KK Partizan

Di-SR2eX0AAzncP.jpg

Za sada Ostoja doprinosi neizmerno vise od Pekovica, pa i od Danilovica u poslednjih par godina mandata. Kada se kao sisica zavukao u rupu da slucajno njega ne okrive za ono sto Dule prica. Kad vec trpimo napredne, barem da ne bude za kikiriki.

Cena karata pokazuje da nismo toliko u finansijskom problemu, koliko imamo problem kada je publika u pitanju. Cena je populisticki niska, dok je prethodnih godina bila previsoka i na neki nacin vise predstavljala pomoc (donaciju) klubu. Razlika u ceni za istu kartu je 9k dinara. Slazem se sa njima da je povratak publike kljucan jer je prosla sezona devalvirala sve ono sto Partizan treba da bude, tim koji se bori bez obzira na sve. Mi smo cele sezone zivotarili (citaj 'razigravali mlade igrace'). Najmanje draga godina od kad pratim Partizan.

Samo neka se bore i idu na pobedu u svakoj utakmici i publika ce znati da ceni. A koliko Canak kao trener pocetnik moze pokazace vreme, jer je on trenutno i najslabija karika.

Jos jedna pozitivna novina, Mladost iz Zemuna postaje nas razvojni tim. Tegi napisao, tako da uzimam kao zavrseno.

Poslednja izmena:
Kad se setim kad smo igrali protiv NBA timova u Americi, a ovde ni prenos nije bio. Jedino što imamo su Tegijevi Nokia 3310 snimci i njegovo već sada legendarno uključenje direktno sa groba Al Kaponea :mrgreen: Da je igrala državna mezimica te utakmice, ne bismo mogli da živimo i dalje od specijalnih emisija, prenosa i slično...

Doveli smo nekog Dzoka Landejla da nam igra centra, Australijanac sa koledza. Tu se moje znanje o njemu zavrsava. :mrgreen:

Meni u timu fali jos jedna cetvorko-petica i jedan bek. Spominjani Todorovic bi bio bombona, ali ne vidim dovoljno minuta za sve igrace koje tu vec imamo. Ni Vanja, ni Zagorac, ni Si, pa ni Sani, nisu tu da bi sedeli na klupi.
Treba nam jedan koji moze da uskoci 20-ak minuta kada je potrebno, a da na nekim utakmicama igra i znatno manje (citaj Milenko). Koja sam pokvarena ploca. :mrgreen:

Poslednja izmena:
211, sviđa mi se visina. Imao je dobru statistiku na koledžu sad videćemo. Najvažnije je kako će da prođe period adaptacije na život u Evropi, pa tek posle na evropsku košarku.

Slažem se, bek i četvorka pa da se pobijemo sa svima.

Dovesti Penavu da opravvdamo epitet Jugoslovena.:)

Slazem se, i ja bi ga rado video kod nas. "Zvezda-srbija-krv-nam-nije-pomija" likovi su nas do sada kostali previse dobrih kosarkasa (Mirza, Nurkic, suskalo se i Saric), a ovaj mali cini mi se da ima ono nesto da bude dobra prica.
Kazu da je veliki radnik i da nece da odustane od putu ka NBA, iako nije draftovan. Sam izjavio da mu je sledeca stanica Evropa. Potpis na 3 godine i teraj.

Jedina zamerka mi je sto nema sanse da stane na 5 i igra skoro iskljucivo licem ka kosu. Pa bi nam jedini koji moze nesto ledjima bio Novica.

Poslednja izmena:
Ma za nase uslove je bingo, a da je bar jedan od tih sto si napisao dosao bili bi sampioni Evrope garantovano. Inace po bh portalima prizeljkuju da dodje, jos nas smatraju gigantom gde bi mogao napredovati, sta ti je nekadasnja zaostavstina.

Gomila, ali zaista gomila, potencijala u timu! Nadam se samo da ce neko umeti sa njima da radi.

Vanja, Zagorac, Sani, Nikolic, Pecarski, Pazin, Gegic, ova ekipa place za jednim Duletom da ih uvede u profi basket.

