KK Partizan

Ovo je sramotno cak i za prijateljsku. :pop: Nismo ni mi navijaci zasluzili ovakav odnos, a ni ovi igraci ovakvu organizaciju. Bolji su mnogo od ovoga sto prikazuju.

Da li smo ikada primili ovoliko? I jel ima neko broj od Pere Bozica? Pero vrati se!

winter is coming. nights u kojima igra partizan are gonna be cold and full of terror.

vise bezobraznih individualnih poteza sam video u ovo nesto preko pola ove utakmice sto sam gledao, nego za celu sezonu sto pogledam 1000 utakmica svih liga i zanrova.

p.s. nie ovo bas neko cudo nevidjeno. za dukljanina - 40 u gostima je bilo sve je to normalno.

Poslednja izmena:
Ne pomaze ovde ni Samardo, bio bi samo jos jedan igrac koji daje 10+ p na divljaka. Pera je u ovakvim situacijama pio nenormalne kolicine vode, zbog nervoze. Zabavljac stoji gleda, boli ga k. Nije njegov tim, samo tu prima platu i udomljava drugare.

Igrac u reketu je najmanji problem. Mora da se utegne odbrana. Strana pomoci, sta je to? Ako budemo konstantno igrali utakmice na 90+ poena, nista dobro ne mozemo da ocekujemo.

S tim u vezi, pitanje je koliko nam je i napad dobar. Kad ne igras uopste odbranu, lako je davati veci broj poena. Ja nisam video neke uigrane akcije, sve je neko silovanje i improvizacija. Pik ne igramo uopste, samo neke sulude izolacije. Ono koseva sto damo, damo uglavnom iz tranzicije, pozicioni napad ne postoji. Tu bi jedino dobar unutrasnji igrac doneo odredjeni kvalitet, tj jednu vise opciju u napadu. I to je sve. Ali svakako nista sto bi prelomilo sezonu.

Muta je kao tuzni klovn, ovo vise nije zezanje, ovo je pocetak tragedije.

u principu tacna analiza. ja necu da ulazim u analize, posto je haos tezak za tu zjbncju.

ono sto bi jedino spasilo ovu ekipu je da je sad avgust, da imaju autoritarnog trenera radnika, pa da se zatvore u halu i vedzbaju i vedzbaju. kao sto se da primetiti malo od tih uslova je prisutno. zato sad, show must go on.

nego, ima neki serviser mobilnih odje? treba mi nesto.

"Odbrana je bila na vrlo niskom nivou.."

pmr3f4mT_400x400.jpg

Ostatak standardno. Razvijam mlade igrace, Pecarski je mlad. EC nas ne zanima itd.

Nije frka sto nam je neko ubacio 111, nego sto je ovaj verovatno do sada vec sasuo x piva i zaspao kao beba.

a da se zjbvmo vise, mutisa je poso dobio preko veze.

ko i doktor, direktor, vozac, cistacica... sto dobijaju.

naravno da ce zbog toga propadnu i partizan i zdravstvo i privreda i higijena... i drzava.

al nie to razlog da se mi oko toga sad nesto nerviramo. sve je to normalno.

Nije frka sto nam je neko ubacio 111...

Bogami, neko bi mogao istraziti kad se to poslednji put desilo. Mi smo pre 10 godina primali u Evroligi poena koliko sad za poluvreme. Sad nam potpuno prosecna Evrokup ekipa, koju doduse vodi stari lisac a ne stari alkos, ubacuje 111 poena.

Misljenja sam da Muta ili bilo koji trener nije ni u top5 problema kluba. Hocu reci, trener i igraci bi morali da budu poslednji na meti kritike.

Ali Muta je toliko kriminalan da je postao problem broj 1. I to smo ocekivali od njega, neko ga je doveo takvog.

Primili smo 116 protiv Olimpije pre dve sezone, posle 4 produzetka. :mrgreen: Proslogodisnja ekipa je bila defanzivno limitirana, u napadu hrkljus, pa su nam retko prelazili 80.

Kad bi se gledala samo statistika, moglo bi se reci da smo odigrali pristojnu utakmicu. Oko 20 asistencija i skokova, 85p, solidni procenti (30 za 3, 70 za 2), jedino puno izgubljenih. Ali tu se ne vidi da odbranu nismo ni igrali. Skauting verovatno nije ni radjen.

Uvek je lakse smeniti jednog. nego celu ekipu ili upravu. A kod nas je odavno ovo trece glavni problem. Cinjenica je da nema ni ko drugi da se prihvati tog posla.

Poslednja izmena:
Mutavi da utegne odbranu, inace za trenera moze doci bilo ko sa 8 razreda skole. Od pocetka sezone je raspad. Napad igramo na talenat crnaca da razigravaju, sut Marinkovica, Novica svakim danom krupnim koracima ide ka zasluzenoj penziji igra na srce, zna koji dres nosi, samo sto ne lici ni on na sebe. U reketu ne postojimo fizicki, u deficitu smo jedno 30kg misica, i isto toliko IQ jedinica.

Ekipa je napravljena pristojno, smisljeno, ali ne do kraja, i ruku na srce, sa ozbiljnim promasajima, Božo, Djoko, onaj nestali Australijanac, tu sve treba da budu igraci, a ne statisti i stetocine.

Fun fact, Muta je sto se poena tice za.je.bao kladionice za skoro 40 :mrgreen: Za sledecu ce da nam postave 200 ko za NBA.

Ja sam negde gore odredio sta bi trebalo da budu ciljevi za sezonu i tako cu i da cenim Mutu. Nije mi problem hrkljus ako pokusavamo da dobijemo i borimo se. Kada neko nece da radi to je nedopustivo.
Za sada:
ABA(4. mesto) - trenutno 7.
EC(4+ pobede) - trenutno 0

Poslednja izmena:
Jos jedna utakmica simpaticne ekipice, samo sto ovaj put vodimo na poluvremenu sa 55 jbnih poena.

Ko se seca one Mutishine da je sut kao zena, danas je tu a sutra nije... bilo bi dobro da danas ostane tu, sutra i ne mora.

Sutiramo 95 bacanja, 60 za 2, 50 za 3 i vodimo samo 7 razlike. Mogli bismo bas i da skocimo po neki put, nije na odmet. Vanja razbija, Djoko odlicno koristi sve sto mu se servira. Samo da prestane da pravi glupe faulove.

Zadar je verovatno najgora ekipa u ligi, necemo imati previse laksih gostovanja. Ovo mora da se dobije.

Vanja zatvorio utakmicu srecnim sutem, al kad ide onda ide sve. Izrazito je bezveze dovoditi u pitanje utakmicu u kojoj si dao preko 100p, ali makar nam je nesto krenulo. No to je samo sut...

Back