KK Partizan

Vodje navijaca veceras. Sto se mene tice nek bude tako uvek. Nevidjena sreca kada su se Vanja i Novica popeli da se pozdrave i slikaju.

CyNxsAMXEAAJV3j.jpg:large

Ne opada poseta zbog kikseva. U stvari samo smo jedan kiks i imali. Pobedili smo sve utakmice u kojima smo bili favoriti i isto tako izgubili sve gde smo bili autsajderi (osim Ludvisburga).

Nisam do sada propustio ni jednu, idem i veceras. Poseta je najosetnije opala posle divljanja "ozaloscene familije" onog ubijenog vodje. Klub nije stao iza ljudi i to pogadja. To je kao da gazda kafane ne zastiti stalne musterije kada mu se jednom pojavi neki bahati tatin sin. Oseca se razocarenje, slicno je bilo i prosle godine kada je oteran Dule.

Pored toga, klub se ne bori vec nekako zivotari. Da osvojimo nesto ne mozemo (ili bar za sada tako deluje), a propasti necemo. Izigravamo neku bljutavo-mlaku sredinu. Igramo da nam prodje vreme.

Siguran sam kada bi se malo trgli, kada bi proradio inat da bi se i poseta vratila na staro. Ponovo paralela sa prethodnom godinom, poseta je skocila kada je doveden Dzikic i kada je tim zapravo poceo da se bori za opstanak. Fali nam taj jedan potez uprave, da pokazu da rade nesto kako bi klub bio bolji, pritom to nuopste ne mora da bude kupovina igraca.

Slazem se.. Ali veruj da cemo se na kraju ravnopravno boriti za titulu.. Nismo ni 30% mogucnosti dostigli.Nedostaje nam centar i dobar bek, ali imamo mnogo bolju ekipu nego prosle godine.

U odnosu na proslu sezonu bih rekao da imamo slabiju ekipu tacno za jednog Kevina Dzonsa, koji je umeo da izmislja poene i povuce ekipu. Sad se vidi koliko to ume nedostajati...

Sigurno da ekipa moze bolje, Dzikicu se i izmedju redova moze procitati da sad ne juri vrhunac forme i uigranosti, ali ne znam koliko puno bolje moze kad imamo ocigledne limite.

Ja sam siguran da nemamo slabiju ekipu..Jeste da je Dzons strasan igrac i da bi puno znacio..Ali mi imamo Hecera koji je 5 puta bolji sam od oba pleja zajedno prosle god.Imati Cvetkovica u ekipij je neozbiljno..Imamo Velicku i Bircu na pozicji 4 tri sto je ekstra, s tim sto neko igra i peticu bas zbog nedostatka centra i kad nema Lukovica koji je sasvim solidan igrac,ali nije za prvog centra..Prosle god je tim bio katastrofa,imati Vitkovca koji je davno zavrsio sa ozb kosarkom,Magdevskog,sta tek reci za tim gde igra Milutinovic koji je ocajan igrac po 15 min,Aranitovic koji se nije dobro formirao i sve to sa Djumicem,Komprivicom i Vrabcom.Budimo malo realni...Jedini ko vredi uz Dzonsa i ko jako nedostaje je Edo Muric koji je strasan igrac..Mene brine razvoj Marinkovica,ocekivao sam da ce biti bolji ove sezone i eksplodirati,ali pravi pocetnicke greske..Andric je prosek igrac,od njega niko ne ocekuje da bude nesto posebno,ali sa dobrim sutom pomogne nekad..

Dobar deo igraca u ovom timu ne zna neke elementarne stvari. Razlika od prosle godine je sto nismo kao prosle godine prikovani na dno kao u Perinioj eri i sto igramo kaktvu-takvu Evrope pa se tu najbolje vide limiti. Mozda budemo medju 4 mozda i ne, mada to i nje vazno jer ovaj tim i klub nisu planirani za trofeje i ne mogu ih uzeti za dobar deo narednog vremena.

