KK Partizan

Savrseno jasno da je sve ostalo isto po pitanju funkcionisanja, dugicj raste prirodnim tempom, kao i uvek. Za Ostoju je verovatno bitno da ne bude dr Tvorzan pa da uspe da resi Marfin banku, jer je bitno da u ovom vucicevsko-covicevskom nju vejvu KKP zadrzi odredjenu poziciju, bude na uzici, kao sa porezom. I bitno je da malo pojaca taj tempo rasta dugova, sto zasad uspesno cini.

Da ne ureknem, ali izgledamo skoro kao kako i treba, na kraju prve. I Aranitovic, Tanaskovic, Pecarski... Canak... Zbog toga ce vredeti gledati ovaj tim, i da napreduje.

Kolika je steta sto je sva zaliha iole jacih utakmica potrosena na onog debila, sad cemo do sledece serije protiv vodece trojke u ABA gledati ekipu protiv nerealno jadnih protivnika koji cine ovu ABA ligu.

Bambergujemo!

Vanja se raduje Sanijevim trojkama vise nego svojim. Gleda i ne veruje sta se desava. Izgleda da je tezak kamenjar na treninzima xD

Napokon Partizan kome je stalo do pobede.

Drugo poluvreme da nas malo spusti na zemlju. Ipak smo limitarana ekipa, koja je veceras igrala u skracenom sastavu. Pozitivno je da ni u jednom momentu nije delovalo da mozemo da izgubimo. Protiv igosa smo drhtali do poslednje sekunde i pored 117p.

Cakarevic jedva hoda. Ja ne znam da smo ikada imali igraca koji nas je vise kostao. U 2 mandata pola miliona (skoro sve sto je uzeo u karijeri), a nista odigrao nije. Gavrilovic vidno sepa, kao i Vanja.

Jedva cekam da vidim konferenciju. "Pobedili bi 30 razlike, ali Pecarski.." xD
Btw, ovako se razigravaju mladi. Ubacis ga da odradi nesto konkretno, a ne das mu minute i pustis ga da radi sta hoce.

Јесте лепа победа,али опет...да примимо безмало 100 :eek:
У сваком случају подршка пуним срцем за Чанка и ове наше младе снаге !

Ne moze se gledati samo kroz brojeve. Kad das 112 poena, to automatski znaci veci broj poseda (i poena) i za protivnika. Drugo, igrali smo sa igracima koji nisu imali neku ulogu do sada, ako su je uopste i imali. Trece, proci ce meseci dok mi ne zaigramo dobru odbranu, ako je to pravac koji Canak zeli. Mozda ni ne ume da popravi odbranu, videcemo.

Vazno je da smo se malo trgli, da nismo delovali anemicno, bezvoljno. Prva utakmica ove sezone gde sam mogao da dignem noge pre poluvremena i mirno odgledam do kraja. Igracima ce rasti samopouzdanje jer imaju podrsku sa klupe.

Nije lako klincima da igraju, a znaju da ce posle luda da frflja kako je on sve lepo nacrtao, a oni ne umeju da urade.

Па сад...
...можеш да даш пуно поена,а ако је противник слаб,а ја мислим да ови јесу,набијеш их са мнооого разлике,а не мора да буде +200 поена...
исто тако,нису ово баш сад " први пут смо се окупили" екипа,тако да...исто тако у праву си,одбрана се уиграва,треба време,али мислим да младост може да одигра
добру одбрану на енергију,свежину...
У сваком случају ово је лепо за гледање,боље него да је било 67 : 49 рецимо,али...
Кад наиђе јачи противник,неће моћи овако.

Popravice Canak i to bar malo, za pocetak je digao momcima samopouzdanje. Koliki ce biti dometi videcemo, al treba se nadati da ce biti pomaka.

Naravno, moguce je da ovako selektovana ekipa sa dosta mekanih, pa i nekoliko vrlo mladih igraca, ni ne moze da igra ne znam kakvu odbranu... pa Novica koji igra na skrge, pa 2 Amera... nema tu mnogo kapaciteta.

Ali svejedno, trud, trcanje, preuzimanje, strana pomoci... sve to moze.

A puno poena smo primili jer jednostavno nije islo da ih trpamo ko neslani celu utakmicu (69p za poluvreme je moguce i neki rekord za poluvreme), doslo je do velikog opustanja i to je to. Uz naravno gorepomenutu igru na veci broj poseda.

