KK Partizan

Sad će se mnogi zapitati šta je sa čuvenim časovima ljubavi, međutim, Vujošević je imao konkrtetan odgovor i na to pitanje.

"To jesu časovi ljubavi, ali nijednog momenta nije rečeno da su to besplatni časovi".

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2017&mm=09&dd=07&nav_id=1301128

Kako se ono zove ona društvena grupa koja prodaje ljubav?:per:
Mada, ovo smo znali i ranije, još iz vremena njegovog trenerskog polsa u Zvezdi.
Sad je samo i sma priznao.

Sad će se mnogi zapitati šta je sa čuvenim časovima ljubavi, međutim, Vujošević je imao konkrtetan odgovor i na to pitanje.

"To jesu časovi ljubavi, ali nijednog momenta nije rečeno da su to besplatni časovi".

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2017&mm=09&dd=07&nav_id=1301128

Kako se ono zove ona društvena grupa koja prodaje ljubav?:per:
Mada, ovo smo znali i ranije, još iz vremena njegovog trenerskog polsa u Zvezdi.
Sad je samo i sma priznao.

Зна се код кога се купује љубав :lol:...

Nije poznato koja drustvena grupa prodaje ljubav. Znamo samo da odredjeni ljudi (zene) prodaju svoje telo (seks), kao sto ste vi Panteri prodali guzice Covicu i FMP-u.

A sto se politicke izjave tice, i da nije skroz tacna, bar u nekim momentima jeste. No, to je potpuno nebitno, ono sto je bitno je: 1) on daje takve izjave jer se uvek idealisticki ulaguje svom okruzenju (da ne ulazimo u motivaciju za to), i 2) vidim da je opet zatalasao naci-sljam sto je po meni uvek dobro. I kod nas, a narocito kod Pantera. Treba se tu i tamo prebrojati.

Poslednja izmena od moderatora:
DJGwzq-XoAAp0ED.jpg

Koliko je malo potrebno od "ne volim ga ali mu zelim oporavak" do "crko dabogda, zabraniti mu lecenje na VMA". Kanda je ovo drugo barem iskreno, iako vuce na fasizam. Sto poprilicno plasi. I to samo zbog nepopularnog misljenja. Intervju necu komentarisati dok ne procitam ceo (sto sumnjam da je neko jos uradio). Naslov je ovako izvucen da bi privukao paznju (uspesno), zasto su Vujosevica uopste pitali da komentarise ovo, ponovo necu komentarisati dok ne procitam. Ovo je ko da ga je neko pitao sta misli o prinosu secerne repe. Moze da ima misljenje (kao i svako), ali ne vidim zasto je relevantno. Jos se frka poklapa sa Psihovom mirotvornom posetom BiH.

Licno mislim da je svako ko je odgovoran za smrt neduznih kriminalac prvog reda nebitno koliko je ljudi u pitanju, jedan je dovoljan. Bez obzira da li ce neko zlocin nazvati progon Srba ili genocid u Srebrenici. A kod nas na Balkanu je zlotvor Dule, a oni koji su huskali i ubedjivali druge da ginu, bez da su sami prisli oruzju na kilometar, idoli i vrhovne vodje. Prst na celo.

Mada je sve ovo ili za Kafanu ili za Politiku.

Sa kosarkaske strane, oprostili smo se od Majstorovica napokon, a i onog Grka smo vratili na koledz. Tako da nam je Kakanj i dalje prvi i jedini centar.

'''Dule Vujošević šalalala''... ljubimac grobara, a najveće moguće crnogorsko *****

Otišao u Bosnu, ulizuje se tamo, pljuje po Srbiji... a dolazi ovde da mu spašavaju nogu...

