KK Partizan

Ne znam sta mi bi pa sam pre Partizana uzeo da pogledam Frankfurt Skyliners vs. Ulm. Sa grohotom am se smejao i pitao se "Koje budale placaju kartu, koji debili daju dobrovoljno novac da gledaju ovaj uzas od kosarke?". Po par belih invalida i po saka trecerazrednig crnaca sa obe strane. Bezbroj amaterskih gresaka (od lika koji ladno provodi godisnji u reketu pa ne veruje kad sudija svira tri sekunde, preko indijanskog silovanja suta sa pola terena, pa sve do taktickih gresaka koje se ne prave u osnovnim skolama). Laknulo mi kad se to zavrsilo, no ne lezi vraze. Neki me djavo naterao da nakon duzeg vremena pogledam sta ovi nasi jadnici rade...ostao sam zatecen i zgrozen.
Svaka cast ljudima koji dolaze u halu. Mazohizam na zavidnom nivou.
Jos sam proslu noc gledao San Antonio-Oklahoma i Klivlend-LAC, pa je to kao da si gledao Barselonu pa odmah nakon toga derbi banatske zone. Doduse, ispizzdili su me silni prekidi u NBA, na kojima operisane botoks-babe igraju uz "Despacito" i slicne gluposti, ali to je druga prica. :mrgreen:

Necemo ti vise dirati stranku, izvini Kole. :) Nego ti kao uticajan bivsi kosarkas i poznavalac stvari, jel bi mogao da pomognes da SNS izadje iz kluba? Malo da urgiras, povuces neke vezice, kad budes ponovo seo sa Zalizanim i tako to?

Momci se bore, ali oni su sami na terenu, dok ih onaj pajac rastura sa klupe. Dobar nivo borbe, nizak nivo samopouzdanja, oseca se jako lose raspolozenje, i naravno nasa "igra" k'o igra cele sezone...

Potpisujem. Muta od svih nas ima najbolje mesto u hali za gledanje utakmice. On kao nesto divlja, nervira se, skace samo u poslednjih minut-dva.

Procitali su nas i svako ko se bar malo potrudi ima da nas dobije. Prvo poluvreme rotirao 10 igraca, dobio 10 razlike. Drugo 7 ipo igraca i izgubio 11 (Djoko je ipo, a Miler dise na skrge). Ne znam dal je veca zentara ili neznalica.

Sta je pricao na poslednjem TO, jel snimala kamera? Neverovatno lose odigrano, Gos se spetljao pa uvalio krompir Novici. Trebao je da ide na kos pa sta bude. Mozda bi i faul dunuli.

Skontao sam samo neku pikenpop ideju, propalo je jer se Gos spetljao sa driblingom iza ledja.

Mi gubimo jer su Gos i Miler umorni, ne mogu da stoje na nogama koliko igraju za svoju statistiku i ne razigravaju ove mlade igrace koji sede jadni na klupi.

I apsolutno nema veze sto gubimo, jer ovaj debil ocito mora da se raskrinka do kraja, nece taj sebe dovesti ni blizu nivoa iz RKG (koji svakako ne smatram necim visokim).

Bilo je "Muto odlazi!" na kraju, vecina prisutnih. Bilo je cak i nekoliko nasilnih koji su hteli da biju za Mutu (budale) :mrgreen: Igrace pozdravili aplauzom svi, Novica poveo krug oko terena.

Subjektivni osecaj svega (atmosfere, samopouzdanja, organizovanosti itd.) je kao protiv Igokee u onoj Pera Bozic sezoni. Posle te utakmice je doslo onih stoka razlike protiv Sutjeske. Igraci pogubljeni. Neki igraju na svoju ruku i za svoj licni ucinak, neki pokusavaju nemocni da budu trener umesto trenera. Kao socioloski eksperiment.

Sa Mutom necemo izgubiti samo sezonu, nego i sve igrace, a napokon imamo materijala za obradu. I to dobrog materijala.

Necemo ti vise dirati stranku, izvini Kole. :) Nego ti kao uticajan bivsi kosarkas i poznavalac stvari, jel bi mogao da pomognes da SNS izadje iz kluba? Malo da urgiras, povuces neke vezice, kad budes ponovo seo sa Zalizanim i tako to?

Glupost je očigledno nemerljiva kategorija, bar kod tebe.
Ja se politikom ne bavim od 2003.godine kada sma napustio SRS, zbog svog neslaganja sa kadrovskim rešenjima SRS koje su predlaglai Vučić i Nikolić.
imao bih o tome mnogo stvari da kažem, ali čemu kad se ne bavim politikom.
Nisam od tada na izbore izlazio nijednom, sve do poslednjih prtedsedničkih izbora kada sam javno agitovao i glasao za Belog.
Delom zbog toga što se jedini u kampanji bavio ingerencijama predsednika, a delom zbog toga što sam u kladionici uplatio solidnu svotu na njegovo drugo mesto.
Inače je tvoje lupetanje tako poznato.Uvek je neko drugi kriv.
Partizan trenutno ima sasvim dovoljno novca, rekao bih čak uporedivo sa Zvezdom.
Doveo je na klupu pomoćnog trenera Vicešampiona sveta i Evrope i Vicešampiona Olimpijade.
I šta sad?
Opet je neko drugi kriv?
Kao što je Bartolomeu smrad jer eto nije dao A licencu bez transparentnog poslovanja.
Jel Partizan zaslužio A licencu?
Jeste.
Što je nije dobio, za sve godine?
Ko je kriv?
Da nije možda Čović?
Ili verovatnije Vučić?

