KK Partizan

Pa ispao bi zesca cava da ode sada zato sto mu je tim u krizi (tim koji je birao, naravno ne u dobrim uslovima, ali svejedno). Nista od toga, eventualno na kraju sezone, sto me i ne bi cudilo posle svega.

Precizan tekst Tegeltije o trenutnom stanju:

http://sport.blic.rs/kosarka/domaca...partizane-gde-su-ti-uprava-i-navijaci/q7f7265

Zanimljiv info:

Tariko Vajt je već prihvato ponudu, bio mu je i poslat i ugovor na potpis, ali kako je to procurelo u javnost, odmah je „dobio informacije“ da nije sigurna isplata, pa se tražio još koji dan, da bi završio u Koreji.

Nista novo, ali uvek me iznenadjuje kako kompleksi i patnja ne miruju nikad.

Nije da je Hecer omasen (divljak, limitiran na neke stvari, ali radi svoj posao za svoje novce i ocekivanja), ali Vajt bi nam mogao biti duplo bolja akvizicija.

Poslednja izmena:
Fali Duletove ruke i povika vise nego ikad.

dusko-vujosevic.jpg

Kazneni trening u 7 ujutro vs Moji igraci su pi___kice :mrgreen:

Pomenuh da moze biti i nesto dobro, a to je da se vidi hoce li Dzikic izneti ovo.

I ja sam se puno odusevio kako je vodio ekipu prosle sezone, toliko da sam zaboravio da sam, uz simpatije prema njemu i Milojevicu (vise prema njemu, jer me Milojevic malo razocarava kao poslusnik Zalizanog), imao skepsu prema mogucnosti da oni imaju neke vise domete od prosek-klubova.

Dzikic nije vise ni mlad covek sa svojih 45, nije mlad trener, a iznad Krke se nije izdigao. Zato ovo moze biti mozda jedna od kvaka u njegovoj karijeri.

Doduse, nece mu biti dozvoljeno da ucini nesto vise sve i da je u stanju, niti ima dobru startnu poziciju, ali, mora da istera kola iz blata i pokaze karakter.

Precizan tekst Tegeltije o trenutnom stanju:

http://sport.blic.rs/kosarka/domaca...partizane-gde-su-ti-uprava-i-navijaci/q7f7265

Zanimljiv info:

Nista novo, ali uvek me iznenadjuje kako kompleksi i patnja ne miruju nikad.

Nije da je Hecer omasen (divljak, limitiran na neke stvari, ali radi svoj posao za svoje novce i ocekivanja), ali Vajt bi nam mogao biti duplo bolja akvizicija.

Pa jel to taj sistem i to slavno ime, ta čuvena Akademija Partizan kad igrač ne želi da dođe na osnovu TRAČA?

Neko tu opasno laže.

Neki (Razni) van tog sistema (a neki i iznutra) koji je imao Partizan su se postarali da Partizan vise nema mogucnost da funkcionise.

A kakve veze Teriko Vajt ima sa bilo kakvom "alademijom"? Takvi igraci niti dolaze da napreduju, niti klubovi mogu na njima da zarade. Instant igrac koji postavi svoju cenu i hoce da bude siguran da ce mu ista biti isplacena.

Jos je Dzejkobu Pulenu bilo dojavljivano sa strane 2013. godine da ne dolazi u Partizan jer plata nije sigurna.

Tada je bio relativno nepoznat igrac, kasnije smo ga upoznali u Barseloni i Cedeviti.

Nista to nije novo, bolest traje poodavno, a besposlena gospoda koja po ceo dan smislja zavere da ostvari svoje stare komplekse nema sta da radi sa svojim zivotom nego to. Takvi danas vladaju na svim nivoima, i jos su produbili i ranije dobro poznatu korumpiranost ove zemlje.

Svake sezone se u proseku minira jedan transfer + pokusaj ulaska u bar jednog igraca, gde su uspeli jedino sa Gagicem.

Poslednja izmena:
Ne serrite... igramo kao amateri iz kraja. To je cinjenica i tu nema sta da se prica. Ako se popravi prvi cu biti koji ce to spomenuti. Trenutno smo k*rcina i to ogromna, veze nemamo. Fakat...

Mocni sponzorski pul nam je uvecan za jos dve jake firne, Pin bet kladionica i neka Barbosa koja se bavi sivenjem odela. Igraci ce dodatno zaradjivati igrajuci tikete i biti obuceni po zadnjoj modi, put ka ozdravljenju.

Pin bet je vec neko vreme sponzor, jos jedan od onih zajednickih sa mezimicom.

Vodimo nekako, a nakupili smo 11 izgubljenih za poluvreme. Kakve glave mi imamo u ekipi, Robinson srlja ko june, Bircevic mekan ko devojcica, Rotkvici dodju zute minute i baca atraktivno jako i nikome.

Vanja ponovo dobar, narocito mi se svidja sto je na isteku onog jednog napada krenuo na ulaz umesto fadeaway suta. Lukovic lepo isporucuje svoje odbojka-poene. Fali Hecer, ali ocigledno je provaljen kao najbolji (jedini) siguran napadac i svi ce ga nadalje zatvarati.

Vratismo se na pobede uz pomoc suta. I na kraju kao i na poluvremenu, mislim da su najbolji bili Vanja i Lukovic. Bircevic se podigao drugo poluvreme, najvise mislim na onih par blokada, 10-15 poena i ocekujem od njega da isporucuje. Mada me je ponovo iznervirao sto prima loptu pod kosem protiv nizeg, a on se izvlaci i baca neki bezvezni sut bez balansa.

Frenkline, da se ne ljubimo. Ako je moguce, neko umesto njega da bilo kako doprinosi. Nije mi jasno zasto nismo vratili Tepica, visi je, moze po potrebi od 1-3, inteligentniji (sto nam mozda i najvise fali), zna da popuni sve kolone (po malo). Skok u odbrani i dalje skripi, mada mi je nerealno da dva igraca dovedemo.

Back