KK Partizan

Brenus nasao nekog da misli da je pametniji od njega. O je. :cool:

Zato što je budala. Nićim izazvan je pričao o tim temama i to na takav način
Nicim izazvan intervjuisan. :hahaha:

I usput Keeperu itekako se izjačnjavao kao Crnogorac i to više puta
Da, poreklom Crnogorac, a izjasnjava se kao Jugosloven i da mu je to ideologija. Sve to pise na drugom linku ali ne znam, ja mislim da je to suvise komplikovano za tebe...

Da se nije doselio u Beograd kao klinac sada bi vodio neki Mogren ili šta već i sutra malo bi bio to što sada jeste
Znaci, ja ako odem da radim svoj posao i uspem u Njujorku, onda moram da budem zahvalan USA sto sam uspeo i sto sam to sto jesam, ne svom radu i trudu, i ne smem nista da kazem protiv NATO agresije na Jugoslaviju (Srbiju), to bi znacilo da ne postujem nista od USA i da pljujem po njoj, i ne smem da se lecim tamo da ne bih bio licemeran? Jel tako?

Hajde samo porazmislite koliko lupetate. Znam, puno trazim, ali... Stvarno nije tesko.

Al kad ti je Butke legenda, onda imamo problem. ;)

Poslednja izmena:
Ko ga je terao da priča o Velikoj Srbiji i napaćenim Sarajlijama? Zar nije mogao da kaže ******* desilo se šta se desilo, sve strane su pravile sranja, bilo ne ponovilo se, nadam se boljem odnosu i saradnji svih naroda na ovim prostorima
Ili da kaže jednostavno zaboli me za politiku, ne želim da se mešam, a ne još da daje vojnu analizu i priča kako i zašto su Srbi bombardovali Sarajevo

Ako radiš i posluješ uspešno u Americi naravno da to duguješ toj zemlji bez obzira na svoj trud i znanje. Isto kao i Tesla. Džabe njemu trud i znanje ako nema uslove da ih iskaže. A to mu je Amerika omogućila i verujem da je bio zahvalan zbog toga.

Što se tiče NATO agresije na Srbiju, poređenje ti opet nije na mestu, jer to je zemlja tvog porekla i taj događaj emotivno doživljavaš, a šta ovaj nesrećnik ima sa Bosnom? Gde je bio ranije sa tom retorikom i razmišljanjem?

Ćutao kao *****, a sada se ovima ulizuje za malo para. Mada sumnjam da i toliko dobija jer njihov Savez nije u stanju igračima i normalan prevoz da obezbedi

I zaista ne razumem potrebu sa tvoje strane da ga ovako braniš i opravdavaš, a i sam znaš da je bezveze **** iako nije bilo potrebe za tim

U cemu je problem sto je rekao svoje misljenje, umesto nekih "yebiga" floskula? Zasto da kaze zabole ga za politiku kad ga nikad nije bolelo? Da bi ti i ostali mediokritet bili mirniji, da vas ne bi uznemiravao? Aj objasni mi, zasto treba cutati o tome, ili o bilo cemu. Zasto ti ne kazes, e pusti budalu bas me briga sta seceras mlati, nego se ovoliko upinjes?

Dobro, i Tesla je bio zahvalan na uslovima, a da se u njegovo vreme desilo NATO bombardovanje, da li bi bio nezahvalan da je rekao nesto protiv njega? A vrlo verovatno bi imao nesto protiv toga.

Sta Vujosevic ima sa Bosnom? Pa ti nista ne kopcas. Po ko zna koji put ponavljam da se izjasnjava kao Jugosloven, i kao takav, kao neki ********* starog kova i titoista, on se identifikuje sa time i boli ga raspad zemlje, i sta se desava u Sarajevu. Osim toga, sam je u intervjuima pricao kako je u to vreme ovde branio nekog lika muslimana, ispisivao neke grafite, ne secam se price od reci do reci - uglavnom, to je njegov stav i to je to.

Ceo koncept ti je naopak, sta, mislis da ja recimo nisam zgrozen npr. bacanjem atomskih bombi na Japan u WWII i desetinama hiljada mrtvih u nekoliko minuta, onim sto se desavalo na stotinama mesta, iako to nisam licno doziveo? Ljudi ne mogu biti humani i saosecajni, imati empatiju? Sta ti pricas?

