A i nije da imamo mogućnost da dovedemo nekog dokazanog trenera...

Inače, mudre glave :mrgreen: sa foruma su već rekle da nam fale dva igrača - očigledna četvorka i jedan iskusan go to bek koji će da povuče. U Vanju i Sanija prosto nemam poverenja da mogu da iznesu sezonu.

Za strim pojma nemam, jurićemo malo pred početak utakmice kao i uvek. :mrgreen:

Prenose neki Spanci, iskopacemo vec link.

Toliko, i previse, spominjani Jankovic postao slobodan igrac. Tako da, ako su zaista navalili da ga dovedu, ocekujem ga u timu vec za koji dan kada se vrate u Beograd.
Licno se jos uvek nadam nekom KevinJones-olikom igracu. Ocelavicemo gledajuci ludake Gagica i Jankovica zajedno.

Ocekujem da padne neko srceparajuce saopstenje ili kletva ala Vjerica Radeta, da se malo nasmejemo pre nego Barsa krene da nas melje. :mrgreen:

Jbt. ja jedva post zavrsio, a saopstenje vec stiglo. :hahaha:

Poslednja izmena:
dunkcontest_021713~15.jpg

Back