Što te te tvoje napaćene Sarajlije nisu lečile i to bepslatno,s obzirom da verovatno radiš za hleb tamo

Mi imamo svoje crnogorsko ____ ko sto ste se vi Slaninari lozili na onog pokojnog crnogorskog mafijasa Butketa, ili Panteri na politickog i privrednog kriminalca crnogorskog porekla, Covica. Samo sto se ovde sme krasti od Srbije i raditi protiv drzave, kao sto su to radili Butke i Covke, ali ako nosis krstacu od pola kile kao sto je ovaj nosio, i slavio slavu i celivao posvecene hlebove kao ovaj drugi, onda si OK, ali ako kazes nesto negativno u vezi Srbije i rata od pre 25 godina, onda te treba proterati iz drzave, oduzeti drzavljanstvo i pravo na lecenje - zato sto imas stavove drugacije od vecinskih.

A vrednosti Srbije odredjuju likovi poput Butketa i Covketa, i vi isprzeni mozgovi ste tacno po toj slici.

Inace, bacio sam pogled na intervju i Vujosevic nije rekao ono sto pise u naslovu, rekao je nesto drugo. Doduse, ni to nece biti po volji vama naci-debosima, odmah da vam kazem da se ne trudite da citate. Za vas je i pravljen onaj naslov, drzite se njega.

Boli me uvo da li je iz Crne Gore ili ne poreklom. Čovek priča o Velikoj Srbiji, o jadnom napaćenom bošnjačkom narodu, Sarajevu... Priča kao da je vojni ekspert

''Pogotovo kada je u pitanju Sarajevo koje je toliko bombardovano kako bi se tu koncentrisala bosanska vojska, da bi mogle da se oslobađaju druge teritorije. ''
I naravno Srbija je najviše kriva. Nema veze što je njegova voljena Crna Gora bila na strani Srbije u tom ratu.
Srbija je ta koja ga je udomila, gde je ispekao zanat i doživeo najveće uspehe i na kraju krajeva čiji jezik i dajelkt koristi
Nigde nije bio voljen i poštovan kao što je bio ovde i sada ovako ničim izazvan da priča.

I prestani brate da spinuješ i mešaš babe i žabe. Čović jeste smradina teška, ali ne verujem da bi ovako pričao o Srbiji i Srbima za koju šaku dinara više.

Uh, ukrasti, prevariti, tuci, uvuci zemlju u rat je ok, jer nisi kritikovao svoju zemlju. Ali izgovoriti da je Srbija kao najjaca strana, bila odgovornija od drugih u sveopstoj svinjariji je nedopustivo?! I nije stvar u Duletu, nebitan je njegov intervju, nego opsti stav koji se zauzima prema ovome. I to danu kada Srbi ulaze u koaliciju sa Haradinajem. Ne vidim masu na trgu kako protestuje, ali zato svi nesto histerisu po internetima.

Kritika pokazuje zelju da se ide napred, da se neke stvari poprave, nevezano za izjavu pricam. Kada nisi u potpunosti zadovoljan sobom, pokusavas nesto da promenis. Od konstantnog tapsanja po ramenu ili dozivljavanja svake kritike kao uvrede nema nista.

Poslednja izmena:
Pa naravno da tvoj Butke ili Covke nisu i nece nista lose pricati od zemlje u kojoj tako lepo kradu i u kojoj su bili ili jesu heroji za vas. Vujosevic je sa druge strane neka druga prica.

Jel njemu Srbija ispekla zanat ili sta? Jel mu Srbija obezbedila dom kad ga je udomila? Jel mu Srbija ostvarila najvece uspehe? Sta ti bulaznis uopste, o cemu ti pricas, kakve su to bezvezne floskule? Covek se deklarise ne kao Srbin, niti kao Crnogorac, vec kao Jugosloven, i to odavno. I tu liniju drzi i sad, svidelo se to vama ili ne. I isto tako, svidelo se to vama ili ne, ne moras gaziti po svojoj zemlji ako si rekao da smatras da je imala odgovornost nesto vecu od drugih za nesto sto se desilo pre 25 yebenih godina. Niti si pravi patriota ako navijas za kriminalce koji pljackaju tvoju zemlju, diluju gudru i prave politicke atentate. Vi se kvalifikujete za patriotizam isto kao i oni koje najvise mrzite, kvalifikujete se mrznjom prema Hrvatima, Bosnjacima, Siptarima, itd.

