KK Partizan

Ukoliko dodje Kembel, bice to veliko pojacanje, snazan igrac koji uz to ima dobar sut . On i Gos su vise za timove koji nastupaju u EL po kvalitetu a ocigledno je da je Partizan nasao sredstva za dva ozbiljnija pojacanja, opcija B su bili stranci na tim pozicijama koji su jeftiniji ali i trenutno klasa ispod ove dvojice, koji bi morali da se dokazuju i imali bi oscilacije dok ova dvojica garantuju instant kvalitet.
Kembel je imao nezgodnu povredu stopala pocetkom godine i pauzu do kraja sezone, koja mu je poremetila planove, usled cega je sada dostupniji timovima u Evropi.

Poslednja izmena:
Koledz igraci tesko da garantuju instant kvalitet... Dobro, za jad od ABA lige su sigurno i vise nego dobri, ali za Evrokup videcemo. Ipak oni prvi put dolaze u Evropu i u seniorsku kosarku generalno... To su u dobroj meri macke u dzaku.

Naravno, za nas ovakve su super.

Zvanicno smo zavrsili kapitena. Sad smo sigurni da ima ko da lupa cvrge ostalima ako se ne bore.

Ocekivao sam i druga dva najavljena potpisa, Cakarevica i Djoku, al izgleda da se jos premisljaju..ili je nekoga mrzelo da sastavlja ugovore preko vikenda.

Cekaj jos malo da se otrezni.

------------------------------

Evo i Cakara, na godinu dana ili sto bi Muta rekao, "Da odigra dobro sezonu, pa da zapali za bolju kintu". Sistem Mege za sirotinju.

Tim treba da ima 10 standardnih kosarkasa koji uzimaju vecinu minuta i jos 5 momaka koji treniraju i bore se za minute/mesto u 12. Mi cemo kako stvari stoje imati 5 igraca (tu ubrajam i Andrica btw) i njih 10 ili vise upitnog kvaliteta.

Bilo mi je mucno na ovim prijateljskim da gledam Gosa koji nije divljak, razigrava ostale, koji uradi sve kako treba, a onda Gavrilovic/Tomic/Djoko ne mogu da uhvate loptu ili slicno.

Poslednja izmena:
Zadovoljniji bih bio da je doveden Kembel ali buduci da je Nikolic prosao probu, verovatno je zatvoren roster . Ovaj plej bi imao ulogu bekapa sa klupe, brz je, snazan i verovatno bi po potrebi ubrzavao igru a verujem da je jeftiniji .
Sumnjam da se ozbiljnije racuna na Vilsona, ova dva Amera bi igrali na pleju, bekovi Aranitovic, Vilson i Marinkovic plus Stevanovic kao kombo . Buduci da se ne zna kako ce se Aranitovic pokazati posle dve teske povrede i duge pauze verovatno je zato tu malo veca konkurencija .
Krila Andric i Cakarevic, dok centarska linija je velika enigma. Velickovic i Tomic, Pecarski, Nikolic i Salic. Tu bi jos po potrebi uskakali mladji igraci Jovanovic, Tadic, Tanaskovic i Gavrilovic.

Od niskih Gos, Vilson, Sloba, Vanja, Sani, Stevanovic, Tadic i ovaj tenk ako stvarno dodje. To je 8 igraca?! Barem dvojica su visak.
Na krilu Andric, Cakarevic i Tanaskovic.
Visoki Novica, Pecarski, Gavrilovic, Tomic, Djoko i ovaj Nikolic. Ko je uopste taj decko? Internet nije cuo za njega, a sudeci po prezimenu neko iz familije ipak jeste. :mrgreen:

I jos uvek nam fali startni centar, osim ako Muta ne planira da igra zujalicu sa 4 beka i niskom peticom. Prokleti da su Slovenci i sto osvojise nesto takvom igrom. :mrgreen:

Dimitrije Nikolic potpuno anoniman krilni centar, kazu da dobro sutira za 3 pts , uglavnom bio je na probi i trenirao sa timom. Mozda ga i proslede u Dinamik.
Ocekujem da na poziciji 4 minute dele veteran Velickovic i Pecarski kao najveci prospekt ovog tima a na 5 Tomic i Salic i tu ce biti problema jer nisu mi bas toliko pouzdani, bilo bi bolje da je umesto jednog od njih dvojice dosao kvalitetan stranac, ovi ostali nece imati neku minutazu i povremeno ce uskakati u rotaciju.

