KK Partizan

Sa kosarkaskog aspekta Dule je uradio vanljudske stvari,kapa dole i naklon zauvjek.Bas naprotiv,kako sezona odmice mi bi bili bolji i hvatali ritam,pravu formu.Toliko je dobar bio za tim,autoritet,stabilnost za igrace.Uvijek bi stajao iza njih,razvijao ih i unapredio koliko je god to moguce.Izvlacio je 150% od svakog igraca i pravio od njih tim.Na zalost koliko je dobar bio sto se toga tice toliko ili jos vise nije bio dobar za druge stvari.
Dzikic prvo sto je seljak covek,nije gospocast,kulturan i koliko god da je drugima duhovit meni je on prost.Selekcija igraca,prioriteta u timu mu je katastrofalna bila.Ima lose rotacije cesto i nikako mi se ne svidja..Kad bi mogao Miloje da nas vodi bilo bi savrseno.

To da debeli stvara igrace je zesci mit. Kad je imao monopol na teritoriju SCG jedino sto je stvorio a da vredi su Krstic i Pekovic
Za sve ostalo iz 80tih uzima lazne zasluge jer su to bili oformljeni igraci vec mnogi i reprezentativci kad je on uleteo.
Moze da se napravi cela strana njegovih promasaja i koliko je raznoraznih panjeva dovlacio u Partizan.
I corava koka ubode neko zrno, a sve placa zato ste sad i za beton ligu.

Odron. Najveca blamaza u poslednjih 30 godina. Nismo bili ni blizu, rutinirali su nas. Ocekujem ostavke, ako obraza imaju.

PS
Nisam mogao da udjem u onu njihovu stalu koju nazivaju kosarkaskom halom.

Poslednja izmena:
To da debeli stvara igrace je zesci mit. Kad je imao monopol na teritoriju SCG jedino sto je stvorio a da vredi su Krstic i Pekovic
Za sve ostalo iz 80tih uzima lazne zasluge jer su to bili oformljeni igraci vec mnogi i reprezentativci kad je on uleteo.
Moze da se napravi cela strana njegovih promasaja i koliko je raznoraznih panjeva dovlacio u Partizan.
I corava koka ubode neko zrno, a sve placa zato ste sad i za beton ligu.
Ne moras da ides daleko u proslost, samo par godina unazad. Bogdanovic, Bertans, Lovernj? Prvi dominira u sampionu Evrope. a druga dvojica pikaju NBA. Imas i Vestermana iz te generacije koji igra evroligaski basket. Ako se vratimo jos malo u nazad, eto i Veselog. Mislim, Duletu moze da se zameri sto stvari, ali da ne zna da stvori igraca i izvuce maksimum iz postojeceg igrackog kadra - ne moze. Jbg, ne moze.

Bogdanovic je prevara koja nas vec kostao medalje reprezentativne i ko zna koliko ce jos ako mu ne priprete da ce ga ubiti ako uzima zadnji sut. Da nije picketina luzerska cak smo i Amere u grupi mogli da dobijemo,
U polufinalu evrolige zamalo nije presudio da se protivnik vrati Zeljko hteo da ga udavi. Na vaznim utakmicama nema ga nigde, usere se. Al zato ce nekim Kinezima da utrpa 30
Sve je to neki prosek nista specijalno.
A koliko je promasaja i raynoraznog skarta I to debelo placenih bilo:
Djekna, Strahinja Milosevic, Čedomir Vitkovac, Dejan Borovnjak, Uros Duvnjak, Stefan Sinovec, Marko Cakarevic, Avdalovic, Pera "legenda" Bozic, DjurO Ostojic, Jaka Klobucar, Kosta Perovic, Tripkovic, Tepic....
Strance i bivse domace iz nba i ne racunam. A sve to kosta.

Stvori 2- usere 10 a svaki kosta to je to ukratko

da se ne ljubimo.

kapiram ja sve.

i rasulo i nemastnu i popisavanje...

nista od toga uticaja nije imalo na ovu sramotu.

hm. hm. nisam ja ciganski grobar.

hvala dzile. da se ne ljubimo.

