KK Partizan

Nama se za vikend po prvom pojacanju pokak(nj)io crnac sifonjer sa upitnim znanjem, na cistu snagu. Sve je upgrade.

Ovo je situacija kao da kod kuce imas motokultivator, a planiras da kupis polovan auto.

na tviteru lazni profil onog Pika objavio 350.000 i dvogodisnji ugovor...i reakcija krcunovaca

w.jpg

Sto volim kad poskacu, sad jos da vidimo ko ce od medija da prenese. Lik je inace nas..i jednom je stavio profilnu Dj. Matica i objavio da je Muta novi trener Partizana (ne mogu da se setim dal kad je oteran Dule ili kad je otpusten Pera). :mrgreen:

Tada su Grobari ovako poskakali. Docekali smo da sprdnja postane stvarnost. Ili, tacnije, da postanemo sprdnja.

na tviteru lazni profil onog Pika objavio 350.000 i dvogodisnji ugovor...i reakcija krcunovaca

Nije lazni profil nego je jedan lik privremeno promenio nick i nalozio Pantere k'o blesav. :hahaha: Jbt al su ovi posandrcali.

Nisam siguran koliko mi se svidja da Mutishi dovodis jednog od stranaca sa najvecom reputacijom. I cena sa kojom se ovaj sprda je sasvim realna, mada ne znam gde je mucenik igrao dosad posto je mal'ko prop'o.

Kvota 12 na nas protiv Albe, da li je moguce da smo toliko slabiji!? Opet sa druge strane gledajuci kakvu kosarku forsira Muta, primicemo 100+ komada, a nas napad ipak ne moze da iznese taj broj poena, pa sve dobija svoj smisao.

Nije mi jasno zasto i ove godine nismo ostali u LS. Meni je to takmicenje, pored svog amaterizma (najvise sudijskog), bilo simpaticno. Nekako cisto u poredjenju sa Djordijevim privatizovanim takmicenjima, gde bukvalno prema parama biraju ko ce gde da igra.
Da se ne lazemo, kvalitetom smo vise za LS nego za EC, koji sada vecinom igraju solidni spanski, ruski, nemacki itd. timovi..sa mnogo vise para od nas. Jos su povecane nagrade ove godine u FIBA.

I ja sam se iznenadio kad sam video kvotu, primera radi najveca autsajderska kvota posle ove nase je oko 4! Ali nije nerealno sto su nama stavili ovoliku. Muta je vec otpisao takmicenje, sto znaci da ce odmarati igrace (mozda), a da pripremu meca (koju ionako slabo radi) nije ni radio.

Odnos snaga nas i ostalih u EC je slican onom izmedju nas i EL ekipa pre 10-ak godina, pa nikada nismo spustali gace unapred. Muta je sramotan.

Novica verovatno nece igrati uopste sto je ok. Pricao je u intervjuu za Vice izmedju ostalog i o svom stanju. On posle svake utakmice mora na neku vrstu oporavka.

Kad kaze da ce odmarati igrace, ja to citam da Gos, Miler i Cakarevic nece igrati 35 minuta nego 20, a da ce svojih 20 minuta dobiti Pecarski, Tadic, Stevanovic, nesto malo uvesti Sanija.

Kako mene nervira cela ova situacija. Ako igras vec neko takmicenje, igraj ga bez kalkulacija i na pobedu. Sta sad, odmara ekipu protiv Albe da bi mogao da dobije Zadar!? Jebi se bre Muto, hocemo da gledamo jake utakmice, a Evrokup moze dosta toga da ponudi.

Upravo, uvek na pobedu, makar igrali i sa 2 ipo juniora. Partizan je osvojio Evropu sa najmladjom ekipom te godine i bez domaceg terena. A sad tankujemo jer trener nije hteo da propusti produzeni odmor na moru, mrzi ga da radi na 2 fronta, pa moramo da se vadimo jer su nas u startu nakantale 2 slabije ekipe.

Zasto uopste napadamo ABA, ako ne mozemo ni EC da teramo.

Sta mislite da treba da bude cilj ove sezone, odnosno gde je granica da sezonu nazovete uspesnom/neuspesnom? Za mene bi to bio F4 za ABA i barem 4 pobede u grupi EC.

Poslednja izmena:
Ne znam stvarno otkad je postao toliki problem igrati na dva fronta? Otkad znam za sebe djuskali smo na par dana tekmu, one sezone kad smo igrali samo ABA-u bio sam kao sugav. I sad dobijamo alibi izjave od alibi trenera, glumeci neku satro ozbiljnost i takticnost, a zapravo potcenjujuci klub, da je eto to ogroman problem i da moramo da se odlucimo. Mislim SKK? I bolje bi mu bilo da se ne zajebava i da mu ne pada na pamet da pocne da gubi redom stoka razlike.

Iskreno ne bih znao da postavim granicu za uspesnu/neuspesnu sezonu. Biti u 4 nam ne znaci nista, jer nas trener opusteno pusti Evropu niz vodu a da takmicenje nije ni pocelo, a ispasti iz lige necemo sigurno, tako da ne znam. Vise bih ga cenio da pocne da lozi i da napadne trofeje. Nek se pobije za njih svim silama, pa ako ne uspemo pruziti ruku protivniku i cao. Ne volim nikako ove sezone bez ikakvih takmicarskih ambicija, gde se nista ne zna i gde se sve podvodi pod 'uspesno u odnosu na situaciju'.

Bolno neuigrani, svih 10 poena na solo kvalitet. Igraci ne znaju ko gde stoji, koliko lopti napamet bacenih ili iz skoka. Za sada jedino dobro je sto nas napokon ponovo prenosi Srdjan R.

Ovo kako se "daje prostor" Pecarskom ne sluzi na nama ni njemu. Mali mora da dobije zadatke koje treba da ispuni. U odbrani ne igra nista, a u napadu sme da pripali cim mu dodje lopta. Pravljenje igraca i uvodjenje u seniore je proces koji zahteva planiranje vise nego davanje vremena na terenu.

Kakav amaterizam Nemaca. :mrgreen:

Poslednja izmena:
5 retardiranih bogalja bi igralo pametniju i atletskiju odbranu.

obicno cekam pol da bi isao da ispalim, sacu didem ispalim da bih sacekao pol. pa da gledam reklame ko covek.

Poslednja izmena:
"Odbrana nije briga na koju se obaziremo!"[SUP]tm[/SUP]
-Muta Nikolic

Obrad 0 minuta, Andric 0 minuta (ili nesto malo na pocetku), pritom Cakarevic koji igra istu poziciju ne igra, Tadic 0 minuta, Novica ce da lipse.

Drago mi je sto je Sani bar istrcao na teren.

Poslednja izmena:
Kakav trener takva i igra - neodgovorna i neobavezna. Karakteristika jednog jebivetra.

Hocemo li videti makar jedno pomaganje u odbrani, pobogu... Sokiran sam igrom, iako sam ocekivao nesto slicno. Sramotno izdanje!

Back