Only Beer
Buduća legenda
- Poruka
- 29.775
Ne znam sta mi bi pa sam pre Partizana uzeo da pogledam Frankfurt Skyliners vs. Ulm. Sa grohotom am se smejao i pitao se "Koje budale placaju kartu, koji debili daju dobrovoljno novac da gledaju ovaj uzas od kosarke?". Po par belih invalida i po saka trecerazrednig crnaca sa obe strane. Bezbroj amaterskih gresaka (od lika koji ladno provodi godisnji u reketu pa ne veruje kad sudija svira tri sekunde, preko indijanskog silovanja suta sa pola terena, pa sve do taktickih gresaka koje se ne prave u osnovnim skolama). Laknulo mi kad se to zavrsilo, no ne lezi vraze. Neki me djavo naterao da nakon duzeg vremena pogledam sta ovi nasi jadnici rade...ostao sam zatecen i zgrozen.
Svaka cast ljudima koji dolaze u halu. Mazohizam na zavidnom nivou.
Jos sam proslu noc gledao San Antonio-Oklahoma i Klivlend-LAC, pa je to kao da si gledao Barselonu pa odmah nakon toga derbi banatske zone. Doduse, ispizzdili su me silni prekidi u NBA, na kojima operisane botoks-babe igraju uz "Despacito" i slicne gluposti, ali to je druga prica.
Svaka cast ljudima koji dolaze u halu. Mazohizam na zavidnom nivou.
Jos sam proslu noc gledao San Antonio-Oklahoma i Klivlend-LAC, pa je to kao da si gledao Barselonu pa odmah nakon toga derbi banatske zone. Doduse, ispizzdili su me silni prekidi u NBA, na kojima operisane botoks-babe igraju uz "Despacito" i slicne gluposti, ali to je druga prica.

Nego ti kao uticajan bivsi kosarkas i poznavalac stvari, jel bi mogao da pomognes da SNS izadje iz kluba? Malo da urgiras, povuces neke vezice, kad budes ponovo seo sa Zalizanim i tako to?