KK Partizan

Muta da zahvali Vanji sto mu spasava guzicu, mada deluje kao da ga ista zabole za Partizan. Kakva bogdanovska partija. :worth:

Inace, razlika izmedju ovoga veceras i onoga u sredu je u tome sto je Zadar kanta. Ne mogu da verujem da nas unistavaju ofanzivnim u prvom poluvremenu, a onda u drugom budemo jos gori u tom segmentu. Pa sta si radio u svlacionici nesrecnice mutavi!?

Cekam da gov.na iz Mozzarta izracunaju i objave koliko je vremena proteklo do trenutka kada su Zadrani poceli da vredjaju Srbe. Za Vesnu su u sekund.. "Ubi Srbina.." i "Sprema se oluja.." je ok, navijacko peckanje. "Covic Vesna.." prekidaj utakmicu, prazni halu. :ok:

Poslednja izmena:
Mi mozemo uz dobar dan skoro svakom da sipnemo kao veceras preko stotke, ali i da primimo toliko posto nemamo odbranu. Kad bi ih to imao ko nauciti sigurno bi bili u kombinaciji za plej of.

Eh, kad bi neko naucio i navezbao ovu ekipu da spusti protivnika ispod ili barem blizu 80p, al to vec potpada pod ono "Kad bi baba..", a mislim da smo itekako sposobni za tako nesto.

Ovi nas stizu na 2 minuta do kraja, a mi jurcamo i zavrsavamo napade posle 10 sekundi.

Inace ako neko misli da je ovo rekord po poenima u duelima sa Zadrom vara se, 2005 smo dobili 111-110, a ovo je apsolutni rekord.

kk_pfc.jpg

Profil ima 3k slika, jos vaznije dosta njih je slikano telefonom, nisu promo materijal. Ne lici na fake profil, videcemo.

Ako stvarno dodje kod nas mozemo opusteno da igramo poene+ do kraja godine. :mrgreen:

http://sport.blic.rs/kosarka/domaca...porava-mijailovicu-da-vodi-kosarkaski/wszb27h

SUKOB U HUMSKOJ Fudbalski klub osporava Mijailoviću da vodi Košarkaški

"Ustav Republike Srbije u članu 102, stav 3. navodi da narodni poslanik ne može biti poslanik u skupštini autonomne pokrajine, niti funkcioner u organima izvršne vlasti i pravosuđa, ne može obavljati druge funkcije, poslove i dužnosti za koje je zakonom utvrđeno da predstavljaju sukob interesa.

Zakon o sportu u čl. 33. st. 2, tačka 3. predviđa da članovi uprave sportske organizacije, uključujući i zastupnika, ne mogu biti lica koja vrše javnu funkciju kao ni lica koja vrše funkciju u organu političke stranke.

Potencijalni kandidat za predsednika KK Partizan, Ostoja Mijailović, je u belodanom dvostrukom sukobu interesa.

Ostoja Mijailović je izabran za narodnog poslanika Narodne skupštine Republike Srbije i kao takav obavlja javnu funkciju pa bi njegov izbor za predsednika KK Partizan predstavljao flagrantno kršenje Ustava Republike Srbije i Zakona o sportu.

Sa druge strane, ostaje u domenu misterije o kakvom je ekonomisti (kako neki mediji opisuju zvanje izvesnog Ostoje Mijailovića) reč, premda plamti tanana nada da će KK Partizan još jednom razmisliti da li je baš ovo pravo rešenje za čelnog čoveka kluba trofejne tradicije.

U suprotnom, biće jasno, po onoj narodnoj, da je žaba videla kako se konj potkiva, pa i ona digla nogu", piše u pismu koje je potpisao dr Vladimir Vuletić.

"Jaguare prevozi Ostoja" je valjda bio u protivnickom taboru u odnosu na debelog profesora kada su se naprednjaci medjusobno klali ko ce da zasedne u FK.

Jel dobijete neku mrvicu simpatije prema Ostoji kad vidite ko ga napada? Ni ja isto. :mrgreen:

Ne kopcam previse dovodjenje Samjuelsa, on ce biti ubedljivo najplaceniji igrac i to nije vise tim za koji se prica da se njime vracaju dugovi, vec vise lici na tim koji moze biti kompetitivan u ABA ligi, a zapravo sa Mutishom tesko da moze. U najboljem slucaju neugodan. Znamo da je Cedevita psiholoska krsina kao sto je uvek i bila, ma koliko novih igraca doveli, i znamo da Pantere sada predvodi rising star Alimpije, ali Mutisha ce 80% us.rati svaku dobijenu utakmicu kao sto je najcesce i radio.

I sta ce sad blesan da prica, da se borimo za sredinu tabele?

Ne kopcam previse dovodjenje Samjuelsa, on ce biti ubedljivo najplaceniji igrac i to nije vise tim za koji se prica da se njime vracaju dugovi, vec vise lici na tim koji moze biti kompetitivan u ABA ligi, a zapravo sa Mutishom tesko da moze. U najboljem slucaju neugodan. Znamo da je Cedevita psiholoska krsina kao sto je uvek i bila, ma koliko novih igraca doveli, i znamo da Pantere sada predvodi rising star Alimpije, ali Mutisha ce 80% us.rati svaku dobijenu utakmicu kao sto je najcesce i radio.

I sta ce sad blesan da prica, da se borimo za sredinu tabele?

Muta je napredna prica kao sto znamo. Meni ovo lici na neko osiguravanje da Partizan bude kandidat za F4 i drugi tim u Srbiji. Da moze Mutisa da ladi i dalje, a da navijaci ne dizu preveliku buku. Kako je krenuo, do Nove godine bismo se raspali.

Ne valja to sto ovi sve rade na veresiju i prave finansije cemo da vidimo tek kad padnu. Ako smo na pocetku ove sezone imali dug od recimo 4 miliona, na kraju ocekujem da budemo na 5.

taman sam mislio da se ne maltretiram ove godine sa mutisinim partizanom, nisam gledao ni juce kad...

dovede covek mrgu da igra na poziciji dace mijatovivica. sibace trojke crnja od 300 kila dok ne ugase svetla u hali.

a sto ja volim kad mi centar pici trojke... lud sam za tim.

Back