Pomenuo sam, ali nisam hteo vise reci jer nemam kome, al kad me vuces za jezik - ne ulizuje se on njima sada jer mu trebaju oni a jos manje sitnis koji ce dobiti od BiH federacije. On to radi jer uvek od svoje price pravi ideologiju, kao da ima visi cilj i misiju. Al posto ne kopcas osnovne stvari, tek ovo neces biti u stanju.

I ti sam znas da bezveze seres, pa nastavljas, ne znam cemu. :lol: Mislim, koja ti je to prica...
Naravno da cu da ustanem protiv ovakve kolicine glupetanja, nikad mi nije bio problem. A sto se Vujosevica tice, on ovakvu vrstu vase paznje i voli. ;) On zna sta radi, sta proizvodi svojim recima, i to mu je neka perverzna hrana.

Poslednja izmena:
Brenus nasao nekog da misli da je pametniji od njega. O je. :cool:

Nicim izazvan intervjuisan. :hahaha:

Da, poreklom Crnogorac, a izjasnjava se kao Jugosloven i da mu je to ideologija. Sve to pise na drugom linku ali ne znam, ja mislim da je to suvise komplikovano za tebe...

Znaci, ja ako odem da radim svoj posao i uspem u Njujorku, onda moram da budem zahvalan USA sto sam uspeo i sto sam to sto jesam, ne svom radu i trudu, i ne smem nista da kazem protiv NATO agresije na Jugoslaviju (Srbiju), to bi znacilo da ne postujem nista od USA i da pljujem po njoj, i ne smem da se lecim tamo da ne bih bio licemeran? Jel tako?

Hajde samo porazmislite koliko lupetate. Znam, puno trazim, ali... Stvarno nije tesko.

Al kad ti je Butke legenda, onda imamo problem. ;)

Znači da su ga u intervjuu pitali da li mu se žena dobro je.be, i na to morao da odgovori, jer je intervjuisan?:hahaha:

A kad je već pitan o ratu na ovim prostorima, čudo se ne seti da kaže koju protiv onih koji su pobili onu decu u Dobrovoljačkoj, ili protiv onih što pobiše narod u Kravici?
Kud se seti samo "jadnog" Sarajeva i Srebrenice?

Strašno je koliko je njega mržnja pojela....Nije ni bolest, nego čista mržnja.
Ona je duboko sam ubedjen kumovala i toj bolesti.

Od čoveka koji je u jednom trenutku za mene bio oličenje dobrog, oličenje moralnog i pošztenog u košarci, postao je ljudska krpa kojom svi redom brišu du.pe, a on im još u tome i pomaže.
Od čoveka koji sedne u auto 1993.godine i bez najave se pojavi na hrvatskoj granici , da bi otišao na sahranu Dražena Petrovića, do tipa koji posle svih prozivki igrača koji su tužili Partizan, danas kaže kako se njegovi časovi ljubavi plaćaju.
Moralna tragedija i potpuni pad, u samo 20 godina mržnje........

Strašno je koliko je njega mržnja pojela....Nije ni bolest, nego čista mržnja.
Ona je duboko sam ubedjen kumovala i toj bolesti.
Simpaticna teza za fejsbuk nadrilekare, ali da je tako, ti bi odavno oboleo. No srecom pa si nam ziv i zdrav i prasices nam jos decenijama. ;)

Znači da su ga u intervjuu pitali da li mu se žena dobro je.be, i na to morao da odgovori, jer je intervjuisan?:hahaha:
Srecom pa seksualni zivot njegove zene ljudima nije postao javan i interesantan, kao sto je slucaj sa zenom onog tvog omiljenog vecitog i transparentnog opozicionara. ;)

Вујошевић је обичан демагог. Осим одређеног кошаркашог знања никакво друго није показао у животу. Зашто су његови коментари релевантни ? Само зато што позната личност треба да даје свој суд о политици, историји, култури. Зашто ? Нити је образован за тако нешто нити му је то посао. Већ сам писао о томе, али свака особа која се изајшава као етнички Црногорац је ђубре по дифолту, Вујошевић се не разликује од неколико хиљада осталих. Али пријатељи "Црногорци", велика вам Црна Гора, оставите се нас више.