Па сад...
...можеш да даш пуно поена,а ако је противник слаб,а ја мислим да ови јесу,набијеш их са мнооого разлике,а не мора да буде +200 поена...
исто тако,нису ово баш сад " први пут смо се окупили" екипа,тако да...исто тако у праву си,одбрана се уиграва,треба време,али мислим да младост може да одигра
добру одбрану на енергију,свежину...
У сваком случају ово је лепо за гледање,боље него да је било 67 : 49 рецимо,али...
Кад наиђе јачи противник,неће моћи овако.

Juce su Aranitovic, Tanaskovic i Pecarski imali vazne uloge u rotaciji. Sani je igrao vise nego na svim dosad utakmicama zbirno. Tanaskovicu je 2 utakmica u timu (treca ako racunamo EC), Pecarski, je slicno Saniju, igrao vise nego bilo kad. Uz to je Djoko napravio 5 faulova za manje od 10 minuta, tako da je nasa visoka linija Pecarski/Tanaskovic/Novica igrala ceo mec protiv Lalica, Trajkovskog i Majstorovica. Iskusni su to igraci.

Vaznije od broja primljenih ili datih poena je, sto sam pisao u lajvu, da se Vanja raduje tudjim poenima. Da se igraci pomazu, raduju zajedno. Da ih Canak bodri, izvodi iz igre kad brljaju i odmah objasnjava sta ne valja (ovo vecinom onaj pomocni sto ce voditi i mladje selekcije). Ima snimak protiv Cedevite, kada Stevanovic atraktivno zakucava, a na klupi mrtvo more. Vodimo protiv jaceg protivnika, mrtvo more. Izgubimo u poslednjoj cetvrtini, mrtvo more.

Zbog toga je Muta morao da ode. Verujem da bi i sa njim sinoc lako dobili.

DRRiJsZXcAAl37x.jpg

Koristimo male faulove, rotiramo u odbrani, protivnicima istice napad vise puta. Znaci moze kad se hoce, ili barem pokusa.

Sve radimo kako treba, naravno u granicama mogucnosti. Steta sto vecerasnja utakmica nije za prolaz. Kako god da se zavrsi, ja zadovoljan. Skaci, igraj, napadaj!

Sani i Tanasko najbolje koriste ovu situaciju u kojoj se nalazimo. Nevidjeno je svima drago zbog obojice. Narocito imam dojam da ljudi navijaju za Sanija. Zanima me kako ce Vanja da reaguje na promenu trenera.

Poslednja izmena:
Ostali smo bez goriva, ocekivano. Nemamo snage za vise. Ostaje zamerka za broj primljenih trojki, mada bolje pokrivamo nego ranije i dalje ne valja. Ne moze ovo bez Vanje, Novice, Cakaervica koji je otvorio bolovanje, Gavrilovica da malo rotira. Imamo jednog centra, Djoku, i jednu cetvorku, Tanaskovica. I Pecarskog negde izmedju. Ovi da imaju samo Zaitea bili bi u prednosti.

Vazno da ne izgledamo ubijeno u pojam, bez zelje. A zaista je bila umetnost, ubiti volju za zivotom ekipi sastavljenoj od momaka 20-22 godine.

Canak prvo da nauci ekipu da zavrsi svoju odbranu... Odma' ce izgledati za klasu bolje. Koliko samo prosutih stvari zbog nezagradjenog kosa, nepokupljene lopte, neke banalne greske... Oni su imali 30% popravnih napada ni krivi ni duzni.

Bitno da ekipa izgleda kao da ima glavu i rep, a ne ... ono.

Mihajlo i psiha. :dash:

Evroligaske sudije... sramno. Kakve pacerske greske, kakvo silovanje kosarke generalno.

cacanin umesto sto je popustio pod pritiskom grupe padavicara koja je podstakla organizovanu kampanju protiv trenera, bolje bi bilo da mu je doveo nekog igraca.

i vcrs 2 amera 54 od 98 points. i 58 0d 101 preko njih primljeno.

nadam se da ce bar canku da dovede nekog pod kosem.

Koliko sam cuo nisu hteli da dovode igraca dok se ne konsultuju sa Cankom. Planira se jedan visoki. Mozda sad i docekamo onog Kembela.

Sledecih 5 mnogo bitnih u aba, ako tu kiksnemo na vise od jedne, mozda nam ni ne treba taj visoki. Osim ako ne nadju nekog koga zele na duzi ugovor.

Poslednja izmena:
ma propalo je ovo, makar dosao mitski rim protektor. isuvise kukavicluka, nesposobnosti, gledanja samo svog dupeta. u "upravi", kod mute, kod igraca...

a bio sam optimista. dugorocni trener, visegodisnji ugovori igraca, mlados, dobri amerikanac goss... sjebali sve.

Back