Poslednja izmena od moderatora:
Odlican tekst s obzirom na to da dolazi iz domacih medija:

http://www.mozzartsport.com/vesti/bio-jednom-jedan-klub/169819

Dziletova izjava od sinoc nista posebno, a moze da se shvati i kao da podseca Tosu recimo da ima jos jednu godinu ugovora - zbog plata.

Prica koja kruzi je da nema dosta plata od ove godine, i to bas bas dosta, a nesto se mislim da to ima veze sa time sto je ista situacija i u nasem najvecem i najboljem kosarkaskom kolektivu iz Zeleznika - ionako delimo sponzore, doduse, samo jednu desetinu.

Tako da, posle 2 sezone posle kojih smo trebali "da se vratimo u Evroligu"... :mrgreen: :whistling: Nije problem sto nema rezultata, ispadali smo i od pravog FMP-a kad smo isli na F4 (doduse, to je bila daleko ozbiljnija prica od Fickove prcije), vec je problem sto nema ama bas nicega, pozicija koja izgleda odgovara bukvalno svima osim nama koji navijamo za klub i ponekom igracu ili treneru kojima bi bilo ili jeste stalo.

A koliko je promasaja i raynoraznog skarta I to debelo placenih bilo:
Djekna, Strahinja Milosevic, Čedomir Vitkovac, Dejan Borovnjak, Uros Duvnjak, Stefan Sinovec, Marko Cakarevic, Avdalovic, Pera "legenda" Bozic, DjurO Ostojic, Jaka Klobucar, Kosta Perovic, Tripkovic, Tepic....

Izdominir'o. :mrgreen: Nije sto si njihov, al vidi se da se "basket" prati tamo negde od dolaska Vucka na vlast pa naovamo.

Da si hteo da flejmujes i trolujes kao gazda Covke, ne bi uspeo ovako, sa ovoliko pogresnih informacija na jednom mestu.

Poslednja izmena:
neka uteha je sto ce u srbiji u kojoj se bolje zivi, a to osecate svi svakog dana, finale igrati 2 coviceva fmpa.

nikakva.

posle f4 u psrizu sam pisao da nam treba reset. dobar trener, oslanjanje na mladje, poslovanje na zdravim osnovama, vizionarsko usmeravanje kluba ka novim vremenima.

umesto toga dobili smo: dukljaninovu krpu na mestu trenera da mu greje stolicu, gista, dzavaja, qrtu.. da bi dunster osvajao, potpisanih 20 najboljih mladih srpskih potroseno a da niko sansu nije dobio, dugove, 220 na sat u provaliju.

tad nam je trebao reset, sad reset mora. reci lepo, da nas 3 godine rez ne interesuje, ali da cemo za te 3 godine srediti klub tako, da cetvrte nas se cuvaju. posto pocinje dominacija. ko oce da ceka - grobar, ko nece - mrsupickumaterinu.

Bogdanovic je prevara koja nas vec kostao medalje reprezentativne i ko zna koliko ce jos ako mu ne priprete da ce ga ubiti ako uzima zadnji sut. Da nije picketina luzerska cak smo i Amere u grupi mogli da dobijemo,
U polufinalu evrolige zamalo nije presudio da se protivnik vrati Zeljko hteo da ga udavi. Na vaznim utakmicama nema ga nigde, usere se. Al zato ce nekim Kinezima da utrpa 30

Auh brate, trpi ovaj PDF svasta... Pogledaj rezultate i igre Fenerbahcea sa njim u ekipi i bez njega. Seti se TOP 8 i 9/13 za 2 i 10/14 za 3 u Atini. Tebi je verovatno i Teodosic prevara i luzer igrac. Prateci logiku.

Elem, sto se tice Partizana, moraju svi da odu. Ne smeju isti ljudi da se vrte po klubu i to je osnova svega. Kad se to uradi, mozemo da pricamo o igrackom sastavu i treneru, inace je izlisno.