Imaju 22 i 24 godine, nit su klinci nit su talenti. :mrgreen:

Jos nas je ovaj mladji i talentovaniji vec jednom ispalio jer su mu rekli da mora da radi da bi izborio minute. Zato sada sam opusteno, latte macchiato i bleja.

Potpisivanje Pecarskog i Gos-a na dve godine su odlicni odradili. Sani je vredan rizika. Tadic je nas klinac i to jedan od boljih kako cujem i dobro je da su mu ponudili profi ugovor, a ovaj prihvatio. Ozi je low risk-high reward, moz bude nesto od njega, a i ako ne bude nije neka steta.

Ovaj Gavrilovic nam je za sada jedina zvanicna cetvorka. Ako on i Stevanovic budu imali uloge 11. i 12. igraca ok, u suprotnom ne valja. Ako pokazu vise naravno da treba da igraju, govorim samo o startnim pozicijama. :mrgreen:

U odnosu na Robinsona i dalje nose pelene. :mrgreen:

Salu na stranu, ovo je verovatno neki Mutin dil, inace stvarno ne vidim zasto bismo dovodili ovog Gavrilovica. Nadam se samo da se planira crnac™ na poziciji 4/5, da ne ostajemo tu sa ovim sto imamo.

Sta je bilo sa Cakarevicem na kraju, jel dolazi?

On i Novica su sedeli u civilu pored terena kada su se igrale ove dve pripremne. I izlazili su na centar kada su se ekipe pozdravljale. Sad dal ceka da mu se isplate dugovanja, ili neku bolju ponudu, ili nasi kopaju da eventualno nadju nekog boljeg..ko ce ga znati. Neki planovi sa njim ocigledno postoje.

On i Novica su sedeli u civilu pored terena kada su se igrale ove dve pripremne. I izlazili su na centar kada su se ekipe pozdravljale. Sad dal ceka da mu se isplate dugovanja, ili neku bolju ponudu, ili nasi kopaju da eventualno nadju nekog boljeg..ko ce ga znati. Neki planovi sa njim ocigledno postoje.
Iskreno ne bih voleo Cakarevica. Zestoko je trokirao kada je bio prvi put kod nas, ne vidim zasto bi sada bilo bolje. Nije on generalno los igrac, ali mislim da ima problem u glavi, odnosno ima sindrom 'igrac malog kluba'. Cim predje u veci klub i kako se poveca pritisak, pocinju zajebancije koje nije u stanju da prevazidje.

sad je i partizan mali klub, tako da to nije problem. i muta nije nesrecni vj ni ovaj drugi, tako da ni to nije problem. problem je sto cakar sad nije pola igraca od tada. povreda, godine.

sve isto vazi i za novicu. dzaba znanje, herc, volja, ludilo... kad ne moze da izdrzi 20 minuta na terenu. a posle toga mora odmara 2 da bi se oporavio.

i ja bi voleo neke druge, al eto nam startne i bekap 4. :D ludi birca bi vredeo duplo vise od njih obojice. al taki smo - nikaki trenutno. dobro, ne bas trenutno. malo duze. dok se ponovo ne skupi neka ozbiljna ekipa u i oko kluba.

Iskreno ne bih voleo Cakarevica. Zestoko je trokirao kada je bio prvi put kod nas, ne vidim zasto bi sada bilo bolje. Nije on generalno los igrac, ali mislim da ima problem u glavi, odnosno ima sindrom 'igrac malog kluba'. Cim predje u veci klub i kako se poveca pritisak, pocinju zajebancije koje nije u stanju da prevazidje.

Ni ja, ako je izbor Cakar ili nesto strano, ja sam za nesto strano. I to da moze da igra 4/5 malo duze vremena (da pokrpi kad Novica ne moze), Marko mi je vise 4/3. Mada smo mi njega i prvi put doveli zbog dobrih igara kod Mute u Radnickom, sada je opet kod Mute bio najbolji.

za klub koji je organizaciono jedna teska razvalina, :mi imamo fenomenalan tim :D

valjda ce kad konacno (ajde vise idi upm) todoric ode u pemziju, stvari krenuti na bolje i na ovom prvom, bitnijem planu.

Back