diletant
Domaćin
- Poruka
- 3.135
Kazu da je i Cakarevic dogovoren pored ovog Tomica, od malog Pecarskog naravno nista.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Veoma sam srećan što sam postao deo velikog i slavnog kluba. Sa ogromnim entuzijazmom sam prihvatio poziv Partizana i sada želim da nakon reprezentativnih obaveza, pružim maksimum i svojim igrama i ponašanjem opravdam poverenje stručnog štaba i uprave, kao i zaslužim poverenje navijača", istakao je Tomić...
Ponovo se pominje Stefan Jankovic (Dzikic ga zeleo proslo leto).
Hocemo li sklopiti obojicu ove godine.
Sto bi se zadovoljio utesnom nagradom, kad je medju trenerima bio najistaknutiji u uvlacenju.Prvi asistent trenera Nikolića biće Nikola Marković, a novi članovi stručnog štaba biće i Aleksandar Matović i kondicioni trener Adam Petrović.
"Želja nam je da kroz sezonu-dve stvorimo dva-tri reprezentativca naše zemlje i da rastemo. Takav koncept zahteva da strpljenje svih, i nas u klubu i navijača", zaključio je Nikolić.

Marinkovic, Jovanovic,Tanaskovic medju najboljima ako ne i najbolji na zavrsenom prvenstvu Evrope U20. Moraju da dobiju sansu kod Mute. Dzikic se mnogo ogresio o Tanaskovica i Jovanovica.
Ako zelimo da se vadimo iz govana davanje sanse ovim momcima je prvi korak i to je trebalo jos Dzikic da uradi.Koja korist kad osim Vanje nesto malo ova dvojica nece ni primirisati parketu.