KK Partizan

Добро,а где су онда ти "навијачи" који су батинароши ?Ја видим опет "само нормалну публику" ? Значи људи,жене,деца.То није бојкот нормалних,обичних људи.Већ
ових других.
И опет не разумем.Шта треба да радимо по теби ? Да бојкотујемо и ми КК због тог "напредновања" ?

Ljudi su uvredjeni s razlogom sa odnosom uprave prema klubu i njima. Ne moraju biti batinasi non-stop tu, da neki ljudi ne bi dosli - dovoljno je samo jednom da se nekome zgadi prica, i ocito se to desilo. A batinasi ce doci opet, po potrebi.

Po meni, svako treba da radi sta mu savest nalaze. Nisam ti ja neki vodja da ti pricam sta ko treba da radi. Razliciti ljudi, razliciti prioriteti, razlicita percepcija situacije, ima i vise legitimnih stavova a ne samo jedan pravi. Jednoumlje ostavljam komsijama iz predgradja, oni su poznati po tome.

Oteras Duleta, ljudi nekako progutaju bar malo zuca, slikas ekipu pod grbom kluba iz Zeleznika isto, odes na rucak na covekom iz Zeleznika, a svog trenera ne pogledas u oci takodje isto, zahvaljujes se glavnom dasi zus se skuplja i na kraju te pretuce u hramu kosarke balavarudija koja sa Partizanom ima veze kao Busmani sa Srbijom i akumulirani zuc i bes do kraja prsnu.

Ljudi su uvredjeni s razlogom sa odnosom uprave prema klubu i njima. Ne moraju biti batinasi non-stop tu, da neki ljudi ne bi dosli - dovoljno je samo jednom da se nekome zgadi prica, i ocito se to desilo. A batinasi ce doci opet, po potrebi.

Po meni, svako treba da radi sta mu savest nalaze. Nisam ti ja neki vodja da ti pricam sta ko treba da radi. Razliciti ljudi, razliciti prioriteti, razlicita percepcija situacije, ima i vise legitimnih stavova a ne samo jedan pravi. Jednoumlje ostavljam komsijama iz predgradja, oni su poznati po tome.

Ок,уважам мишљење,мада не мислим баш тако.Јер,понављам ,у хали је било "породица"...Што се тиче овог другог:слажем се.Свако по својој савести.Мада мени мало делује лицемерно
да подржавам клуб преко нета,или Тв-а...а бојкотујем уживо.
А што се тиче "вођа" то је тек стварно ЖАЛОСНА прича...некад се знало :ко и како и зашто је ту на челу навијања.А сад :eek:
Мислим ,никада вође навијача,нису били цвећке (рецимо доктори или балетани) већ су то били...ма зна се...

Rado bih se ja posle kraja radnog vremena u 17h teleportovao u Beograd u "Pionir" na utakmicu od 18h (i isto tako vratio, ako moze), al ni kad sam bio najsrecniji Partizanom, nisam iskazivao podrsku u hali vise od 3,4x godisnje. Nema razloga da bude drugacije ni sad, licemerno ili ne.

Onaj svabon ko june sa kuknjavom. Pobedili Partizani ko 45.

- - - - - - - - - -

photo_39710.jpg

Prva domaca koju sam morao da propustim. Vidim opet kidanje zivaca u Pioniru, znaci imao sam srece. :mrgreen:

Posle 9 meseci stigla zamena za Micu. Glavna referenca upravni odbor zaledjene komsinice.

Nije tacno za Iskrina da je bio u njihovom UO, pisao je danas Matic, koji je barem meni pouzdan izvor.

To je mozzartsport (zaista relevantna zvezdina revija) odvalio, i to da je bio u FKCZ kao predstavnik Najkija, ali je demantovano od zaista iole relevantnijih.

Pa cak i da je to istina, ne zvuci kao obavezno problem - dosao kao predstavnik svoje firme da bude u toku sa onim sto se sponzorise, posao k'o posao.

Eto nam stize zastitnik nejakih zena i gepek - majstor za predsednika KSS-a i sve tuzbe bice pretvorene u bukete cveca prema voljenom im klubu uz okacenu sliku na zidu prosvetitelja ljubavi prema vratovima svojih igraca i prodavca magle.

Sudeci prema RSB-uzorku ovde, dobar marketinski potez da se malo regulise osiono guranje FMP-Zvezda sistema - sad moze da se botuje kako Partizan dobija najvise drzavnih sponzora i jos pride da ima svog Toleta. Dok najveci srbski istorijski klub na ovim prostorima nema da kupi opet 7,8 novih a kvalitetnih igraca. :( ne daju dusmani opet.

A u praksi, bez dozvole SNS-a ne moze da se postane ni predsednik skupstine stanara (karikiram), a kamoli kosarkaskog saveza.

Mi mozemo da budemo srecni ukoliko nas ovaj predsednik ne bude sutao iz evropskih takmicenja po nalogu kosarkaskih vlastodrzaca. Mada nema vise odakle da nas izbace, sve su dosad vec obavili. Ostalo je samo da se eventualno napravi "fuzija" po uzoru na Covketa a uz blagoslov drzave i KSS-a, da ponizenje bude kompletno.

Naravno, na stranu sto se PSD biti fikus i tockic u sistremu, a Saletru kojeg na poslu cuvaju jedino rezultati cekaju prvi nazovi kiks da mu daju sut kartu, ali to kao da govoris teletu. Partizan vedri i oblaci srpskom kosarkom i tako ce po njima biti i da meteor udari u zemlju Srbiju.

Blokiran nam je racun na nekih 350k evra (iliti na nesto vise od polovine budzeta za igrace), tako da nema nikakve sanse da cemo menjati roster u skorije vreme. Nadam se da su bili spremni na ovako nesto i da ce srediti ovo sa Edom i Muslijem, najbolje odmah, ali mi je verovatnije da se ponovo dogovaraju o ratamo, odnosno tempu isplate.

Inace, Dzikic rekao da Novica i Lukovic nisu trenirali od Ludvisburga, a da je i Rotkvica tu negde. Takodje, nece slati malog Jovanovica na pozajmicu u Zemun jer nam fali igraca.

Back