KK Partizan

Od meca sa Olimpijom, mi kuce vise nemamo na neodredjeno vreme. Mozda se vrati ono od pre, al ko zna kad.

Nisam hteo kasno da vozim pa sam krenuo kad je pocela utakmica, pa sam propustio. Drago mi je zbog relativno lake (?) pobede (zvuci po rezultatu), a steta sto sam propustio prvi znacajniji ucinak Frenkija.

Od meca sa Olimpijom, mi kuce vise nemamo na neodredjeno vreme. Mozda se vrati ono od pre, al ko zna kad.

Nisam hteo kasno da vozim pa sam krenuo kad je pocela utakmica, pa sam propustio. Drago mi je zbog relativno lake (?) pobede (zvuci po rezultatu), a steta sto sam propustio prvi znacajniji ucinak Frenkija.

Jeste bilo relativno lako, vodili smo celu, a par puta su nam prilazili na 5-6, vecinom zbog nasih glupih faulova za 2+1 i nepostojece odbrane reketa. Prisli su nam na 1 razlike 5 minuta do kraja, al onda ih je Novica izdominirao, mislim da smo 14-2 seriju napravili.

A Frenk je krenuo utakmicu sa nekih 10 poena u prvoj. Najvise su nam podbacili plejmejkeri, Hecer se probudio tek u zavrsnici.

Ne, kao sto mozemo da vidimo upravo sad, bili bismo u bas ovoj situaciji. Dule nije mogao promeniti nista, ali je smetao zato sto je lajao i prozivao, i on je jedina razlika izmedju Partizana pre 2 sezone i Partizana sad. Tj, sto on vise nije tu. Vucicu se vlast zasniva na marketingu, Covic takodje dobar deo posla obavlja tim putem, njih je to debelo povredjivalo.

Time sto treba postovati ovu vlast si rekao mnogo toga, tako da se dalje ne bih uplitao... Kod objektivnih Grobara koji malo naginju ka SNS je to jednostavno tako, isto kao i kod novopecenih Pantera - nisu krivi Vucic i Covic sto su jos dublje politizovali i kriminalizovali sport, vec je kriv Vujosevic sto je pomenuo samo dve, tri stvari u vezi toga. I kriv je naravno "Fegeltija", jer je objasnio neke stvari. Da su oni javno pricali ono sto mi pricamo po forumima, o kriminalnim delatnostima kojima su se ljudi pozabavili, bili bi bukvalno najureni iz zemlje posle 3 dana.

Nek nam je sa srecom sa vama, Vucicem i Pekovicem, na dugom i mukotrpnom putu oporavka.

A sto se tvog porodicnog prijatelja Deje Radonje tice, mucenik kuka kad mu fali jedan nebitan igrac u timu, kuka kad jedva pobedi kosarku pet na tri jer boze moj, njima su igrali starteri. Covek je kukavac i naravno da ce da kuka po ceo dan. Nece sigurno da prica o tome kako je prosle sezone imao redak luksuz da promasi ceo prelazni rok i dobije novi, da se ratosilja nekolicine za nase uslove preskupih stranaca i dovede nekoliko novih igraca. Nece da prica sigurno da od pocetka ima na papiru skuplje timove od Partizanovih, a uspeo je da to prevazidje (uz obilatu pomoc logistike) tek u trecoj sezoni. Zato ni sad nemaju para, jer rade isto ono sto su radili i pod Vesicem i ostalima - samo su uz pomoc mukotrpnog Vucica i stoprocentne podrske vlasti da rade sta pozele, otkrili neke nove fazone kako da preskoce konkurenciju.

A njihovo jedino bavljenje marketingom je da ubede svoje navijace i tebe, kao i tebi slicne, da se oni zaista bave ekonomijom i marketingom. U praksi, to je jedan veliki UPPR, klasicni privredni kriminal sa vestackim stecajem i nedavanjem uvida u papire da se vidi pravo stanje kako bi se dug zanemario, brisanje 97,5% duga uz pomoc drzave dok se konkurent kaznjava sa visestrukom kamatom za istu stvar, politicki marketing i nabavljanje sponzora, nekakvo pranje para sa fiktivnim crnogorskim firmama i sl. Tako i moja baba moze da vodi korporacije i korporacije, ali tu privilegiju imaju samo retki.

Prvo ja nisam za sns, niti za Vucica.. Ali samo ti kazem ti u svemu sto ima veze sa drzavom vidis vucica.. Ja ne zelim da se raspravljam sa tobom, mozda si ti u pravu za neke stvari, mozda ja. Oboje zelimo samo da nasem voljenom klubu bude bolje..