Poslednja izmena:
Ja dugo godina gledam košarku, a dugo sam je i igrao.....
Al za sve ove godine ne videh NIKADA onakav pad zbog driblinga, kao sinoć Veličkovićev.:D:D:D
Jasno je d aje on u Partizanu dalkeo od ozbiljne košarke i ozbiljnog treniranja, ali onakvo iščašenje ja ne videh nikad.
Pao je kao krava sa poljane.........:hahaha:
O ostalom neću debatovati, sasvim je jasno da su dugovi i obaveze idola iz Limoža došli na naplatu.
Kako finansijski tako i svi drugi.
Sinoć sam se prikačio na Kopernikus(i otkačio Total) te sam prvi put mogao gledati Arenu........Onaj FMP je kudikamo ozbiljnija ekipa od ovog Partizana.
PS: Apsolutna mi je misterija kako je u prethodnom meču onaj trut od Veličkovića dao preko 20 poena?

Poslednja izmena:
Al za sve ove godine ne videh NIKADA onakav pad zbog driblinga, kao sinoć Veličkovićev.:D:D:D
Jasno je d aje on u Partizanu dalkeo od ozbiljne košarke i ozbiljnog treniranja, ali onakvo iščašenje ja ne videh nikad.
O ostalom neću debatovati, sasvim je jasno da su dugovi i obaveze idola iz Limoža došli na naplatu.
Sinoć sam se prikačio na Kopernikus(i otkačio Total) te sam prvi put mogao gledati Arenu........Onaj FMP je kudikamo ozbiljnija ekipa od ovog Partizana.
PS: Apsolutna mi je misterija kako je u prethodnom meču onaj trut od Veličkovića dao preko 20 poena?

Srecan cigan - svi srecni. :heart::heart::heart:

Kakva je situacija u Zelezniku, slavi li se jos ili je makar malo utihnulo? :mrgreen: Jel Veca spremila kolace za mnogobrojne navijace, jel se Zeka vratio kuci?

Tebi je verovatno i Teodosic prevara i luzer igrac. Prateci logiku.

Njegova logika je da je Teo kul jer je Panter. To je sve sto treba znati.

Bogdanovic je davno rekao sustinu price, za reprezentaciju treba da igraju Simonovic, Lazic i Dzenkins. Posle nogiranja KKP iz EK letos, od strane KSS a pod patronatom ovih kriminalaca sto igraju porodicno finale, to je i vise nego jasno. Ja bih pridodao da je treba voditi Gurke ili Radonja, jer kosarkaska Srbija u kojoj je normalno da FMP1 i FMP2 igraju finale, uz sijaset drugih "normalnosti" (ova je samo poslednja) - to i zasluzuje.

Inace, Bircevic na kraju nije ispao los po ucinku, ali ono zbog cega sam protiv njega, to je taj karakter, koji je pokazao jos u RKG i koji je na nivou jednog Kalinica. Samo sto on taj karakter nije uspeo ni da usmeri u neki uspeh, za razliku od ovoga.

Takvi igraci nam zaista ne trebaju, zajedno sa nepostojanjem karaktera tipa Ratkovica i jos kojekoji.

Ko zna, možda se bude pripremao za NBA kad se završi turska liga. ;) Ionako je EL otišla skroz u aut, vie nema šta da traži u njoj...

Što se tiče našeg ispadanja od FMP-a, nije to tako strašno. Ipak je to ekipa skrpljena od raznih poluigrača i Novice s pola noge.
Već sam 10 puta napisao, problem je u tome što nemamo u ekipi 5 igrača sa 19-20 godina pa da imamo čemu da se nadamo sledeće godine.
Sledeće sezone moramo da gurnemo u prvi tim klinčadiju, zadržimo Novicu, dovedemo jednog solidnog pleja i još jednog iskusnog igrača i to je to. Nek budemo 10. u ABA, bole nas uvo ako ćemo za 2 godine da imamo kvalitetne igrače. Birčeviću, Ratkovici, Majstoroviću i sličnim poluigračim se treba zahvaliti...
Parizan mora da izmisli nekog novog Danilovića i nekog novog Đorđevića i dok ih ne izmisli neće biti bolji ovoga.
Sad vi možete da kažete kakos su Zvezda i Miško pokupili sve kvalitetne klince, ali ja među njima ne vidim Đorđevića i Danilovića. Njih dvojica moraju biti negde drugde, a ako je tako mogu biti i kod nas.

