KK Partizan

Meni ovo zvuci kao plan

DQEctbMW4AAcX4o.jpg

Iako je imao sasvim dobre partije prošle sezone u Partizanu, Luković se nije zadržao u klubu koji voli od malih nogu.
„Muta me nije hteo. A da je bilo bar nekakve šanse, ostao bih u Partizanu. Samo, tužno je što mi se baš niko nije javio posle onog poraza od FMP-a u polufinalu Superlige kad smo i završili sezonu“.
To znači da bi se ipak jednog dana vratio u klub iz Humske?
„Prijatelju, uvek bih se vratio u Partizanu. Šta ću kad ga volim“!
Kakav je bila tvoja saradnja sa Aleksandrom Džikićem?
"Imao sam ok odnos sa Džiletom. Mnogi treneri su pričali kako sam talentovan, ali me je samo on doveo u Partizan. I na tome ću mu večno biti zahvalan“.
Luković kaže da je, iako je prošla sezona završena neočekivanim porazom, atmosfera u timu bila dobra.
„To mi nedostaje. Sa mnogima sam ostao u kontaktu. Sa Novicom se čujem deset puta dnevno“.
Ima tu dosta anegdota koje oslikavaju kakvi su odnosi vladali u ekipi.
„Sećam se da je Hečeru na Božić bila potrebna pomoć. Nisu htela da mu upale kola, zvao je portparola kluba, a onda ga je on uputio na mene. Ja sam jedini imao kablove. Au, što je bilo hladno. Palili smo ga na minus deset, srećom, nije padao sneg“.
,,E sad, ja ne bi bih imao dilemu kada bi mi neki klub iz regiona, poput Mornara nudio 100.000 evra ili poslednji klub u Španiji, kao Betis, davao iste pare, pre bih izabrao Mornar. A kada bi tu bio i Partizan, ne bi ni pitao koji su ostali klubovi“.
Brat Marko i sestra Branka takođe su uspešni košarkaši. Uroš i Marko su već igrali zajedno za MZT, ali 213 centimetara visoki centar ima još jednu želju.
„Daće bog da jednog dana zajedno sa bratom zaigram u Partizanu. Na primer, da to bude kad se crno-beli vrate u Evroligu“.

Na zapadu nista novo. :roll:

Dobro ajde ima i novog, videli smo Andriju i Cakara na pleju, al bolje da nismo. Opsti utisak je da niko od nasih ne zna sta treba da radi.

Jos jedna neobavezna utakmica Partizana. Ja bih da vratimo sve dinamicne odakle su dosli i kazemo da smo se samo salili. Vratimo Canka, Slobu i Tanaskovica, pa dokle doguramo.

Nikada veci broj likova koje nije briga za Partizan nije bilo u Partizanu. Utopili su i one za koje verujem da bi se borili u 90+ (precesto i 100) nijansi sive.

Poslednja izmena:
Limeni Ostoja: "Mi i menadzer smo se bas lepo slagali i sve smo lepo dogovorili na obostranu radost. Al Rade nece, pa nece."

Rade: "Ja sam svoje rekao kada sam bio pitan."

Bravo mali, popi.saj se po marvi! Moralne karikature.

Moj pas bi za nekoliko meseci treniranja ekipe naucio da promeni nesto, ali Mutisha ne. Ne deluje mi da ce se jos dugo zayebavati na klupi, pritisak je sve veci. Bice pitanje sta posle njega, ali jasno je da ovo ne vodi nikuda, osim sto rasteruje ljude od kluba koji se pretvorio u Svedoke Zahvaljivace Vucicu.

Cak i nije toliko lose odigrana utakmica sto se tice igraca (minus beskrvnost na kraju), ali palo se kad je usao Velickovic, koji vise ne siri pozitivnu nego negativnu energiju... Posle tajmauta Zdovca na nereseno, oni daju 2 trojke i tu je kraj. Od ovako beskarakterne ekipe sa sve Markotom se ne gubi kuci, osim ako nisi Napredan i poceo da se bavis "samo kosarkom", nazalost.

Podrska igracima, odlicne partije Stevanovica i Tanaskovica, ali jednostavno nije do njih...

PS> a sto se tice slucaja Zagorac, svi ljudi su rekli svoje i jasno je ko je na cijoj strani. Dobro se zna sta je zeleo Zagorac, kao i zasto je doveden Napredni Limar.

Večeras mi je mnogo novca ostalo na Partizanu...........Gl.up sam, kada sam pomislio da će Partizan ovo da dobije uprkos Muti.
Partizan ima bolje pojedince od Cedevite, ali je razlika izmedju trenera katastrofa.
Da zamenite trenere Zdovc bi ovu Cedevitu tuko 20 razlike, bez problema......
Ovo večeras je pokazni meč , koji treba prikazivati deci da nauče razliku izmedju trenera i cirkuzanta.

Osecaj apatije je najgora stvar koju je Muta napravio ovom timu. Poslednjih nekoliko meceva skoro svih 3,5 - 4k ljudi u hali posmatra kao da je bioskop. Skoro se nisam manje nervirao porazima. Skor i nije toliko katastrofalan, mislim da cak i sa Mutom mozemo do 4.