Poslednja izmena:
Ja ocekujem nisku postavu cesto na terenu, igrali smo i prosle godine nesto slicno sa Bircevicem na 4 i Novicom na 5. Doduse i Tomic deluje pokretljivo (na malom uzorku odgledanih utakmica, citaj jednoj), Djoko je vec teskas. Ne bih se iznenadio da vidim Milera, Gosa, Vanju, Cakara i Novicu u isto vreme na parketu.

Ne bi bilo lose da neke posaljemo na pozajmice, ima previse mladih igraca, a steta je da sede. I da vratimo Gavrilovica u Dinamik, da kazemo da smo se samo salili.

"Napravili smo mlađu ekipu, sa (Markom) Čakarevićem i (Novicom) Veličkovićem, koji su iskusniji. Ideja je bila moja da što mlađe igrače dovedemo u klub, jer prioritet nisu rezultati, u smislu da moramo nešto da uradimo. Treba da pravimo igrače, kao što je to Partizan ranije radio. Mislim da Partizan ima odličnu ekipu. Zakasnio sam zbog reprezentacije, pa ćemo sada morati da radimo u hodu", rekao je on.

Partizan će u narednih pet dana učestvovati u Superkupu Jadranske lige u Baru, a Nikolić je rekao da je "izvanredno što je organizovano to takmičenje".

"Treba nam još 20-ak dana da radimo i uđemo u dobru formu i tada će Partizan biti onaj stari. Partizan je u teškoj situaciji što se tiče ekonomije. Hteo dam da dovedem još neke igrače, da ne pričam koje, ali su oni otišli u bogatije klubove. Uprava je sve uradila kako sam rekao i svaka im čast. Mislim da će Partizan igrati dobru košarku", rekao je Nikolić.

Bas bih voleo da ga vidim da ovo izjavi pred Novicom

Najavljuje se jos jedan plej, interesantno da pored startnog pleja i prvog igraca tima Gosa, trebalo bi da to bude jos jedan Amer, na snimcima deluje fizicki vrlo snazan, nizak i uglavnom ide na ulaz.

sp-patrik.jpg

Kad sam mu video ruke pomislio sam ovaj neki kamiondzija. Jbt sta jede ovaj da bi imao ovakav biceps?

sp-patrik.jpg

Kad sam mu video ruke pomislio sam ovaj neki kamiondzija. Jbt sta jede ovaj da bi imao ovakav biceps?

Cime se ovaj puca, samo da se nadamo da je legalno, inace ce nam biti potreban neki Mile Rentabubreg. Domaci prodavci hemije zadovoljno trljaju ruke.

Gledao sam malo klipove, nista specijalno, ali dobra stvar je sto je drugaciji igrac od WG-a pa mogu da igraju i zajedno. Dovesti dva stranca, od toga jednog izuzetno kvalitetnog, da se menjaju medjusobno nema smisla.

Dobro je i sto obojica umeju da razigravaju, pa bukve pod kosem nece imati pretezak zadatak i nece biti potrebno da rade previse sami za sebe.

Mada nije bas bilo neophodno da mu se svira nesportska za ono drugo. Cakarevic resio da nas podseti vremena kada je prvi put bio kod nas.

Ocekivano, pod kosem smo nula, odbrana se ni ne igra. U napadu solidno, svi se krecu, dobra tranzicija.

Od ovih neproverenih, Stevanovic je ok za nekog 3. beka. Upgrade-ovana verzija Pere Aranitovica. Tomic je ocajan, Djoko bolji od njega, a ni on ne valja. Tadic mi se dopada, kao i Pecarski. Samo sa njim treba da smislimo u sta ga razvijamo. Na centra ne moze, barem ne jos. Vise mi je za neku cetvorku koja je opasnija licem.

Novi predsednik KKP je "uspesni biznismen iz Cacka":

DKMbCbvXUAAoCLg.jpg

Njegovo ime je apsolutno nebitno.

Nema vise potrebe da se namere prema klubu skrivaju iza nekakvih pekovica, sada je to kao i u fudbalu jasna SNS kontrola da se osiguraju neke stvari, da cemo "biti dobri".

Back