KK Partizan

Naravno, sto i nije previse tesko pored vas.

Majstorovic se vratio, i odmah mu je Ostin ubacio 4p na brzaka. Tek je Koprivica vratio lika malo na klupu.

Nasa ekipa je, kao sto znamo, blago receno ofanzivno limitirana, i zabili su 54p za poluvreme ovom odronu od tima koji je, naravno, neregularno ubacen u novu covicevu igracku od lige, i koji ocito sluzi za razigravanje americkih talenata, cerupanje ostalih klubova i da se Fica igra kosarkasa.

A Edin i Kole neka priupitaju onog gospodina koji im dolazi non-stop u studio da gostuje i drzi monologe, zasto ne mogu da "gledaju kosarku", sto oni tako zarko zele.

Trener FMP-a poziva tajm-aut da bi Sin Ficko ispitao sudije moze li da se opet prekine.

Slusajmo komentare ova dva idiota. Pa reci nesto protiv njihovih poslodavaca jeste stvar elementarne kulture, a nazalost, ovde jedino bezlicna masa navijaca moze lako da se "isprica". A njih dvojica zaradjuju svoje telekom-crvenazvezdamts-platice.

Poslednja izmena:
Bitno da ste vi velika gospoda z:mrgreen:

Dovoljno mi je bilo da odgledam zadnjih 5 minuta i da se vidi ta treš-avangarda sa tribina.
U jednom "to je stoka koja radi protiv kluba,plaćenici" a opet kasnije se podržava.
Tako ti je to kada si u nekakvoj seljačkoj evropskoj ligi,igraš protiv takvih sila kao što su nemačka Ludajnica ili Ostende,uz to ne štedeći da se sva lična frustracija iskaljuje po protivnicima Zvezde u EL.
Još na kraju psuju spasitelja koja ih hrani.

Ovaj Nerespektovani stalno slucajno nalece na neki live-score pa tu vidi nesto, ili pogleda "zadnjih" 5 minuta.

Ah da, ne prati on Partizan, samo ima dva FMP-a, a Panteri vole oba, jer su oba Zvezda jedna i jedinstvena. z:shock:

Dovoljno mi je bilo da odgledam zadnjih 5 minuta i da se vidi ta treš-avangarda sa tribina.
U jednom "to je stoka koja radi protiv kluba,plaćenici" a opet kasnije se podržava.
Tako ti je to kada si u nekakvoj seljačkoj evropskoj ligi,igraš protiv takvih sila kao što su nemačka Ludajnica ili Ostende,uz to ne štedeći da se sva lična frustracija iskaljuje po protivnicima Zvezde u EL.
Još na kraju psuju spasitelja koja ih hrani.

Idi gledaj Ef-em-pe!

Navijač sam Zvezde i pisao sam o onome šta navijačka ološ skandira našim legendama nedavno , tako da moram reći i ponoviti da je OLOŠ ukrala naš sport i nema nameru da nam ga vrati sve dok mi normalni ne odlučimo da se sa ološi konačno ne obračunamo.

Naš premirer je javno rekao da ne može ništa ovima , i mislim da trebamo mi građani da izađeno na ulicu i tražimo okupljanjem i peticajama da se reši problem ovih idiota koji bacaju ljagu već decinijama na naš sport.

Ovo mora stati jednom , prosto mora pa makar više niko više ne išao ne tekme i bilo samo 10 ljudi.

Krenite od Covica. ;) Vama je bar lako, imate jednog coveka koji organizuje vase navijace, ulaguje im se, pravi dilove, sa njima prekida utakmice i organizuje napade na protivnicki tim ili protivnicke simpatizere sa decom koji sede u kaficu. Obaska sto porastura sve oko sebe u sportu.

Mi cemo se valjda procistiti od Vucicevih botova sa tribina, i da, zbunjeni nerespektovani kolega ne zna, jer mu je paprikas u glavi (ne zna de bije, narodski receno), skandiranje njihovom pokrovitelju nije krenulo iz kopa, niti se u istom primilo.

PS: Dzikic potvrdio da je istina da je ipak Ostin nudjen i nama, ali kaze da nije mogao da rizikuje s njegovim zdravljem.

Poslednja izmena:
Krenite od Covica. ;) Vama je bar lako, imate jednog coveka koji organizuje vase navijace, ulaguje im se, pravi dilove, sa njima prekida utakmice i organizuje napade na protivnicki tim ili protivnicke simpatizere sa decom koji sede u kaficu. Obaska sto porastura sve oko sebe u sportu.

Mi cemo se valjda procistiti od Vucicevih botova sa tribina, i da, zbunjeni nerespektovani kolega ne zna, jer mu je paprikas u glavi (ne zna de bije, narodski receno), skandiranje njihovom pokrovitelju nije krenulo iz kopa, niti se u istom primilo.

Ako je to istina slažem se , samo ne znam kako jedna ološ može biti opravdanje za drugu ološ , jer to je slično kao kad se prepucavamo sa Hrvatima pa je uvek "argument" "A šta su o ni nama uradili".

