Sa kosarkaskog aspekta Dule je uradio vanljudske stvari,kapa dole i naklon zauvjek.Bas naprotiv,kako sezona odmice mi bi bili bolji i hvatali ritam,pravu formu.Toliko je dobar bio za tim,autoritet,stabilnost za igrace.Uvijek bi stajao iza njih,razvijao ih i unapredio koliko je god to moguce.Izvlacio je 150% od svakog igraca i pravio od njih tim.Na zalost koliko je dobar bio sto se toga tice toliko ili jos vise nije bio dobar za druge stvari.
Dzikic prvo sto je seljak covek,nije gospocast,kulturan i koliko god da je drugima duhovit meni je on prost.Selekcija igraca,prioriteta u timu mu je katastrofalna bila.Ima lose rotacije cesto i nikako mi se ne svidja..Kad bi mogao Miloje da nas vodi bilo bi savrseno.
Dzikic prvo sto je seljak covek,nije gospocast,kulturan i koliko god da je drugima duhovit meni je on prost.Selekcija igraca,prioriteta u timu mu je katastrofalna bila.Ima lose rotacije cesto i nikako mi se ne svidja..Kad bi mogao Miloje da nas vodi bilo bi savrseno.
Nije problem sto nema rezultata, ispadali smo i od pravog FMP-a kad smo isli na F4 (doduse, to je bila daleko ozbiljnija prica od Fickove prcije), vec je problem sto nema ama bas nicega, pozicija koja izgleda odgovara bukvalno svima osim nama koji navijamo za klub i ponekom igracu ili treneru kojima bi bilo ili jeste stalo.