KK Partizan

Perica Kurcubic u lozi sapuce Gazdici na uvce. :hahaha:

Koliko odvratna cela ta naprednjacka slihtarska atmosfera... Kad vidis koliko je sve kursadzijski i fejk.

Kuzmic na -7 vuce Vrapca za ruku i pravi nesportsku, naravno da se ne svira.

Perica Kurcubic u lozi sapuce Gazdici na uvce. :hahaha:

Koliko odvratna cela ta naprednjacka slihtarska atmosfera... Kad vidis koliko je sve kursadzijski i fejk.

Kuzmic na -7 vuce Vrapca za ruku i pravi nesportsku, naravno da se ne svira.

Ako nisi u stranci - nema te. Takva diktatura u Srbiji, jebbiga...

Da, definitivno je bio faul i to kakav, ali kao sto rekoh na poluvremenu - nece se svirati u drugom poluvremenu vise tako kao u prvom. Uostalom, sami smo krivi. Najvise sam razoracan debelim i njegovom taktikom...jebbao ga Vrabac u duppe!!! Mars bre...

Drugi najveci utisak utakmice: u hali sme da se dimi opusteno, jebbote...magla na TV-u bukvalno. Kapiram da neki Amer na leto zapali pljugu pored me´n na bejzbolu dok zderem treci hot-dog i cirkam sedmo pivo - stize sekjuriti i ode u bajbok...ali dobro...Srbija, brate....kapiram da je tu jos raj za pljugace. Svuda drugde ih ussrase definitivno.

Kako smo izgledali protiv Vrsca, gde je delovalo ko da smo digli ruke od svega, ja sam zadovoljan ovim veceras. Da bi se panteri dobili mora cela ekipa da odigra iznad mogucnosti, danas previse njih prosecno ili ispod. Cak je i sudjenje bilo korektnije nego u vecini meceva u poslednjih 5 godine. Ok, pitanje je kako bi se ponasali da smo ozbiljnije pripretili, ali samo na osnovu ovoga veeras, bilo je solidno.

Dobro su se borili, al ne valjda nemati niti jednog trenutka konkurentnu i ravnopravnu utakmicu. Nismo niti sekunde diktirali tempo niti radili sta treba za pobedu, tako da nista.

Valjalo bi zategnuti se malo do kraja takmicenja radi pravog otpora i poneke pobede, al kad to nismo mogli za bitniju stvar, ne ocekujem ni sad.

Vrabac na minus 7 krade loptu Kuzmic ga povaci za ruku sa ledja i to na centru terena,namerne licne dva bacanja i lopta za nas u tom trenutku ne dolaze u obzir Dzenkis daje dvojku za plus devet...svaka cast momcima na borbi Gordon je mogao opusteno pod ruku sa Robinsonom.

Ja sam tu popizdeo.
Neverovatno šta nije svirano.
I nakon toga Dženkins daje koš.

C-SkjvmWAAAN9qG.jpg

Marko Ljubomirović‏ @LjubomirovicM 2 сатапре 2 сата
Још
Na sreću, kondicioni trener @PartizanBC Mihajlović na sreću nije ozbiljnije povređen od bačenog topovskog udara...

Pogledajte prilog 438011

Ne sumnjam da cemo ih ussrati kad mi budemo domacin. :mrgreen:

I debeli mi maksimalno isao sinoc na onu stvar. Pre svega zbog forsiranja Vrabca, a kao slag na tortu ono uzimanje mikrofona i moljenje Grobara da prestanu da vredjaju Vesnu Covic.
Vredjati, napusavati, svuda i uvek... :cool:

Mocart :Letimični pogled na statistiku posle prvog večitog derbija u Superligi pokazao je da Vil Hečer nije imao preterano veliku minutažu, te da je meč završio bez poena, uz četiri promašaja iz igre.

Razlog tome nije taktička zamisao Aleksandra Džikića, već činjenica da je Hečer povredio skočni zglob u uvodnoj fazi drugog poluvremena. Američki šuter je utakmicu počeo od starta, ali je posle jednog nezgodnog izvrtanja noge pokazao bolnu grimasu. Bilo je jasno da će Hečer teško nastaviti utakmicu. Stisnuo je zube kasnijem toku, ali nije imalo efekta.

Današnji pregledi pokazali su da Hečerova povreda nije teže prirode, pa bi trebalo da se nađe u timu već za susret s Dinamikom u subotu uveče.

Ovde je Novica dao onu trojku na kraju i prelomio, pola nas na tribinama je plakalo tad. Secam se Kimija kako urla, nemojte da placete, koji vam je qurac, ajmo sad jos jace. :mrgreen:
I morala je da udje. U prethodnoj utakmici protiv Panatinaikosa, Novica je promasio sut za pobedu i rekao je u fazonu uci ce sledeca. Zato se ova trojka prezivela toliko emotivno.

Tek je pocelo, ko zna sta ce sve oni mucenici da budu i da postanu samo da bi se malo igrali Partizana u Evroligi, kao ona zaba sto je videla konja. :cool:

Dijamantidis, Saras i Spanulis na jednom mestu, u punoj snazi. Jezivo. A danas, cigla Kalates i muva Dzejms.

Poslednja izmena:

Back