Zato bi trebao osuditi ovo bez pominjanja ovih drugih , jer ako pominješ ove druge onda ove pravdaš , a to nije iskreno i neko bi pomislio da si licemer(većina navijača neće reći da si licemer jer su svi odreda licemeri) što verume ti ne bi prijalo.

Nije bilo placenika veceras, nekoliko likova je organizovalo klince.

Nista novo, ko i svaki put pokusali su da naprave skandal. Kao sablaznjavaju se sto im neko proziva gazde. Ja bih to prozivao i vise, ali bez psovanja. Da mogu samo da cupkaju na klupi i nerviraju se jer nemaju osnova da prave frku. Prosli put je ono govedo prigradsko trazilo prekid za "sa Kosova si pare uzeo..". Isao i do Dzileta da reaguje, ovaj mu rekao da nece. I sada mu je nesto rekao (Dzile) posle utakmice, ovaj stoji i trza glavom ko da hoce da se bije.

Sto poskakase veliki zvezdasrbi u odbranu jednog Covica, pola ljudi-pola apsurd. U stvari samo apsurd.

Ako je to istina slažem se

I time si sve rekao. Dokazi su ti godinama pred nosem, a ti izigravas politicki korektnog. Kao Nemci koji su uzivali u plodovima Hitlera, novim autobahnovima i novoj jakoj marki.
"Ako je to istina..."

Ne, nego se stvari desavaju same od sebe.

A tvoja prica o osudjivanju koje nije dovoljno ako se pominju neki drugi (a sve je povezano na neki nacin), nije nista drugo do besmislena zaostavstina NVO politicke korektnosti u svom najglupljem obliku za botovanje po internetu. To sto pricas bi imalo smisla ako bih ja pravdao "nase".

Mnogi od nas su dovoljno tastature ovde ishabali pljujuci i po ovima i po onima, da bi neko takav kao ti drzao ovde lekcije o tome.

Dok su Vujosevica vredjali,Jovanovica koji je gospodin pljuvali,bacali urin,drmali koseve,pogodili igraca Partizana bakljom,dzikicu psovali majku pjesmama,Macvanu koji je ljudina pjevali konstantno.Pa i sada ovo sa Zeljkom i Bogdanom novinari nece da reaguju..U svakoj zemlji ima ovoga ako ima rivalstva..Toliko su mediji ostrasceni..Dok se fmp obrukao strasno,sramota.

Inace, posle Zeleznika 2013, komentatorski dvojac nije upucivao nikakve apele kao uplakani Kole veceras. Medijska reakcija je bila 0.

Da se podsetimo, Covic je pokusao da napravi incidentnu utakmicu pa je umesto navijace sa pretplatnim kartama halu napunio ovim humanitarcima. Naravno, covek nije glup i znao je zasto to radi, da se protivnicka ekipa na metar-dva od humanitaraca koji pomazu decu s Kosova i ostalo osecaju fizicki ugrozeno, sto u par navrata i jesu bili. Kao i Svetislav Pesic koji je popio punu flasicu vode u glavu koja je bila namenjena sudiji, kao Milosavljevic kome je lopta iz auta vracena u glavu, a ostalo svi znamo napamet.

I time si sve rekao. Dokazi su ti godinama pred nosem, a ti izigravas politicki korektnog. Kao Nemci koji su uzivali u plodovima Hitlera, novim autobahnovima i novoj jakoj marki.
"Ako je to istina..."

Ne, nego se stvari desavaju same od sebe.

A tvoja prica o osudjivanju koje nije dovoljno ako se pominju neki drugi (a sve je povezano na neki nacin), nije nista drugo do besmislena zaostavstina NVO politicke korektnosti u svom najglupljem obliku za botovanje po internetu. To sto pricas bi imalo smisla ako bih ja pravdao "nase".

Mnogi od nas su dovoljno tastature ovde ishabali pljujuci i po ovima i po onima, da bi neko takav kao ti drzao ovde lekcije o tome.

Ako sam ja NVO i politički bullshit korektan , onda koje je rešenje?? , možda da ubijemo Čovića i ekipu ili ih strpamo u zatvor , a partizanovi navijači će se sami od sebe posle izlečiti jer eto ima li bolje terapije za njihove krhke dušice od leša Čoveća i ostalih baraba.

Očigledno je da tebi ovo odgovara pa i one dobronamerne poput mene prozivaš da sam licemerni NVO , a ako ti ne odgovara ovo stanje onda molim te prosvetli me na koji način hoćeš rešiti problem velikog broja idiota na tekmama sa obe strane koji rade gadosti?!

Stvar je i vise nego jasna, iza tih navijaca stoje interesne strukture gde su Vucic i Covic, npr, u aktuelnoj situaciji u kosarci, vrh ledenog brega. Ispod njih ima organizatora koji uposljavaju i njih i navijace za odredjene poslove. Dobro, njih mozda vise niko ni ne uposljava, ali tako su zapoceli karijere. Kad se to resi, reseno je i vise od pola problema - onda ce stvar navijaca biti stvar kulture, koja doduse kod nas nije na nivou, ali opet je bolje da navijaci nesto zvizde i urlaju nego da rade to sto urlaju.