Naravno da Vujosevic nije u pravu za to da su Srbi najodgovorniji za rat - krivi su najvise mozgovi poput vasih, po celoj raspaloj zemlji, koji su se lozili na slobe seselje tudjmane i alije, lozili se na nosenje mostiju po granicama Velike Srbije, od gradjanskih muslimana o kojima Vujosevic prica se pretvarali u vehabije, rehabilitovali ustase, pravili tu atmosferi po BiH i Slavoniji, itd.

Masa glupaka koja se lozi na naslove, a dobri su im Covke i Butke. Onda dodju nove slobe seselji alije i tudjmani. Koliko je jadno gledati kako se armije glupaka reprodukuju ovde ceo vek, na potpuno isti nacin, i cekati da te bezglave armije mozda postanu prave vojne armije kad zavri kotao.

Poslednja izmena:
posmatrati kako dukljanin lomi nevina srca sve tvrdokornijih i tvrdokornijih dervisa mi je zabavno. ostali su samo oni najdeblje koze (ili lobanje). dobra stvar kod generala, je sto on nume da stane. :D iako deluje nemoguce, doc ce na red i ova djeca iz mjesovitih brakova i full retardi. ja ne mogu da zamislim sta bi to mogao da kaze/uradi, sto vec nije, ali imam puno pouzdanje da ce on naci nacin.

o ludom muti i ludoj druzini koju okuplja - kad se okupe. sigurno ce biti zanimljiviji od dzikiceve v2.0 ekipe. v1.0 je bila gotiva. mada je ta v1.0 bila vise perina, al dobro. napusimo i oterasmo gospodina. izdo dula, govorio tiho, nie davio igrace. i fatao za dzigericu suce. djubre.

Poslednja izmena:
Ne razumem zašto bi se neko ko je košarkaški trener bavio ovako osetljivim političkim temama? Ajd što priča o unutrašnjo političkim stvarima Srbija ali ovo... A ako je imao toliku potrebu da kaže nešto o ratu u Bosni zašto je odabrao da to bude muslimanska štampa u zemlji koja je Srbju tužila za genocid. I to preuzimanje muslimanske košarkaške selekcije nije dobro primljeno u RS a mislim da mu trenutno i najokoreliji grobari u RS yebbu majku. Ovom izjavom stavio se u rang Nataše Kandić, Sonje Biserko, Mirka Kovača i sličnog šljama.

Zato što je budala. Nićim izazvan je pričao o tim temama i to na takav način, a ovaj ga još brani kao da mu je tata rođeni, a to što će voljeni Klub da mu isti taj voljenii ''Jugosloven'' finansijski da isuši i debelo da naplati časove ''ljubavi'' nije toliko bitno

I usput Keeperu itekako se izjačnjavao kao Crnogorac i to više puta
Ja sam rođen u Jugoslaviji i što se tiče emocija, jedinu reprezentaciju koju bi sa punom emocijom trenirao je reprezentacija Jugoslavije. A ovo drugo, ja sam Crnogorac, državljanin Srbije, ali Crnogorac.
http://www.ekapija.com/after-workho...evic-kosarkaski-trener-gerilac-na-vrhu-evrope

Ja sam Crnogorac, a moj sin je Srbin. Tako je to...
http://www.telegraf.rs/sport/99545-...u-nece-umesto-nas-da-odradi-nas-prljavi-posao

I da, u Srbiji je ispekao zanat, u Srbiji je stekao najveće trenerske uspehe.
Da se nije doselio u Beograd kao klinac sada bi vodio neki Mogren ili šta već i sutra malo bi bio to što sada jeste

I opet brkaš babe i žabe. Ko je spominjao Bošnjake šiptare i ostale i iskazivao bilo kakvu mržnju? Ne lupaj gluposti.

Ovde su tema Dule Vujošević, njegovi ispadi, uvlačenje u dupe i pljuvanje po državi u kojoj živi

Back