KK Partizan

Ovo za sada sto igramo podseca na pocetak sezone. Ne zna se ni ko pije, ni ko placa. Odbranu ne igramo, niko ne gradi kos. U napadu vrtimo loptu u krug i onda neko opali trojku ili cisto baci ka kosu, ako istice vreme. Ne dopada mi se pristup koji imamo u ovim "polu vaznim" utakmicama. Ono u Solunu ili za drugo mesto u grupi LS smo odigrali ko da su pripremne. Tako delujemo i sad.

Sta reci kada je Frenk medju korisnijima, a ne radi nista vise nego inace. :mrgreen:

Ekipa izgleda kao da se skupila pre mesec dana - sto je maltene i istina. ;)

Treba nam pobeda da osiguramo to trece mesto, da ne bi sutra il' prekosutra zavisili od postenja vucicevaca i milovaca, da oni medju sobom biraju sebi protivnike u PO.

Mozemo biti i drugi u slucaju poraza CDVte, al zamislite da vucicevci2 igraju za prednost naseg domaceg terena. :mrgreen: To bi moralo bas zesce da se omakne.

Al da, ne izgledamo kao da cemo pobediti veceras.

Mozda Vucina-Kapitencina opet da odigra nesto za kladzu.

Vrabac ima upalu, mislim uha, zato nije igrao. Potrebno je ponovo sloziti ekipu, uvesti one koji su pauzirali. Polufinale vec za nedelju dana, a ekipa nije bila na okupu od januara.

Eto, sad cigani koji budno prate kad mi zapinjemo, a kad ne, imaju sve u svojim rukama. Bukvalno biraju koga hoce.

opet nas istamburase pobratimi. mile, mile...

taman vremena da frenki :mafijas: dotera do 90% pa da nam presedne cedevita. ko pored piva jos pije soci ?!?

na ozbiljnu notu, ja kad vam pricah da je skoro svejedno ko iz tima prisustvuje, ko odsustvuje, igra je ista, vi mi ne verovaste... :roll:

Cini mi se da je ova utakmica pokazala da se na igrace koji se tek oporavljaju od bolesti ne moze ozbiljnije racunati u plejofu ABA lige,nisu ni fizicki spreni a tek o nekoj formi nema ni govora.Na njih se moze racunati tek za domacu ligu.

Ni meni apsolutno nije jasna minutaza Andrica. Konacno je poceo da pruza dobre partije, motivisan je i izgara na terenu, a juce dobije samo desetak minuta. Dok recimo jedan raspad od Robinsona igra duplo vise od njega.

Los poraz, nije ulozeno dovoljno energije i rezultat je sasvim logican.

Verovatno zavrsavamo na trecem mestu i idemo u Zagreb. Najgora solucija za nas, ali idemo korak po korak, utakmicu po utakmicu, da se pobijemo i pokusamo da dodjemo do finala. A tamo, do poslednje kapi krvi pa sta nam bog da.

A kojim to vama? Bren je sa ruznije strane Topciderskog brda, kao i ti. Da vam je obraz djon to je jasno, a odlazak pod Coviceve skute je samo to potvrdio.

Canak lepo oseca tim, ima potencijala, ali je jos zelen. Dzile, naravno treba da ostane sto duze. Prvo jer boljeg necemo naci, a drugo jer je bitan kontinuitet. Necemo da menjamo trenera svake sezone, to apsolutno ne vodi nigde.

Od ostalih vesti, izgleda da se od naredne sezone vracamo u Ulebova takmicenja, ali izricito u EC. Tosa rece da necemo igrati EL cak i da osvojimo ABA. Kao da se unapred peru. Jedino sto je dobro u tom intervjuu je podatak da smo smanjili dug na 4 ili 4.5 miliona, ne mogu da se setim, i da cemo ga u potpunosti ocistiti za dve sezone.

P.S.
Subota 19 h, Zagreb. Idemo po pobedu!

Pripreme pred Cedevitu?

C7Co6XSXEAA-J3r.jpg

Back