Poslednja izmena:
Meni lično je ovo bolja politika dovođenja u odnosu na razne Robinsone i Gordone. Ovi igrači su generalno mačke u džaku, ali su opet na počeku karijere u punoj snazi, nisu rekovalescenti koji su došli da uzmu još koju paricu pred penziju, nego se bore i za buduće ugovore. Očekujem dosta oscilacija, gubljenja neizvesnih mečeva, ali isto tako da ekipa raste tokom vremena, da budu bolji u decembru nego u oktobru i u aprilu nego u decembru. Videćemo za šta će to konkretno biti dovoljno.

Ostoja je najavio još dva igrača, dakle to bi bila ta četvorka i verovatno bek. I dalje nam treba go to igrač na dvojci.

A šta mislite o Jankoviću? Tim potezom bismo pljusnuli ozbiljnu šamarčinu Legendi, tu sumnje nema, ali mislim da i igrački možemo da dobijemo. Meni on izgleda kao sasvim dobar igrač koji će itekako da napreduje, ali znak pitanja je što je burazer prosto lud. Sa njim i Gagićem u ekipi postoji sav potencijal da se svi mi navučemo na bendžose. :mrgreen:

A šta mislite o Jankoviću? Tim potezom bismo pljusnuli ozbiljnu šamarčinu Legendi, tu sumnje nema, ali mislim da i igrački možemo da dobijemo. Meni on izgleda kao sasvim dobar igrač koji će itekako da napreduje, ali znak pitanja je što je burazer prosto lud. Sa njim i Gagićem u ekipi postoji sav potencijal da se svi mi navučemo na bendžose. :mrgreen:

Bensedine u KKP treba da dele uz svaku kartu. :mrgreen:

A sto se ovog ludaka tice, mislim da nam je jedan Gagic sasvim dovoljan. Verujem i ja da bi doneo igracki kvalitet i da bi pljustala saopstenja ko kad ih je Sani napustio (a to ume da bude zabavno), ali mi se ne dopada nesto Jankovic.

Ja sam navijao da dovedemo onog drugog, 2+0 brata. :mrgreen:

Jankovic je solidan igrac i veliki potencijal, ali ja mislim da je dijabola u glavu. Prica o njemu kod nas je kontam samo spin sa svrhom. Legitimno je da ga zelimo iz igrackih razloga, ali ako ga Ostoja zeleo iz razloga samo zato sto je Legendin, to je brukanje kluba i svodjenje istog na Legendin fabrikantski koji je pozna po takvim pokusajima i ponekom realizacijom, sa sve SNS hemijskom olovkom.

Sto se naseg tima tice, standardno imamo tim koji bi trebao da se bori za 4. mesto u ABA, to nam je otprilike nivo. Imamo zanimljive igrace, imamo i macke u dzaku, tipa Amer na pleju nam nema treninga u Evropi. Ta lozenja na Zagorca su smesna, decko je spao na Andoru, klasican Miskov polu-proizvod, koji naravno ima svog potencijala i koji bi mogao dosta i da da. Tu dolazimo do trenera, i cinjenice da treba da upoznamo Canka na pravom nivou, jer ce imati pripreme i celu sezonu.

Generalno, dosta ekipa u ABA se oslobodilo posle smene drzavnih mafijasa na tronu. Buducnost ce izaci sa malo apgrejdovanim timom, Cedevita se opet razbahatila, kao i Panteri, zbog kojih se prica da ce se menjati i pravilo stranaca. Svi oni dovode u skladu sa nekim trenutnim rejtingom gotove igrace, ali utisak je da se vise ide na kvantitet nego kvalitet. Kosarka u ABA mozda nece biti kvalitetnija nego prethodnih sezona, ali ima potencijala da bude zanimljivija. I na kraju krajeva, i mi i Panteri i Cedevita cekamo svog novog trenera da vidimo kako ce se pokazati sa timom, to su velike nepoznanice. Doduse, mi smo upoznali Canka, prednosti i mane, ali ne kada je odgovornost za sezonu potpuno na njemu.

Back