KK Partizan

I dalje sanjam rezultat 72-63 i one silne promasene suteve. Tu smo propustili sansu.

Prvo poluvreme katastrofa, drugo poprilicno dobro, naravno sto se tice ulozene energije i borbe. Popravili smo odbranu i to je dalo rezultat. Nazalost, zaostatak iz prvog poluvremena je bio prevelik.

U subotu moramo da krenemo jako od samog starta, da im bude jasno gde su dosli i da se serija ne zavrsava u Beogradu. Moramo da damo sve od sebe, kako oni na parketu, tako i mi na tribinama i odvedemo seriju u majstoricu i pokusamo da ih iznenadimo kada budu bili pod pritiskom.

Чанак је стварно деловао "заинтересованији" тренер од АЏ-а ...који у неким тренуцима као да размишља о... "следећем ангажману"...?
И не могу да верујем која је НЕПРАВДА учињена према Стефану Поту ! Па јел гледао овај "дискретни ...орао" неку утакмицу док је био отрован ?
Он нешто тумба,убацуује,мења...и то изгледа све лошије...Ја ,први пут сад од почетка сезоне, - не верујем да смо за финале...И вероватно и нећемо.

Svidja mi se sto je Dzikic reagovao onako posle poraza i bukvalno najavio povratak u Zagreb. Mozda ljudima vise necija rec ne znaci mnogo, ali da znaci, to bi bila velika obaveza za njega - sad da pokaze to i na terenu.

Steta sto ne udjose neke lopte za ubedljiviju prednost, ali bitno je da imamo kontrolu nad ritmom i utakmicom. Dovoljno smo ih oterali od kosa i iskontrolisali vecinu stvari. Ako ovako nastavimo, pocece da promasuju sve vise, niti jedan sut im nije bio lak.

Vili na kraju pocep'o Boutrajta. :)

Sudije su na kraju pomogle Boutrajtu, ono faula Velickovica nad njime nije videlo, a moguce da je i faulirao (rukom po grudima) Gordona dok mu je izbijao loptu.

Nazalost, bas su nam jadne sanse u Zagrebu, mi ne ispravljamo svoje greske cele sezone, oni su prosto kvalitetniji a sudije ce ih gurati celu utakmicu, ne samo poslednju cetvrtinu.

Sto je najgore, prvo poluvreme igrali skolski, svi su napadali kos i igralo se i pod kosem, a onda ocigledan gubitak kontrole. Dzile mora te stvari da iznivelise, a ne uspeva cele sezone, nego idemo ovako na o-ruk.

Screenshot kkp.jpg

Nece biti isto u Zagrebu. Ovde je i pritisak zbog onog Dzikicevog obecanja da se mora pobediti a i pritisak publike je ucinio svoje a ovi su to umalo iskoristili. Ako tamo odmah na pocetku ne pokazemo zube onda cemo izgubiti jer nismo kapacitet da jurimo rezultat sto smo pokazali u prvoj utakmici. Odmah u pocetku ostro pa sta bude.

Nerealno je koliko su pogadjali branjene suteve. Nismo zasluzili ovakvu zavrsnicu, odlicno pripremljena utakmica. Ekipu koja prosecno daje blizu 90 poena smo zaustavili smo na 70. Njihova centarska linija Bilan/Begic je protiv povredjenog Lukovica, Koprivice i kombinacije Novica/Birca dala zbirno 18 poena.

Maestralna partija Birce i Hecera. Falio nam je kapiten i da jos neko da doprinos u napadu. Gordon ne moze previse u ovakvim utakmicama gde je fokus na odbrani. Tezak je i van forme.

Poslednja izmena:
Meni se ne sviđa što se neki naši spoljni igrači i dalje plaše da idu na polaganje do kraja.
Mislim, čemu strah?

Ovako, kada uvale neku kosku od povratnog pasa na 3 ili 4 sekunde pre isteka napada, obično se taj napad završava iznuđenim šutem iz jaja i promašajem.

Inače, svidela mi se angažovana igra u odbrani večeras. Jesmo im dopustili da pogode 11 trojki, ali to je bio rizik usled udvajanja njihovih visokih igrača, koje smo potpuno "uštopovali". Jedino mi se nije svidelo to što su nam lako probijali prvu liniju, ali jbg, oni njihovi crnci idu kao metak i teško je očekivati da ih ovi naši rekonvalescenti stignu.

Nadam se da nam je ostalo energije i za treću utakmicu, pošto smo se večeras baš istrošili.

Poslednja izmena:
Opsta nac zalost "pravovernih" "grobara" sto je partizan pobedio. Koliko su mi ta gowna jbla majku zato sto sam **** u njihove "nismo isti" I "mi smo institucija" otuzne, lazljive parole... Dobro, jbo sam I ja njima 2x, sad im jbm 1000x.
Elem, da se izvinim heceru u **** ga poljubim. Ludom birci necu posto sam ga uvek falio.
Partizan pobedio, what's not to like.
AJMO BRE! Nek bude sto biti ne moze. Nek crknu od muke " grobari". Pu.

PS. smesno je koliko veze sa basketom nemamo. Nimalo smesno nije kako uprkos tome pobedjujemo. Zbog kice, zorkica, bobana petrovica, grbe dok je nelud bio, saleta I saleta, berica I loncara, debelog stragarca, noleta I ludog birce, Hausa, boa, hecera... Tebe I mene... Uprkos pasjim sinovima. Svih vrsta.

Brate, moze biti da si popio malo sinoc? Vidim ponele te emocije... :mrgreen:

Elem, nisam gledao utakmicu i srecan sam zbog toga. :lol:
Kapiram da ce mo ih lagano sabiti u ZG. :cool:

p.s.: normalno da smo institucija,
p.p.s.: normalno da nismo isti.

:pivce:

Epic...
Chicago - Utah finalna serija 1998...gimnazija, zadnji razred, pred maturu...nisam ni ucio, nisam ni u skolu isao tih dana. :mrgreen:
Jebbali su mormonima mamu. Ja kao veliki navijac Lejkersa sam ipak navijao za Cikago. Nervirali me Meloun (postar), Stokton (belci ga hajpovali do zla Boga, a ja slusao gengsta rep, haha), Bajron-Brajon i ostali u p*cku materinu. :lol:

PS. smesno je koliko veze sa basketom nemamo. Nimalo smesno nije kako uprkos tome pobedjujemo. Zbog kice, zorkica, bobana petrovica, grbe dok je nelud bio, saleta I saleta, berica I loncara, debelog stragarca, noleta I ludog birce, Hausa, boa, hecera... Tebe I mene... Uprkos pasjim sinovima. Svih vrsta.

Sve je tacno, ali nase ime, grb i hala dopunjuju dobar manjak navedenog pogotovo u duelima sa instant klubovima.

Back