KK Partizan

Nama ce "provereni" deo tima da cine igraci Radnickog, a onaj "talentovani" Dinamika. Muta docekao da moze da se igra i oblaci svoje ljude u crno-beli dres.

Ovo sto trenutno (nezvanicno) spremaju nema ni miris ni ukus Partizana. Ja sam i u onom fijasku sa Perom verovao da tu ima ljudi koji zele najbolje Partizanu. Bas se nicemu ne nadam. Ako nas ne oteraju u jos grdji minus bicu zadovoljan, princip pozitivne nule.

"Udomljavamo nezbrinute i odbacene cigane. Za kontakt obratite se Draganu Todoricu u kancelarijama Humska 1 ili u obliznjem Mozzart-u."

Nastavljamo sa trendom Djumic, Koprivica, Obrad Tomic, to je taj kvalitet. S tim da je ovaj najnoviji deklarisan. I to mu dadosmo ugovor na tri godine. Cisto radi poredjenja, Lukovic je prosao probu, znaci od ovog da ocekujemo da vec kida. :roll:

Nerealno mi je da Mornar dovodi centra Partizana, a ovaj je bio jedan od boljih tokom sezone. Jedino mi je kod njega nejasno kako momak od 27 godina, koji zivi od sporta, ne moze da igra duze od 5 minuta u kontinuitetu, a 20 ukupno.

"Veoma sam srećan što sam postao deo velikog i slavnog kluba. Sa ogromnim entuzijazmom sam prihvatio poziv Partizana i sada želim da nakon reprezentativnih obaveza, pružim maksimum i svojim igrama i ponašanjem opravdam poverenje stručnog štaba i uprave, kao i zaslužim poverenje navijača", istakao je Tomić...

...istakao je Tomic, noseci majicu "Vrati konju glavu Macvane."

Cigani iz KK Kakanj i sminkeri sa Dorcola su buducnost kluba.

Poslednja izmena:
To samo znaci da mi najverovatnije necemo imati igraca sa platom od 100k sledece sezone. Toliko je on dobijao i postojala je opcija da ga klub zadrzi jos godinu dana. Sasvim je opravdao svoju cenu, najkonstantniji igrac nam je bio, ja bih ga ostavio i pored toga sto mi se ne svidja kako se ponasa.

Prica se da jurimo i nekog koledz amera kome bi ovo bila prva profesionalna sezona. Ako je na jednu godinu (a siguran sam da jeste) onda mi je logicnije da nadjemo nekog novog Hecera. Proverenog lika koji ne ume previse, al ono sto zna radi dobro.

Ponovo se pominje Stefan Jankovic (Dzikic ga zeleo proslo leto).

Ovaj Jankovic, ko Suma u fudbalu. :mrgreen: Hocemo li sklopiti obojicu ove godine.

Poslednja izmena:
Ako bi dosli svi ti igraci, bila bi ekipa kojoj bih dao iole normalnom treneru sa perspektivom i potencijalom da uspostavi neki sistem i stvori borbeni tim.

Ovako, sa Mutishom imamo potencijal u najboljem slucaju da budemo zanimljiva ekipa bez sampionskog potencijala, kao i sve Mutishine zayebantske ekipice.

Na pocetku svoje trenerske karijere tada mladjani Muta Nikolic je uspeo da ispadne sa IMT iz tadasnje okrnjene Juba lige prvi put bez Slovenaca i Hrvata.
Interesatno da mu je situacija bila uporediva sa aktuelnom, pun tim Partizanovog shkarta- Lakicevic, Parezanin, zucko Popovic, cak i kapetan Grba i SavO Stefanovic...
Mozda se istorija ponovi

Vanja je za svoje godiste odlican igrac. Ljudi to ne vide jer je kod nas, silom prilika, bacen u vatru prerano. Sledeca sezona, ili dve, su presudne da pokaze da li je igrac za velike stvari ili prosek. Koliko je on jos pod ugovorom kod nas, zna li neko? Meni se cini jos ove godine.

Koja bi fora bila da Mutisa odugovlaci sa potpisivanjem jer se sad otvorilo mesto i kod cigana. :mrgreen: Sto bi se zadovoljio utesnom nagradom, kad je medju trenerima bio najistaknutiji u uvlacenju.

Muta je vec dokazani evroligaski trener, covek koji je spremio ekipu koja je otisla na F4. Ja sam za to da se oproba na najvisem nivou, a mi da trpimo nekog Djokica, Milojevica, Scepanovica, Canka, itd.

Posle najboljeg igraca Kaknja, docekasmo i drugi zvanicni potpis. Muta je nas sledece tri godine, ili dokle bude imao neke koristi od Partizana.

Kada bi liga krenula sutra, nas tim bi bio:
1. Sloba
2. Vanja
3. Miha
4. Tanaskovic
5. Kakanj (Koprivica?)
Izmena bez..

Ne znam sta je sa Koprivicom, dal je pod ugovorom ili nije, mada nije ni vazno.

Prvi asistent trenera Nikolića biće Nikola Marković, a novi članovi stručnog štaba biće i Aleksandar Matović i kondicioni trener Adam Petrović.

Znaci, novi prvi trener nam je ovaj Markovic. Muta i na potpisivanju izgleda oleseno, ko da su ga iz groba digli. I ne mogu da verujem da ce Canka da odbace!?

"Želja nam je da kroz sezonu-dve stvorimo dva-tri reprezentativca naše zemlje i da rastemo. Takav koncept zahteva da strpljenje svih, i nas u klubu i navijača", zaključio je Nikolić.

Citam, ja cu one moje sminkere da guram za procenat jer se lakse valja igrac iz Partizana nego li iz Dinamika. Sta mi sebi dozvoljavamo, koliko ima Tosa jos do penzije, za Silobada nema smisla ni pitati..

Poslednja izmena:
Au, odakle iskopase ovoga... Samo da ne bude Kevin Dzons za beskucnike. Jeste Muta u RKG promovisao nekoliko zanimljivih i nepoznatih stranaca, ali je vazila prica da mu ih je pomocnik iskopavao, a ne on.

Sto se mladica tice, mogao bi Mutinjo da im da sansu, ume on to tu i tamo.

Back