Ovde je izgleda osvanuo novi klon, samo sada se predstavljajući kao šatro bivši košarkaš.
Pa opet pričaju sami sa sobom(vernici naravno), hvale jedan drugog, razmenjuju mišljenja:hahaha::hahaha:
Mora da mu je Pašutin svašta napričao............:per:

Alo legento,iskopleksirani oladi malo..A za to satro bi ti rekao nesto,ali nmg ovako,jedino uzivo..Ipak meni za razliku od tebe tastatura nije jaca strana..Nemoj da brines ti,zaradio sam ja od kosarke mnogo dok sam igrao,a Pasutin mi je dao svu opremu ruske reprezantacije,a i rekao da je Bogdan najbolji igrac Evrope na toj poziciji..Ipak si ti veci strucnjak od njega,,Vidimo da ti je KK Partizan unistio detinjstvo,a i zivot izgleda pa si samo naucen da mrzis..Vidim za tebe je Zeljko los trener,Bogdan los igrac,verovatno su i Divac,Paspalj,Danilovic,Djordjevic,Tomasevic,Grbovic,Dalipagic,Rebraca,Raduljica,Brkic,Vujanic,Beric,Kecman,Krstic,Scepanovic,Veseli,Milojevic,Pekovic,Bertans,Lovernj losi igraci i vase legende Pesic i Slavnic su igrali za nas...Gledaj ti u tvoj zamrzivac od kluba i batali KK Partizan i svoje frustracije..Smesno je stavljati vas u isti kos sa nama..Pa za vas je Buducnost institucija i dala je vise Jugoslovenskoj kosarci..

Sto se Partizana ove sezone tice,videcete boricemo se za titulu ,a f4 je siguran..

Alo legento,iskopleksirani oladi malo..A za to satro bi ti rekao nesto,ali nmg ovako,jedino uzivo..Ipak meni za razliku od tebe tastatura nije jaca strana..Nemoj da brines ti,zaradio sam ja od kosarke mnogo dok sam igrao,a Pasutin mi je dao svu opremu ruske reprezantacije,a i rekao da je Bogdan najbolji igrac Evrope na toj poziciji..Ipak si ti veci strucnjak od njega,,Vidimo da ti je KK Partizan unistio detinjstvo,a i zivot izgleda pa si samo naucen da mrzis..Vidim za tebe je Zeljko los trener,Bogdan los igrac,verovatno su i Divac,Paspalj,Danilovic,Djordjevic,Tomasevic,Grbovic,Dalipagic,Rebraca,Raduljica,Brkic,Vujanic,Beric,Kecman,Krstic,Scepanovic,Veseli,Milojevic,Pekovic,Bertans,Lovernj losi igraci i vase legende Pesic i Slavnic su igrali za nas...Gledaj ti u tvoj zamrzivac od kluba i batali KK Partizan i svoje frustracije..Smesno je stavljati vas u isti kos sa nama..Pa za vas je Buducnost institucija i dala je vise Jugoslovenskoj kosarci..

Sto se Partizana ove sezone tice,videcete boricemo se za titulu ,a f4 je siguran..

