KK Partizan

razmatrati ozbiljno, koliko su i zasto ovi iz ovog qrtoncica od bizminskovske zjbncije kluba, kvalitetniji bi bilo... neozbiljno. 2 klase su u pitanju.

njihova bolna tacka je sto su meki.

partizan niti ima trenera koji zna, niti igrace koji mogu, da ih uvuce u ruzni, spori, tvrdi dog fight i to iskoristi.

na zalost, da bi to videli, moracemo sacekati finale. na zalost.

Ova ekipa od kad se potrovala i vratila na teren nije ista. Hecer ne moze da dobaci do kosa a u duelu ga oduva i najslabiji igrac na terenu. Vanja ne moze da ubode trojku pa da baca na kos duplo siri od normalnog. Neverovatne stvari se desavaju.

Vratismo se trojkama. Indijanska kosarka. Kad ne znas sta ces udri za tri pa kud puklo da puklo. Makar su pocele da ulaze trojke ako vec ne radi skok.
Cedevita 20 slobodnih u prvom poluvremenu a mi mozda 5-6.
Smanjismo sa -21 na -7

- - - - - - - - - -

Sramota... kakvi su koraci svirani Velickovicu.

Mislim, tendencija je ocita, ali sta ocekivati od ove lige.

Odmah se videlo da nisu koraci, ne znam sta su sudije videle?

Nije bio sad ni faul u napadu Bircevica, vec tehnicka za Cedevitu, a Bircevic ima 2 faula koja nije ni napravio.

Svejedno, morali smo bolje iskontrolisati ovu cetvrtinu kad smo stigli na -6.

Krivi smo sto nismo preokrenuli ovo, uz svo bezvezno duvanje. Nedopustivo malo energije i zelje za pobedom. Kao da su se (opet osim Novice) zadovoljili time sto su od -23 spustili na -9. Sta uradi Hecer na kraju, posle 15 sekundi napada u poslednjem minutu faul nad najboljim penaldzijom.

Teraj dalje, u Pioniru mora agresivnije. Kad ih vec ovoliko fauliramo, bar nek osete.

Teoretičari zavere, napred, otali stoj!
Bojim se da sebi pridajete preveliki značaj.
trovanje - "neko" organizovao trovanje, ne sme da se talasa ko je otrovao, itt...
Sudije vas pokrale i u kupu i večeras a i u BG će "Ako bog da" (Apsurdistan - album)
Džile je za Veljka Greg Popović.

Poslednja izmena:
Ako je Zeleznik pridao sebi ovoliki znacaj, ne znam zasto i mi ne bismo sebi.

Naravno da postoji odredjena sumnja da je izvesni potencijalni trovac vojnika konzervama, potencijalni organizator politickog atentata, organizator raznih vrsta incidenata i nereda u kosarci proteklih godina, vrlo lako mogao organizovati i tako nesto. Jer, sta je to za njega. No, ostace samo na prici, koja ce da titra malo botovske mozgice, ali ce se zavrsiti na tome jer oni moraju da razmisljaju o puno stvari, dal' zaokruziti 1 ili 6, da li je Zvezda ili FMP...

Poslednja izmena:
Jeftiniji je sendvic od ludackih kosulja, a ima i dosta ljudi poput tebe koji ce biti covicijanci i besplatno progutati sve. Jos ce i platiti da gledaju i osecaju se dobro sto se on njihove izandjale starije i nebitne gospodje-frankestajna brendirala mladjana evroligaska dama, doduse sa silikonima i rupama posvuda, al sve je to po uzoru na zvezdosrpsku majku i udovicu. Od Vesne do Cece.

Tako da, bez brige, situacija je pod kontrolom - samo da se ubode pravi broj na izborima i temelji zvezdominacije-panteronimacije ce ostati citavi.

Poslednja izmena:
Moze to dosta bolje i od Dzikica. Jeste da nije nivo Duleta, ali u pojedinim trenucima prosto izgleda da se pogubi, daj tajmaut, pravi tehnicku. Lepo s tim americkim nacinom razmisljanja itd, ali brate treba podviknuti i potpaliti zar.

Kakve bre sudije,koliko glupih komentara..Nismo zasluzili sa ovom igrom nista nocas,ocaj i sramota..Totalno neozbiljna ekipa,nezrela i u toku svakog meca bar 2 puta ulaze u dugu seriju praznih minuta.Sa ovom igrom veceras Cedevita je htela da nas casti,ali mi to nismo iskoristili..Njihovi prazni napadi konstantni su bili nasi jos gluplji.

Jeftiniji je sendvic od ludackih kosulja, a ima i dosta ljudi poput tebe koji ce biti covicijanci i besplatno progutati sve. Jos ce i platiti da gledaju i osecaju se dobro sto se on njihove izandjale starije i nebitne gospodje-frankestajna brendirala mladjana evroligaska dama, doduse sa silikonima i rupama posvuda, al sve je to po uzoru na zvezdosrpsku majku i udovicu. Od Vesne do Cece.

Tako da, bez brige, situacija je pod kontrolom - samo da se ubode pravi broj na izborima i temelji zvezdominacije-panteronimacije ce ostati citavi.

Ti ćeš nekom o sendviču... :rotf::rotf::rotf::rotf:
Požarni 24/7.

Back