Number3
Ističe se
- Poruka
- 2.274
Vodje navijaca veceras. Sto se mene tice nek bude tako uvek. Nevidjena sreca kada su se Vanja i Novica popeli da se pozdrave i slikaju.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne opada poseta zbog kikseva. U stvari samo smo jedan kiks i imali. Pobedili smo sve utakmice u kojima smo bili favoriti i isto tako izgubili sve gde smo bili autsajderi (osim Ludvisburga).
Nisam do sada propustio ni jednu, idem i veceras. Poseta je najosetnije opala posle divljanja "ozaloscene familije" onog ubijenog vodje. Klub nije stao iza ljudi i to pogadja. To je kao da gazda kafane ne zastiti stalne musterije kada mu se jednom pojavi neki bahati tatin sin. Oseca se razocarenje, slicno je bilo i prosle godine kada je oteran Dule.
Pored toga, klub se ne bori vec nekako zivotari. Da osvojimo nesto ne mozemo (ili bar za sada tako deluje), a propasti necemo. Izigravamo neku bljutavo-mlaku sredinu. Igramo da nam prodje vreme.
Siguran sam kada bi se malo trgli, kada bi proradio inat da bi se i poseta vratila na staro. Ponovo paralela sa prethodnom godinom, poseta je skocila kada je doveden Dzikic i kada je tim zapravo poceo da se bori za opstanak. Fali nam taj jedan potez uprave, da pokazu da rade nesto kako bi klub bio bolji, pritom to nuopste ne mora da bude kupovina igraca.
Alo legento,iskopleksirani oladi malo..A za to satro bi ti rekao nesto,ali nmg ovako,jedino uzivo..Ipak meni za razliku od tebe tastatura nije jaca strana..Nemoj da brines ti,zaradio sam ja od kosarke mnogo dok sam igrao,a Pasutin mi je dao svu opremu ruske reprezantacije,a i rekao da je Bogdan najbolji igrac Evrope na toj poziciji..Ipak si ti veci strucnjak od njega,,Vidimo da ti je KK Partizan unistio detinjstvo,a i zivot izgleda pa si samo naucen da mrzis..Vidim za tebe je Zeljko los trener,Bogdan los igrac,verovatno su i Divac,Paspalj,Danilovic,Djordjevic,Tomasevic,Grbovic,Dalipagic,Rebraca,Raduljica,Brkic,Vujanic,Beric,Kecman,Krstic,Scepanovic,Veseli,Milojevic,Pekovic,Bertans,Lovernj losi igraci i vase legende Pesic i Slavnic su igrali za nas...Gledaj ti u tvoj zamrzivac od kluba i batali KK Partizan i svoje frustracije..Smesno je stavljati vas u isti kos sa nama..Pa za vas je Buducnost institucija i dala je vise Jugoslovenskoj kosarci..
Sto se Partizana ove sezone tice,videcete boricemo se za titulu ,a f4 je siguran..