KK Partizan

Iste stvari, bezveze, kad Novicu i Hecera ide dobijamo nekako, kad ih ne ide kao u zadnje dve utakmice gubimo, sto na planu igre i napretka ne znaci nista, ni pobeda ni poraz.

Gordon ako bude potpisan trebao bi da rastereti malo tu pricu sa liderima tima, a onda se mora poceti zagradjivati, odigrati i neka odbrana, dovrsiti odbrana, malo pameti u glavu itd.

Odigrali smo neinteligentno zavrsnicu, cak i za nase snadarde.

Gordon je na poluvremenu otisao u lozu da se druzi sa Sikijem, mislim da ne zna ni ko je pobedio veceras.

Poslednja izmena:
Zabrinjavajuc pad forme u zadnje dve utakmice. Odbrana je ocajna. Nekoliko puta pod kosem sam igrac AEK-a poentira bez cuvara a da ne pricam sto su sipali sa linije za 3 kao da su dobili proliv. Ovo nista ne valja. Da ne mogu da prelome celu utakmicu a bili su na korak pokazuje da nesto nije u redu.

Moze se citati i kao svesni pad forme. Neke stvari su ili obezbedjene ili smo u vise nego lagodnoj poziciji da ih obezbedimo, i rezultat nije toliko imperativ. Ja cekam ona 2 aba-derbija da vidim ocel tu biti nekih pomaka, iznenadjenja, cvrstine...

Teska povreda, dugo van terena, u godinama.. Uklapa se z:mrgreen:

Pise i Tegi da potpisujemo Krleta da bi bio registrovan, ali je pitanje kada ce i da li ce uopste zaigrati za nas. Nije toliko losa varijanta, ako se spremi, imacemo krstenog i pismenog centra, ako ne nece nas kostati nista.

Ja iskreno nisam ni ocekivao da dovedemo 2 dodatna igraca.

Poslednja izmena:
BLIC Nenad Krstić pojačava Partizan!
Bivši kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, Nenad Krstić, koji je branio boje mnogih evropskih i NBA klubova, potpisaće ugovor sa Partizanom u kome je dolaskom iz Mašinca i Kraljeva početkom prošle decenije i stekao košarkašku reputaciju.

Krstić je zbog problema nakon operacije kolena raskinuo ugor sa Galatasarajem, ali se sada oseća bolje.

Zbog isteka vremenskog roka za licenciranjem igrača u ABA (20. januar), bivši kapiten "orlova" će staviti paraf, ali neće odmah zaigrati za crno-bele, već kad se uvede u program i bude kondiciono spreman i to bez finansijske nadoknade.

(Vladan Tegeltija)

Napravili smo onako solidan tim da napadne F4 2011. godine. Da li ce taj tim moci da igra uopste 2017, ne znaju ni u klubu, ali sta ima veze.

OK jasno mi je, dovodimo sta hoce doci da ne kosta nista, kad smo vec ono sto smo placali doveli i malo bezveze. Ali da nismo mogli izbunariti nekog kao blesavi Darel Vilijams, nije mi jasno.

Darel je bio isto krpljenje i rizik sa malim parama kao sto i sada rade sa Gordonom, Robinsonom itd. Delovao je jedno vreme kao promasaj (kao sto i Robinson izgleda, s tim da ovo traje mnogo duze), duga puaza od kosarke, dosao iz belgijskog fenjerasa.

Sa zdravim Vanjom i Majstorovicem, nama trebaju bek za 15-20 minuta po tekmi i centar za 10-15, sto je i neki maksimum koliko bih ja dozvolio Krletu..

Malo je poznato da su Gordon, K.C. Rivers i Kevin Durant delili srednjoskolske klupe.

C2nJuovXUAAJFuP.jpg

A Pavlovic vozio Lebronov auto. z:lol:

Najgore seljacine, ali eto, to smo dozvolili nasim ruckovima, zahvaljivanjem, ulagivanjem, prijateljskim odnosima. Sad moze da nas drnda ko hoce, a Nebojsa iz Zeleznika je pretvorio i ABA ligu u svoju privatnu, kao pasteta-sns-ligu.

Back