Ne trazim ja od vas navijaca Zvezde da resavate Covica ubijanjem ili trpanjem u zatvor. Ubijati, po mom misljenju, ne treba ni najgore zlocince, a za zatvor su zaduzene neke druge institucije, ne gradjanstvo. A vi biste mogli da imate makar minimum postenja i kicme, sto ste kao navijacka grupa koja uglavnom podrzava Covica, dok se vi ostali pravite da ne postoji, dok svi zajedno uzivate u crveno-beloj bajci u doba Vucica, vec i pokazali. No, nije to nista novo za vas, mitomanijake koji ste prodali klub FMP-u u zamenu za malo titulica i evroligica, samo da se odrzava mit o velikoj barijevskoj Zvezdi. Na sve ste pristali i sve ste progutali.

Stvar je i vise nego jasna, iza tih navijaca stoje interesne strukture gde su Vucic i Covic, npr, u aktuelnoj situaciji u kosarci, vrh ledenog brega. Ispod njih ima organizatora koji uposljavaju i njih i navijace za odredjene poslove. Dobro, njih mozda vise niko ni ne uposljava, ali tako su zapoceli karijere. Kad se to resi, reseno je i vise od pola problema - onda ce stvar navijaca biti stvar kulture, koja doduse kod nas nije na nivou, ali opet je bolje da navijaci nesto zvizde i urlaju nego da rade to sto urlaju.

Ne trazim ja od vas navijaca Zvezde da resavate Covica ubijanjem ili trpanjem u zatvor. Ubijati, po mom misljenju, ne treba ni najgore zlocince, a za zatvor su zaduzene neke druge institucije, ne gradjanstvo. A vi biste mogli da imate makar minimum postenja i kicme, sto ste kao navijacka grupa koja uglavnom podrzava Covica, dok se vi ostali pravite da ne postoji, dok svi zajedno uzivate u crveno-beloj bajci u doba Vucica, vec i pokazali. No, nije to nista novo za vas, mitomanijake koji ste prodali klub FMP-u u zamenu za malo titulica i evroligica, samo da se odrzava mit o velikoj barijevskoj Zvezdi. Na sve ste pristali i sve ste progutali.

Ja ne pripadam navijačkim grupama , ja samo volim Zvezdu i poštujem sve druge protivnike.
Ali vidim da ti to nije jasno , i da si toliko zastranio da misliš da svako onaj koji je protiv majmuna u ovom slučaju tvojih majmuna i protivnik Partizana.

Ima nas normalnih navijača koji ne mrze i kojima se gadi sve ovo.

U Srbiji nema ničeg poštenog , pa tako ni Zvezda nije pošteno dobila lovu niti uticaj koji trenutno ima , ali to je bio i slučaj i sa Partizanom , tako da moraš se boriti protiv te vrste kontanja sporta jer ostaće večno ono "sjaši kurta da uzjaše murta" , a zapravo nema pravih rezlultata već samo se nazire a majmuni vladaju.

Svaki uspeh će biti problemattičan za onu drugu stranu , i zato treba privatizacija u englskom fazonu pa ćemo videti hoće li se gazdama isplatiti da im majmuni divljaju kad država krrene sa kaznama.

Ja sam inače veliki protivnik ova dva kluba bez obzira što mi je drago da i Zvezda i Partizan pobeđuju , jer dok se ne rešimo krimosa,DB.ovaca i političara sve ostaje isto i ti ćeš i narednih godina pričati istu priču , umesto da se radujemo kao ljudi uspesima klubova koje volimo ne mrezeći jedni druge.

Nego ako ode Čović i ako ode Vučić hoće li Parizan igrati poštenu igru i nikoga neće izazivati i možda neće hteti da primi lovu od nekog nOvog premijera jer su eto pošteni za razliku od Zvede već će reći "Mi nismo govna i mi hoćemo da bude sve čisto"?!:D

Eto resenja :hahaha:
Zivi dokaz kako napaceni traze probleme za svoje frustracije i neuspehe u tudjim dvoristima.
Tribine "avangarde" lice na iskezena i izmorena lica,pitajuci se "hoce li vise prestati da ih s*re u EL" iskazujuci svoje frustracije po raznim forumima gde su zabalavili vise nego ikad zabadajuci nos u svaki detalj Zvezdinih utakmica u EL.
Otarasiti se Covica i vratiti Peru Mitica iz Limoza sa buketom karanfila.
Do tada,dajte im malo jeftine zabave sa Covicevom familijom i par seljackih timova iz nekakve lige sampiona :lol:
"Par titulica i evroligica" z:poz:
Gle, ala su se mutavci raskokodakali...
Razumi ih da im je samo to ostalo jos da rade,veceras protiv fmp-a najbolje se odslikava njihovo mentalno stanje.

Baraba kaže barabi da je baraba , i da on nikad ne bi bio baraba da ovaj nije baraba , što znači da ovaj mora prvi pestati da bude baraba jer on nikako ne može prestati biti baraba dok ovaj ne prestane biti baraba.

Srbija u svome klasičnom stilu:."Rugao se lonac loncu a oba su šuplja".

Back