Bren
Elita
- Poruka
- 23.899
Možda bude svedok u Hagu da je Srbija izvršila agresiju na tzv. BiH...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Osetis li bar malo da si dosadan?

Nicim izazvan intervjuisan.Zato što je budala. Nićim izazvan je pričao o tim temama i to na takav način

Da, poreklom Crnogorac, a izjasnjava se kao Jugosloven i da mu je to ideologija. Sve to pise na drugom linku ali ne znam, ja mislim da je to suvise komplikovano za tebe...I usput Keeperu itekako se izjačnjavao kao Crnogorac i to više puta
Znaci, ja ako odem da radim svoj posao i uspem u Njujorku, onda moram da budem zahvalan USA sto sam uspeo i sto sam to sto jesam, ne svom radu i trudu, i ne smem nista da kazem protiv NATO agresije na Jugoslaviju (Srbiju), to bi znacilo da ne postujem nista od USA i da pljujem po njoj, i ne smem da se lecim tamo da ne bih bio licemeran? Jel tako?Da se nije doselio u Beograd kao klinac sada bi vodio neki Mogren ili šta već i sutra malo bi bio to što sada jeste
Mislim, koja ti je to prica...Brenus nasao nekog da misli da je pametniji od njega. O je.
Nicim izazvan intervjuisan.
Da, poreklom Crnogorac, a izjasnjava se kao Jugosloven i da mu je to ideologija. Sve to pise na drugom linku ali ne znam, ja mislim da je to suvise komplikovano za tebe...
Znaci, ja ako odem da radim svoj posao i uspem u Njujorku, onda moram da budem zahvalan USA sto sam uspeo i sto sam to sto jesam, ne svom radu i trudu, i ne smem nista da kazem protiv NATO agresije na Jugoslaviju (Srbiju), to bi znacilo da ne postujem nista od USA i da pljujem po njoj, i ne smem da se lecim tamo da ne bih bio licemeran? Jel tako?
Hajde samo porazmislite koliko lupetate. Znam, puno trazim, ali... Stvarno nije tesko.
Al kad ti je Butke legenda, onda imamo problem.![]()

Simpaticna teza za fejsbuk nadrilekare, ali da je tako, ti bi odavno oboleo. No srecom pa si nam ziv i zdrav i prasices nam jos decenijama.Strašno je koliko je njega mržnja pojela....Nije ni bolest, nego čista mržnja.
Ona je duboko sam ubedjen kumovala i toj bolesti.
Srecom pa seksualni zivot njegove zene ljudima nije postao javan i interesantan, kao sto je slucaj sa zenom onog tvog omiljenog vecitog i transparentnog opozicionara.Znači da su ga u intervjuu pitali da li mu se žena dobro je.be, i na to morao da odgovori, jer je intervjuisan?![]()
Imaju 22 i 24 godine, nit su klinci nit su talenti.![]()
Jos nas je ovaj mladji i talentovaniji vec jednom ispalio jer su mu rekli da mora da radi da bi izborio minute. Zato sada sam opusteno, latte macchiato i bleja.
Potpisivanje Pecarskog i Gos-a na dve godine su odlicni odradili. Sani je vredan rizika. Tadic je nas klinac i to jedan od boljih kako cujem i dobro je da su mu ponudili profi ugovor, a ovaj prihvatio. Ozi je low risk-high reward, moz bude nesto od njega, a i ako ne bude nije neka steta.
Ovaj Gavrilovic nam je za sada jedina zvanicna cetvorka. Ako on i Stevanovic budu imali uloge 11. i 12. igraca ok, u suprotnom ne valja. Ako pokazu vise naravno da treba da igraju, govorim samo o startnim pozicijama.![]()

Iskreno ne bih voleo Cakarevica. Zestoko je trokirao kada je bio prvi put kod nas, ne vidim zasto bi sada bilo bolje. Nije on generalno los igrac, ali mislim da ima problem u glavi, odnosno ima sindrom 'igrac malog kluba'. Cim predje u veci klub i kako se poveca pritisak, pocinju zajebancije koje nije u stanju da prevazidje.On i Novica su sedeli u civilu pored terena kada su se igrale ove dve pripremne. I izlazili su na centar kada su se ekipe pozdravljale. Sad dal ceka da mu se isplate dugovanja, ili neku bolju ponudu, ili nasi kopaju da eventualno nadju nekog boljeg..ko ce ga znati. Neki planovi sa njim ocigledno postoje.
Iskreno ne bih voleo Cakarevica. Zestoko je trokirao kada je bio prvi put kod nas, ne vidim zasto bi sada bilo bolje. Nije on generalno los igrac, ali mislim da ima problem u glavi, odnosno ima sindrom 'igrac malog kluba'. Cim predje u veci klub i kako se poveca pritisak, pocinju zajebancije koje nije u stanju da prevazidje.