Vaše, naše?
Ti si nešte debelo pobrkao lončiće......‚Oće to kad previše slušaš Pašutina.....:hahaha:
Način na koji razgovaraš ovde, potvrdjuje da si ti možda nekad samo prošao pored košarkaškog igrališta.
Da si igrao čak i rekreativno, to teško.
Pravi košarkaš ,sportista nikada nije i neće biti zadojen mržnjom prema nekom klubu, ma koji to klub bio.......Tvoje rečenice odražavaju upravo to, i plastično dokazuju da si ti samo jedan klon nekog već poznatog naloga, i predstavlja loš odraz psihoze u koju si zapao, a sve zbog mržnje koja te izjede.
O meni i poznavanju košarke govore moji komentari, skoro uvek unapred izrečeni, i skoro uvek do u detalje precizni.
A to s kim sam ja sedeo, igrao, pričao o košarci neka ostane moj lični život.
Ovde vrediš taman onoliko koliko smisleno pričaš.
U tvom slučaju jako jako malo.
Možda si trebao da slušaš šta ti Pašutin priča.:hahaha:
A što se Obradovića tiče..............Pa eto, ja potpisujem da bi i ti čak, sa savetima Pašutina:hahaha: i uz toliki budžet bio slično uspešan trener.
Možda ne bi znao tako izražajno da se kreveljiš, ali vremenom bi sigurno naučio.
Kao što je i on naučio.
Što se Bogdanovića tiče...........BIO je veliki talenat.Danas je manje više cirkuzant koji zabavlja publiku šutirajući sa pola terena.
A mogao je postati košarkaš.
Nažalost svakim danom postaje sve veći cirkuzant.
Doduše, i više nego dobro plaćen cirkuzant.
Ja sve što kažem potkrepim argumetnima........U argumentovanoj raspravi.
Nažalost, to će teško moći s tobom, jer tvoj glavni argument je VERUJ MI, VIDEĆETE..........:per:

Poslednja izmena:
ja zab0ravio da ovde moze bude interesantno u pizzdu materinu... :D

ako volete partizan, skupite mito 210 dindzi cici za pljesku, da se ne kladim vcrs na kkp. ako bacim opkladu nece valja ni njima ni meni. ni vama... :D

p.s. solnoke mora ispostujem protiv onih partizanovih krvnika. ugri su ozbiljna ekipa, nece dozvole indijancima da pisaju po njia cere.

Sasari do pre godinu, dve, bio vrlo ozbiljna ekipa ali u domenu neke trci-pucaj kosarke koja je bila ultra-zanimljiva ali nije bila za velika dela. Evroligu su igrali, ali bez zapazenijeg rezultata, a jedino su ucarili valjda neku titulu u ne prejakom italijanskom prvenstvu, ali pored Armanija bogatijeg (i glupljeg) od ostalih.

Ne pratim, ali rekao bih da su sad samo senka tog tima, sto ne znaci da nas nece namuciti a mozda cak i pobediti (ako je mogao Sarloa, mogu i oni).

Ja se ipak nadam da idemo ka nekoj stabilnijoj igri i da cemo izrutinirati ove, pretpostavljam, kosarkaske divljake bez nekog kvaliteta.

Kao da smo mi nesto kvalitetni i kao da nismo u mnogim momentima "ludji" od Mutinog Radnickog. :mrgreen:

Ja mislim da su nam veceras i sledeca protiv Ludvizburga kljucne za plasman dalje. Izvesno je da ne mozemo do 1. u grupi, a u ovom sistemu ni drugo mesto ne garantuje da idemo direktno u 16. Solnok i Sarloa skoro da nemaju sanse, tako da se 4-5 ekipa bore 2-3 mesta, a svi mogu da budu tu negde sa skorom.

Meni ima, hocu Partizan koji ide na trofej sve da se igra turnir u parkicu iza zgrade. Nismo u situaciji kao pre 2 godine da nemamo dovoljno igraca u rotaciji za 2 takmicenja, a i tada mi se nije dopadalo tankovanje.

Jbt, mislis ovi imaju nekvalitetan tim, a ono igraju im Savanovic, standardni Italijani i dvojica iz proslosezonske Karsijake i Olimpijakosa. :eek:
Pa za nas imaju iskustva kao avion.

I naravno, odma mlaka odbrana i trojka u "prvom" kontaktu sa loptom.

Italijanska sprdnja, imaju koliko-toliko kvalitetnu ekipu, a idu od sjaja do ocaja. Nasi su se pribrali, poceli da igraju odbranu, sad pucaju od samopouzdanja i konacno ih je lepo gledati.

Back