KK Partizan

oce to panticu...

ja sam u junu bio za canka iako je trenerski siljokuran, a ne za mutu koji je za njega mr dr mr kosarke, sa idejom rada na duze staze, da se saceka koliko treba, rast i canka i igraca i ekipe.

na srecu nije se desilo, jer bi sada on bio magare u blatu, a mutisu bi velicali ko strucnjaka - spasioca.

ko da saceka... 2 metra, akamoli sezonu.

zato se vec ceka 4 i cekace se duze od jos 4. ako ne riknemo .

btw znate da je cankov ugovor do juna? da ne kosta ako i protiv ovog krene hajka kad izgubi od fmp, ced i bud u nizu.

Poslednja izmena:
Ostoja je i zvanicno najobicnija SNS volina, koja navijace smatra ovcama. Citam sta je sve izvaljivao na RTS-u i krstim se, a religiozan nisam. :pop:

Dule ce da veze svilen gajtan jer je dobio presudu na oko 100k, a nama racun u blokadi vec sad na toliko. Krivi mu ovaj i onaj zbog onog kredita (za koji sam sad vec siguran da nije toliko los koliko ga ovaj predstavlja).
Jedino nikakav uticaj nisu imali njegovi zbog kojih je klub volonterski zivotario 3 godine bez sponzora.

On je ladno rekao da je dugovanje prema Milutinovu bilo 18k, a da je zbog klauzule da svaki dan raste za 50 evra sad doslo do 200k. Pa some napredni (200k-18k)/50 je oko 3,5k ili drugim recima, tuzio nas sa cirka 12 godina :mrgreen:

Inace, dug je bio izmedju 150 i 180 i trazili su nacin i tad da ga isplate kako bi mogli da naplate obestecenje za njega, ali nisu nasli nacin da sakupe. Te pare plus verovatno neke takse daju tih 200k. Al dramaticnije zvuci prica da je sve bilu u redu i da je Partizan imao pare, ali su bili nesposobni pa se nisu setili da isplate sicu najtalentovanijem igracu i zarade milion.

Poslednja izmena:
Apsolutno, niko nije sam sebe potpisao. I da jeste neko je morao da aminuje. Ako neko ima osecaj da je od kluba dovoljno dobio iskustva, para, cega god, pa oprosti hvala mu. Ako zeli svoje pare ima prava na to do poslednjeg dinara.

Otpustili smo i Stevanovica, nastavljamo da zaradjujemo[SUP]tm[/SUP]. :roll: Meni je njegov potpis bio ''najsmisleniji od besmislenih'' potpisa ove godine. Sa druge strane, ako je bio Mutin decko, a mislim da jeste jer je vec odbijao Partizan, teraj ga pa nek ladi po Dorcolu.

Poslednja izmena:
btw, da ima nekog smisla govoriti o kosarci, a nema, pametnije bilo sutnuti vanju, ako nece, a nece, da produzi ugovor. mada i da oce...

nema uopste vise smisla ni govoriti o kkp. tako da i necu.

ae.

Predsednik kluba izjavio je da je Zagorac pristao na dvoipogodišnji ugovor sa Partizanom,
ali da se predomislio onog trenutka kada je, kako je rekao, "javnost saznala za taj dogovor".

Aaa znaci Zagorca smo doveli da igra iz senke, da bude tu, a da niko ne zna da je tu! I onda kad su drugi saznali da je on tu, Zagorac je odlucio da ode.

Hocemo jos! Hocemo jos! :hahaha:

Ovaj je oterao Mutu da mu ne pravi konkurenciju na mestu klupske budale.

Mi mozemo da citamo clanke iz novina i vidimo ko je sta rekao, imamo i digitrone da sracunamo nesto, ali SNS debilcina ce da primenjuje recept svog vodje jer Srbija danas. Bez ikakvih komentara.

Ekskluzivno, Milutinov koji pokrece tuzbu protiv Partizana! (FOTO)(VIDEO)(SAMO JAKO I BEZ SMISLA)

baby-soccer-player-baerke-van-der-meij-2011.jpg

U pozadini je i Dule koji se zadovoljno smeje :mrgreen:

Poslednja izmena:
Uzasno, kakve oscilacije... Na kraju smo dozvolili Mornarcima da osete krv i to je bilo to, prosto se videlo na 5min do kraja.

Muta je sa "svojom" selekcijom ostavio tesku rupcagu, a bojim se i da nema poremecene psihe tima zbog Novice. Bas se pretvorio u stetocinu, mnogo hoce, ne moze, prikenjava... Tako cele sezone.

Toliko i o samopouzdanju.

Ako je neko morao da nas zakopa, bar nek bude brat Luki. Posle nekog kosa je krenuo da opsuje ili onaj njegov trash-talk, a onda se u pola druge reci setio gde je i prekinuo. :mrgreen:

Canak, sasvim ocekivano ne ume da zaustavi kola kad krenu nizbrdo, pogodovo ne sa ovako limitiranom ekipom. Imamo 2 odlicna igraca na pleju i (ispod)prosecne igrace na svim ostalim pozicijama. Centra ni od korova. Djoko je neverovatna, prvo poluvreme sasvim ok, u drugom kanal nad kanalima. Jos se Canak uzentao pa manje rotirao u drugom, a ovi "iskusniji" kojima vise veruje su pali.

Ocekivao sam kikseve, ali ne ovako brzo. Samo da ne postanu pravilo, jer to je scenario koji je doziveo Pera Bozic. Jos ima puno da se igra i dalje smo u trci za cetvrto mesto.

Isla je prica da se Obradovic pokusava starati o Partizanu iz senke, i kao da se vrati jednog dana (kadgod i stagod). Muta je navodno njegov izbor.
Ostoja i SNS su prica koja je upala, a poslednja recenica ove izjave se moze protumaciti i u tom kontekstu...

Back