Ko zna da li ce ikad biti takvih opet. Talenata ima, ali kako se sa njima radi, koje se stvari danas forsiraju... Ne znam. U ko zna koliko godina se pojavio Doncic na nivou cele Evrope, i to je to. Ostalo sve nesto atletski frikovi.

Srećom Bogdanović nema stav prema reprezentaciji kao što bi neki da mu imputiraju.
Naravno da nema. Nemam ni ja, iako smatram da bi trebalo... Ko zna, mozda krenem od avgusta.

Ovaj vaš zaštitnik bi mogao makar jedan post da ne obriše.
Dok se na našoj temi svaka šuša idrk*va i podj*bava,ovde to nikako nije dozvoljeno.
Šta više,briše se post da je zabranjeno pisati o suđenju,hahaha neverovatno!!

nije to nista
da vidis kad prevara ode u Sakramento ima malisi da izlome kicmu jos u letnjoj ligi
onaj shkart iz razvojne lige koji je za njega spejs shatl
mocice da ih tuzi sudu u strazburu :D
dulencetova skola ljubavi

Мени је највеће разочарење Џикић.Нисам био нешто посебно убеђен у његову стручност,ја сам био пре за Милојевића,али када је дошао у
оном тренутку после Божића ...мислио сам то је то...добар је,или још и више од тог...сада видим да није тако,јер мени делује чудно његово
вођење тима,он као да је расејан,изгубљен,незаинтересован...ту је,а није ту...виче он, галами али ...као реда ради само (као оно Милојевић кад Мега игра против
Партизана ;) ).Замерке на одабир играча,на "чекање" појединих да оживе,на малу минутажу појединих (нпр. Пот)...
О управи,директору ...боље ништа да не кажем...
Једино које бих издвојио :прво Величковић (због срца ),Бирчевић (у границама очекиваног,не знам шта су многи овде очекивали ???),па
и Хечер (ја сам очекивао још и више,али можда и није имао са ким),и понављам Пот је у једном тренутку такмичења= (случај "тровања" ...још неиспитан ??? )
показао да би,можда,могао да покаже нешто више....
А што се тиче Вујошевића,он са својом филозофијом,понашањем све више пада...Код већине Партизановаца које знам...
Сви смо били за њега,за његову борбу за Партизан,али изгледа да је то ,сада,борба за његов увређени понос...
...и мислим да више и неће ни имати успехе као тренер,што због промена у кошарци (све за новац ,ЕЛ промене,млади таленти и менаџери...) а и због
својих кошаркашких схватања...

Dzikic nije osoba koja ce da se bori protiv vetrenjaca. Partizan kao celina se u poslednje dve godine utapa u sivilo. Pocetni zamajac kada se "promenila uprava" kratko je trajao. Ponovo smo se malo pokrenuli kada je Dzile dosao, uneo je novu energiju. Ja nikada nisam video srecniju osobu od njega na prvoj utakmici protiv Cibone. Setite se da su tada pokusavali da uvedu novine. Imali su sastanke na kojima su raspravljali od toga sta ce da se pusta na pocetku utakmice, do toga kako pozdraviti publiku na kraju, pa su imali one pobednicke krugove. Jednostavno, bilo je zelje za radom, da se nesto promeni.

Onda su dosle one pauze da mezimica na miru igra top8, teranje Mice Berica, pa odustajanje od EC (meni je Dzikic delovao ekstremno nezainteresovano u svim LS utakmicama), pa zahvaljivanje za mizerne sponzore, batine i oplakivanje Saleta Mutavog itd. Na sve to klub je bio nem. Valjda su ocekivali da je navijacima dovoljno sto imaju Dzikica i Novicu. Jednostavno smatram da bi u kolektivu gde svako radi svoj posao i Dzikic bio onaj sa pocetka epizode. Ovako ne znam da li se samo utopio ili iz revolta nece da radi. Kako god, bolje dobar razvod, nego los brak.

Mada cu ja i dalje ludo da se nadam da ce se promeniti uprava, a ostati Dzikic. I pored toga sto postoje nagovestaji da ce zasesti oni koji su ispusili kad je dosao Pekovic, a to znaci onaj vlasnik menjacnica i Dinamika, a onda ni Muta Nikolic ne bi bio daleko.

Poslednja izmena:

Back