Ne mozes da napravis pobednicki tim kad svake nedelje jednu utakmicu gubis jer nisi ni pokusao da odigras, a svake druge kiksnes ili izgubis od jaceg u regionu. Potrebno je nesto da se igraci prodrmaju, sok terapija. Ozbiljno sam ocekivao da danas odigramo odlicno. Da dvorska budala napokon pokaze barem dozu sportskog bezobrazluka.

Nisam pametan koga bih voleo da vidim umesto njega, a da je realno. Za Canka se plasim da je prerano, da je daleko od ispecenog zanata. Miloja ili V. Jovanovica recimo. Ovi naprednjaci da nisu tupavi i bahati da naprave prostora Duletu, ovaj tim ima materijala za njega koliko hoces.

Poslednja izmena:
Partizan apsolutno ima bolje pojedince, ali za one koji su pali sa Zeleznika, poput Koleta. Ne znam odakle da krenem, da li od dva koledz-igraca koji su potpisali prvi profi ugovor ove sezone i koji su mnogo bolji od nekolicine igraca sa EL iskustvom (Ukic, Cherry, Nichols), kao i od Murphy-a koji je samo primirisao u NBA, uz nekolicinu Partizanovih igraca sa bogatim EL iskustvom: Velickovic, Velickovic, Velickovic i Velickovic... Salu na stranu, Partizan bolje stoji samo kvantitativno po broju talentovanih igraca, kao ono, saberes talenat blesavog Salica, Tanaskovica koji je prvi put zaigrao, i ono malo sto imaju Stevanovic, Gavrilovic, ali kvalitativno to nije ono sto ove sezone pruza jedan pravilno razigrani Musa.

U svakom slucaju, Partizan je mogao da pobedi ne zbog kvalitetnijih igraca, nego zbog karaktera - ali ocigledno je da karakter iz sezone u sezonu opada, sto je vidljivo jos od neslavnog kraja Dzikicevog mandata.

Pojma ti nemaš, kao i obično.........Muta je naš NAJBOLJI trener kada treba oformiti ekipu.
To je radio svim našim proslavljenim selektorima, a u juniorskim konkurencijama gde talenat igra veliku ulogua manje taktičke psotavke trenera,, sa Mutom smo pravilio odlične rezultate.
Isto tako je i ovaj tim Partizana oformljen.
Famtastićno skloplljena ekipa, koju nažalost nema ko da vodi.
Partizan treba pod hitno da da Muti ugovor i UNAPREDI ga u direktora košarkaške sekcije, a da nadje trenera ua parket.
Slobodno mogu reći da to garantuje u najkkraćem roku(možda već sledeće godine) velike rezultate Partizana.
Nažalost koliko god sposoban da oformi ekipu toliko je nesposoban da je vodi, još od vreme kada je sam posle utakmice Kupa Šampiona priznao da nije dobro vodio ekipu, što je mislim presedan, ali i još jedan dokaz da je Muta čovek koji je sa obe noge na zemlji i kome može da se objasni da mesto trenera ustupi nekom drugom.
Što se Cedevite tiče ona danas igra svoj maksimum maksimuma, i to zahvaljujući Zdovcu.
Prepuna ekipa polovnjaka, i to loših polovnjaka, sa Stipanovićem na centru koji je smešan,Ukićem koji odigra ovakav meč jednom u deset godina, i bandom solera kojima je prvo lična statistika bitna, i koji posle svakog meča gledaju prema izlaznim vratima i unosnijem ugovoru..
Situaciju malo popravlja dolazak Markote, koji je odličan timski igrač, ali je to sasvim nedovoljno za ozbiljan uspeh, čak i protiv Partizana.

Ne moram ni da pisem da mi nije zao Mute. A opet imam sveopsti utisak da do ovoga ne bi ni doslo da se publika nije pobunila. Naprednjacki modus operandi je da sve rade za rejting, odnosno svoje dupe. Ajde da povedemo sutra skandiranje "Vratite Duleta!", ko hoce samnom. Da vidimo koliko je limeni spreman da zadovoljava publiku. Praznici (citaj izbori) nam stizu. :mrgreen:

Inace, Miroslavov otkaz je ili masno isplacen ili veliki BAT u najavi.

Canak ne bi bio u tako strasnoj situaciji, nismo pred ispadanjem kao kad je Dzile dolazio, ocekivanja za ovu sezonu nisu vise visoka. Ima fore da za polusezonu pokaze da li je za ovo ili nije. Ide nam period ne previse teskih meceva. Skor bare 5/6 je realan.

Ja sam pre za Miloja i Vesu, eventualno Scepanovica ili Jovanovica jer je uzeo medalju sa Pecarskim i Tadicem, a nije bio favorit na prvenstvu. Ovaj prvi mislim da ima potencijala i grobarstine, a osusi se u onoj roze zezanciji. Ispekao je nesto zanata, vreme je da pokaze da li je za pravi izazov. Eto, Misko ciganima dade najboljeg igraca, nama nek prosledi trenera. :mrgreen:

Poslednja izmena:

Back