Poslednja izmena:
Kaze cirkuzant da cemo biti u 4 i da cemo dovesti 2 igraca. Otici cemo u debeli minus da mutljavina napredna sacuvala dupe. Sa kakvom ekipom smo prosle godine rutinski usli u 4, 6 kola pre kraja? Tad nije mogao Samardo, pa otkaz ko ne valja. Nego evo Gordona pa ga remontujte, a centar jedino ako Krsticu izraste nova noga.

Stigao izaslanik iz vlasti, sad cete da vidite kako se pravi dug. ;)

Dok se Danilovic i Vujosevic pljuju za 6mil duga za 15 godina.

Doveo je na klupu pomoćnog trenera Vicešampiona sveta i Evrope i Vicešampiona Olimpijade.
I šta sad?
Opet je neko drugi kriv?

Kriv je SNS, koji je i zvanicno i formalno preuzeo vlast u KKP. To su rukovodeci ljudi koji upravljaju klubom, ako nisi znao. Zajedno sa Todoricem i Silobadom, ako se ta dvojica ista pitaju ili samo klimaju glavom cuvajuci foteljice i platice.

Izvini, morao sam obrisati onaj deo o novcu koji Partizan ima, suvise je glup za reprodukciju, u trenutku kad su ovi tvoji platili vise Rocestija i Lesora+ko zna koliko obestecenje nego sto je novac za koji igraju svi igraci Partizana.

PS: Znamo da si vadikav, hvalio si se i ranije nazalost. I za glasanje za Belog. To objasnjava mnogo toga, pre svega sumanuto budaljenje i odlazenje u ko zna kakve krajnosti iz najbanalnijih poriva. Takvi ljudi su uvek najbolji prijatelji svake vlasti, ona masa koja ne talasa.

Poslednja izmena:
Ti uisitnu nemaš pojma sa košarkom.
Ročestija platitli mnogo?
Bolje da su doveli Gosa, jer je ofanzivno potentiji, a svejedno kad Ročesti igra niko drugi ne igra.
I ti misliš da se to ne zna u košarkaškoj Evropi?
A kolikoi Lesor zna videli smo u protekloj sezoni.
Jeste reltivno je mlad, ali ne zaslužuje mnogo novaca.
Neiskustvo, veoma malo razmišljanja u igri, može se reći da nije ni bio skup.
Posebno što je ovih godina Zvezda poželjna destinacija, za razliku od Partizana.
Zadnjih 5 godina Feldin je vrhunski samo u šutu iz izlazne kretnje.
Promaši čovek sve što šutne, kad mora pored Ročestija sam da kreira za sebe.

Ne pricam o plati za Lesora, vec o obestecenju za mladog i fizicki dominantnog centra, koji je retka roba svuda. Glupan je svako ko ga pusta bez minimum oko pola milke. Igrace iz PAO i Makabija, koji su iskusni i prekaljeni evroligasi, i njihove plate, ne bih komentarisao. Tu se bez oko pola milke ne pocinje prica, a plate u tim klubovima im se mere i do celog miliona, ako su vodeci igraci, kao sto je Rocesti. Ili se mozda potpisuju dvostruki ugovori? ;)

Poslednja izmena:
Izreka o lavovima i magarcima odlicno opisuje nasu situaciju. Jako je besmisleno nervirati se i ocekivati bilo sta dok je ova budala trener. Span daje 5 trojki, naravno opaljuje sam kao duh i daje i sestu. O cemu vise da pricamo?

Inace, imam vrlo jak utisak da se ne radi uopste skauting protivnika. Apsolutno isto igramo nevezano ko je na suprotnoj strni terana, Vrlo neozbiljno i amaterski, sto nije nista cudno imajuci u vidu ko je sef strucnog staba.

http://www.mozzartsport.com/vesti/a...efes-bio-na-horizontu-partizan-u-magli/185456

Zagorac i njegov zastupnik su od kluba tražili između 20.000 i 30.000 evra mesečno. Kako saznajemo, nekadašnji košarkaš Memfisa je na kraju umanjio potraživanja na 12.500 evra, ali do dogovora opet nije došlo. Možda baš zbog dužine ugovora? Da li će i kada uopšte pasti dogovor - ostaje misterija.

Opcija koja je sada aktuelna za nastavak karijere potencijalnog reprezentativca jeste - španska Andora.

Ove pare koje se pominju, 12.5k odnosno 90 do kraja sezone, su sasvim razumna cena za Zagorca. Kapiram da je problem duzina ugovora, oni bi verovatno samo do kraja godine, mi bi 2+.

Pitanja ima vise. Da li nama znaci Zagorac do kraja sezone, da li moze toliko da preokrene situaciju da budemo konkurenti za titulu? Drugo, cak i da ga dobijemo na visegodisnji, koliko bi on bio bolji igrac posle ove sezone? Nesto ne verujem da bi se Muta i ova njegova ekipa iscimali da individualno rade sa njim (ovo vazi i za ostale prospekte), a dal bi napredovao u timsko-taktickom smislu tek nema govora. Mi za sada vremenom samo nazadujemo.

Neko treba da zavrne usi (ili isutira napolje) "treneru" da bi uopste dosli do toga kakvi nam igraci trebaju.

Licno ocekujem da dovedu jos dva igraca koji mogu samostalno nesto da urade, jednog visokog i jednog 3/2, pa da mogu da dignu noge u vazduh i cekaju ko ce da nas natambura u polu(finalu) ABA.

Poslednja izmena:

Back