KK Partizan

Pise Blic da je nas novi centar, pazi sad, Dordje Gagic! :hahaha: Doduse nije Tegi potpisao pa da budemo sigurni.

Sve, ali da ovog magarca vracaju. Pa lik nas je napustio (nagovoren ili ne svejedno) u sred sezone cim je dobio priliku zbog 2 neisplacene plate.

Mislim, za nase ostale centre je Karl Meloun, ali to vise govori o njima nego o njemu. Gomilanje drvenarije se nastavlja. Ako je prosek poseta u Pioniru pao na 3,5k, sad ce da padne za jos 500, a bar 1000 njih ce da zvizdi ovom glavonji.

Edit:
Potvrdio Misko. Ja i dalje ne verujem sta su uradili. Jos po twittu cenim da je potpisao ovu i sledecu sezonu. Odoh po Bromazepam family pack. z:mrgreen:

Poslednja izmena:
Nije ta gluperda napustila Partizan zbog 2 plate, vec zbog svoje zene, tasta, Covica, i koji god je debil bio upleten u to da se tadasnjem Partizanu smakne jedan pokretljiv centar koji je urnisavao tada premocnog Bobisku-jelku.

Tesko da smo mogli dovesti iritantniju naivcinu i budaletinu, koja je umislila da je bitna faca i da moze "napraviti karijeru", i evo sad se vraca preko nizerazrednih klubova Italije i Belorusije, posto je dobio nogu u Turskoj zajedno sa poslednjim Zvezdinim trenerom.

Poslednja izmena:
U svakom slucaju bi Ostoja mogao da se dogovori sam sa sobom dal se gasimo jer je Dule zapeo ili imamo i za placanje obestecenja. Spin majstor, drugo i ne zna. Placa Muti "samo" jednu godinu, jer su se njih dvojica velikih Partizanovaca dogovorili, lik radio manje od 3 meseca i to da ne diskutujemo kako je radio. Bolje da nije.

Kapiram da je njemu najlakse da nam ovi njegovi nameste frizider "na odredjeno vreme", pobrisu dugove, naprave neki "Partizan Rover Cacak" i napokon nas izjednce sa Zeleznikom.

Poslednja izmena:
Stigao sam gledati samo podnosljivo prvo poluvreme, ono je horor koliko su momci na dnu. Loko je mozda i najbolja ekipa u EK, puci ubedljivo od njih u Rusiji je OK, ali takva us.ranost i nedostatak karaktera, strasno.

Naravno, daleko od toga da su to realne mogucnosti ekipe, ali to je ekipa koja je mesecima ucena da gubi i igra neobaveznu kosarku, i to sad treba preokrenuti... A pride ko zna sta se tu desava u glavama.

Podrska Urosa Lukovica za Canka i momke

DSUi5ssXkAAEzvl.jpg

I od Bircevica

DSUxLs8XUAEMF8g.jpg

Poslednja izmena:
Mucenici, oni tek sad pokusavaju da krenu da igraju kosarku, stanu na loptu, pozicioni napad... Zapustena ekipa u svakom smislu, bez lidera. Novica je stvarno stetocina, a Vanja umesto da se nametne on se ucjutio. Tezak je posao pred Canjkom da ovo oporavi, a prava na kiks skoro i da nema, nesto malo. Al posto smo utucali jos jednu sezonu...

Sudjenje sramotno, kako prilici mafijaskoj ligi pravljenoj po meri zeleznicke pudle i njegove srecne porodice minus odbegli zet. Nemam reci da opisem gadjenje...

Pokretan i atletski centar koji ume da brani pik, nasu staru boljku. Kosarkaski, vrh centara u ovoj unesrecenoj ABA-ligi. I naravno, ne znam ni sam koliko sam uzivao gledajuci poslednju utakmicu bez njega.

Kako napravito krs atmosferu u par lakih koraka. Podelis i onako tuznu tribinu na dva dela. Dodjete i jedni i drugi jer je besplatan ulaz. Ne pratite igru, ali se zato nadglasavate. Ostatak hale koji redovno dolazi u cudu.

Igra nasa standardna. Gagic resio da nas podseti koliki je balvan. Drago mo je da mu niko nike zvizdao, jeste magarac al ne volim kad se prozivaju nasi.

Na kraju relativno laka pobeda, napokon Novica odigrao kapitenski. Ali i dalje nam je samopouzdanje na nuli. Kad dozvoljavamo da nam sa +20 dodju na +6 za 5 minuta u poslednjoj cetvrtini. Na kraju su Zadrani sami sebi presudili onom tehnickom.

Navijanje za anale sporta, navijaci istog tima sve vreme ratuju jedni protiv drugih. A vec sledeci put nece ni doci. :pop:

Ovo je prvi put da je ekipa pevala "Volim ga" 2 puta, i to jednom sa severom. z:mrgreen:

Poslednja izmena:
Bilo je i ranije sizofrenih situacija dok su bili ovi Zabranjeni, nista novo. Mislim, majmuni, sta drugo ocekivati. Samo sto ovaj put ne znam sta rade i kako se dele, niti me zanima, iskreno.

Ekipa sa vise energije, cak su i malo "prebili" Zadrane, ali avaj, istu stvar gledamo i dalje, samo nismo prosuli prednost. Ja verujem da ce Canak, takav kakav je (normalan, radan, s obe noge na zemlji), biti bar normalan trener i da ce kad-tad naplatiti rad, i onoliko koliko je u stanju dobro da uradi.

Bolja smo ekipa individualno i svakako od svih osim od prve trojke sponzorisanih klubova, moramo dobijati ovu buraniju...

Bilo je i ranije sizofrenih situacija dok su bili ovi Zabranjeni, nista novo. Mislim, majmuni, sta drugo ocekivati. Samo sto ovaj put ne znam sta rade i kako se dele, niti me zanima, iskreno.

Ekipa sa vise energije, cak su i malo "prebili" Zadrane, ali avaj, istu stvar gledamo i dalje, samo nismo prosuli prednost. Ja verujem da ce Canak, takav kakav je (normalan, radan, s obe noge na zemlji), biti bar normalan trener i da ce kad-tad naplatiti rad, i onoliko koliko je u stanju dobro da uradi.

Bolja smo ekipa individualno i svakako od svih osim od prve trojke sponzorisanih klubova, moramo dobijati ovu buraniju...

Jedna rec sve objasnila.

Elem, sponzorisani klub je i KKP....da budemo iskreni. Nemamo hrvatskih sponzora kao neki drugi srpski timovi, ali Boze moj. :-))

Ako ovakvi kakvi smo stignemo do F4 - mrka kapa.

Kompanije koje nas sponzorisu nisu bilo ko...bar za srpske prilike.
Mi smo svoje ussrali u Parizu...tad smo trebali uzeti titulu. Kapiram da cemo imati novu priliku 2040. Tad cemo je iskoristiti a ja cu umreti srecan, neki infarkt, slog, mozdani udar, tako nesto. Do tada...opusteno.

Back