To sto Radonjic kuka nije tacno, on je samo trener i obavlja svoj posao i nikakve veze on nema sa ostalim stvarima.. Imao je on dobar tim, ali nista spektakularno za ono sto je radio.. Ja veci sljam nisam gledao od ljudi nego kada je on u pitanju.. Kada dobija sve je to normalno, a cim zvezda izgubi on je kriv jer Mitrovic nmz da da slobodno, da da zicer i slicne stvari, kao i dr igraci i uvek ce krivica da se svali na njega.. Mene je on trenirao malo, to je fanatik, ludak i svi su kod mene u Budućnosti bili srecni od igraca kad je posao jer je to ubijanje kao kod duleta skoro.. Mnogo je posvecen, vrhunski trener i ima autoritet.. Realnost je samo jedna... Da je Radonjic iz BEOGRADA BIO BI BOG, novi duda, zeljko.. Ali zato sto je Crnogorac se ljudi tako ophode.. Pa i dule cim nije uzeo tirulu odma je bilo price crnogorac, vraci odakle je dosao i ostale gluposti..

Vrlo je bitno da malo krene ovaj Robinson, treba ga sacekati.. Nije stvar samo u poenima, ima odlican skok, odbranu i koristan je.

Slazem se, ne treba da se "koljemo" ako se ne slazemo u vezi kojecega, oko nekih stvari se mozda nikako ne mozemo sloziti, ali cilj nam je isti.

Slazem se i za Radonjica jer on vredi taman koliko je vredan i radan, a to svakako jeste, ako vec nije kreativan i ostalo. Ali je covek ogranicen i vezan samo za Mila, Bokana, Vucica i Covica, nema kicmu i "samo radi svoj posao" - zato je dospevao i u situaciju da prica ono sto mu gazde govore da kaze (kad je pokusavao da napravi skandal od toga sto su iz Pionira protiv nas izbaceni njihovi "clanovi uprave" - obicni huligani koji su vredjali nas tim), i tu mi se zgadio. I to sto pricas, odbio ponudu Bajerna jer bi mu se mesali u posao... Pa covek ne sme. Pa prvi su mu se Covic, Ristovic i kompanija mesali u posao. Jel su Nemci doveli Djordjevicu recimo Lucica?

Mi za 2 dana opet igramo, vidim da je Ludvigzburg podigao formu. Bice nam tesko opet, nazalost.

Bas losa poseta protiv Ludvizburga. Ocigledno je da je vecina navijaca koja je godinama dolazila na utakmice ogorcena zbog huligana koji su nasrnuli na njih zbog minuta cutanja Mutavom. Dok se tribine ne ociste od te bagre nece imati mesta za normalne navijace.

Ne znam zasto Dzikic toliko insistira na Bircevicu i zidanju, kad je on igrac za pop. Ovako nas samo us.e.rava, a i Robinson se vratio u taj mod posle jedne utakmice pauze. Samopouzdanje katastrofa. Ludvigzburcani isto poceli da igraju odbranu i prave probleme presingom, a i sudije su uzele maha, par puta su nas ostetile. Dobro je Dzikic rekao na tajm-autu, pocece i oni da pogadjaju.

ko god ostavlja partizan i dalje u zivotu, u uslovima kada i barem polovina "navijaca" zeli njegovu smrt, ima moju punu podrsku.

nek je ziv, makar i kljakav. kljakav ozdravi. mrtav se sa bara ne vraca.

jjbo vas vujosevic sa sve krokodilske suze.
Тако је брате !:ok: Од речи до речи!
Што се тиче "овога" вечерас: циркус...играчи-потези играча-судије...а и фали публика .Зна ли се то конкретно ко све и због чега бојкотује утакмице ?
И зна ли се зашто не игра Врабац баш ни мало ?

To je samo kap koja je prelila casu izgleda, ovo je poprilicna apatija a koja potice od uprave koja je otisla malo predaleko u Naprednovanju i polako izneverava sve osim Vucica i Covica.

Vrabac ne igra, kako se insinuira, zato sto je napravio glupost na treningu i (umalo) povredio Velickovica. Nisam 100% siguran u to, ako sam dobro shvatio.

Đorđe Miljanić
‏@DjoleMVP
Trener Ludvigzburga želi da se utakmica ponovi!

Koja prsotina, on bi opet ovo.

Back