KK Partizan

Тек прва утакмица, лагано,само може боље да буде.Чини ми се да црнци нису лоши,посебно Вилијамс (бр.3).За сада је одбрана катастрофална,а и зицери се лудачки промашују.

bice bolje. malo. kad radi sut.

ali... cekaj da se prosiri rotacija sa sanijem, onim drugim malim i igracem na poziciji kembela. pa kad recimo sani u prvom ubaci 15p uz 100 % sut a muta celo drugo drzi onog malog, zato sto misli da je on u prvom dao te koseve. i uopste ne karikiram sad.

sa mutavim su ti zagarantovani trenuci genijalnosti i kontimuitet ludila. :D

sad ugasih prenos. msm, ne postoji nista sto bi u nastavku moglo da se desi sto bi opralo osecaj odvratnosti koji imam od gledanja ovih 5 minuta, ovog sranja, posto je to jedini dobar termin za ovo.

krstio sam se i levom i desnom dok sam citao mlogobrojne `strucne` interneticare kako seru da je muta idealan trener za kkp sada.

mutisa je idealan samo za kafanu i neku seosku profuknjacu.

mada, mora priznam da je opet, po ko zna koji x uspeo da me iznenadi, kolicinom raspada svog zanata. nekad je kod njega bilo i nekih dobrih stvari.

Jedna ispodprosecna ABA ekipa nam radi istu stvar 2 puta u 10 dana. Radi li neko skauting od ovih Mutinih?! Za njega sam vec siguran da ne radi.

Ovi nasi ne znaju ni kako da brane, ni kako da napadnu. Pojedinacno su bolji igraci nego sto pokazuju. Ovom timu treba jedna iskusna radilica na klupi..ili neko zeljan dokazivanja.

Novica-Lukovic matchup, Muto brate! :pop:

Jel ima neko broj onog Darka Rusoa? Ili V. Jovanovica, bar je vodio klince i doneo sa njima medalju. Jbt na sta mi licimo kad prizivam ove.

Poslednja izmena:
22104763_10155060248566647_8587322772317344223_o.jpg

Od Partizana sam uvek ocekivao jedino da se bori. Ovi bi se mozda i borili da nisu ovoliko pogubljeni. Kanda ih predvodi budala.

Vanja je nas najperspektivniji mladi igrac, a za njega ne igramo nista. On jednostavno postoji na terenu, pa koliko mu lopti dodje, to mu je to. Da citiram prvog trenera, "ti stojis ovde i ne igras nista".

Poslednja izmena:
Moli se Mutisha da pokaze makar minimum pristojnosti. :mrgreen: Ako ne u narednom poluvremenu, a onda od naredne utakmice.

Jbt, znamo svi sta mozemo da ocekujemo od oficijelnog klovna reprezentacije, ali nije realno da je ovoliko retardiran.

ne odnosi se ovo na vas ovde. cak, za divno cudo, msm ni na jednog.

elem, ako je neko ovo zasluzio, onda su to `grobari`. arogantnije i oholije navijace u vreme kad smo bili prejaki & bednije i primitivnije sad kad smo nikaki, video nisam.

mutu u dupe. gospodina canka na klupu. copavog kembela dovodi. tako bi trebalo.

nista. tako ce bude. msm, oterace mutu za metar dana. ne moze ovo. al nista ostaje.

Oterati i Cakarevica u paketu! Znamo o kakvom luzeru je rec jos iz prvog mandata i nikako nam ne treba njegov pickast mentalitet.

Poslednji napad je trebalo da zavrsi Miler. Bolje da je bacio loptu u aut nego sto je dao onoj sisici. Znao sam da ce da promasi i pre nego sto je sutnuo.

Muta rekreativac. Jedan insajd info sa treninga, trener nam je i dalje pod utiskom zavrsenog EP-a i samo prepricava anegdote. Pun je utisaka kao tinejdzerka posle prvog sexa.

Back