KK Partizan

Srpske sudije delegirane za sutra, kakvo iznenadjenje. Znaci gledacemo KLS derbi i "granitnu odbranu". Jel ima u nekoj kladionici da se igra broj faulova, da uplatim odmah Lazic manje od 3. :think:

Gledajuci kako igra Vesterman u Zalgirisu, vredi se setiti Vujosevicevih reci o "najtalentovanijoj generaciji mozda ikada", pre 4 godine.

1. Vesterman (Zalgiris-EL, medju najboljima)
2. Bogdanovic (Fenerbahce-EL, jedan od nosilaca), Milosavljevic (Alba-EK, glavni spoljni igrac)
3. Lucic (Bajern-EK, da nema problema s ledjima bio bi EL igrac), Bertans (NBA)
4. Lovernj (NBA)
5. Musli (ACB, poceo da igra u zadnje vreme), Milutinov (Olimpijakos-EL)

I jedino Gagic u Cmoki Minsk.

Koliko sada smesno zvuce one price o skartiranju Andjusica i Miljenovica, koji igraju na nivou jednog Djordja Gagica, dok su ostali dogurali podaleko.

Naravno, tim koji bi ostao na okupu svo ovo vreme i kom bi se pridodali Tepic ili mozda neki mali crni zvrk, Macvan ili Velickovic, i to bi bila lagana setnja kroz EL u bilo kom fomatu. Posebno ovakva EL, sa toliko institucija u blagom ili vecem padu, a gde se jedino Fenerbahce pojavio kao nova sila.

I da ova El ovako nije izgubila na kvalitetu taj tim bi se bar jedanput ponovo okitio titulom prvaka Evrope. Bitno da su foteljaski aparatcici i kafe kuvarice trpele teror zlog dukljanina pa cim su se njega ratosiljali procvetalo nam kao nikad pre.:(

Bilo je i dobrih momenata, nije uopste bilo toliko lose u prvih 15min. Samo su nas us'rali neki momenti Hecera, Majstorovica i Bircevica. Vrabac je crna rupa. Nema potrebe za onoliko srljanja i toliko smusenih izolacija kad znamo da nemamo dovoljno individualnog kvaliteta. Majstorovic sa onim sutiranjem za 3p a u odbrani mu jedan Bjelica skida lopte iznad glave... :eek: Stvarno vise vredi gledati Koprivicu nego njih dvojicu, ali avaj, 3 licne jos u prvoj cetvrtini.

Prema ocekivanjima, kriterijum dvostruki, njima se serviraju bacanja kao na tacni, srecom su nas ispostovali bar za onu nesportsku, inace bi razlika bila dvocifrena. Guduric je raspalio Vanju po ruci iz sve snage samo da ne zakuca, ni blizu nije bio lopti, a onda nije mogao da sjase u Simon-molecivoj-pozi sa sudija. Pa mislim, jbt, jesil realan?

Panteri treniraju i kukumavcenje i srljanje na sudije, ono je neverovatno koliko niko ne bi mami nista priznao. To se skoluje tako, karakter, i to je to. Davno je bilo vreme za jos koju tehnicku, al gde ce jedan Belosevic da svira

Nemamo mi cime da dobijemo ovo, ispucavamo trojke jer ne znamo sta drugo. Jos kad se uzme da su dobili 20 bacanja za sad (duplo, ajde od sledeceg kola da cela protivnicka ekipa sutne pre pocetka po jedno, pa da krenemo iz hendikepa). Majstorovic i Bircevic, da budu ljudi da ponude raskid, kriminalno nista ne rade, a medju najplacenijima su.

Ali koje ciganisanje, majko moja. Svi bez izuzetka skacu na svaku odluku, od igraca, preko trenera do fizioterapeuta. Po misljenju cigana, nisu napravili ni jedan faul u ovom poluvremenu.

Ima potencijala u Karahodzicu, svidja mi se kako igra. Kazu da ima odlican sut (sto jos nismo videli), a fino se i krece. I vecita boljka skok, nam je bolji kada je tu, sobzirom na visinu i raspon. Voleo bih da ga vidim vise.

Sad vec preteruju sa tim bacanjima, mogli bi malo da se opuste jer je 10+
Majko mila, cim udju u reket dobijaju penale, ovi nasi mucenici prolaze kroz sito i reseto da bi dobili svaki peti napad.

Evo sad malo i za nas, posto su ih odvukli na 15+

Mlitavo i bezvoljno, Dzile deluje da je predao vec na pocetku cetvrtine. Imam osecaj da izbije tuca da bi samo Novica i Lukovic uleteli.

Ovo za bacanja je neka fora da obore rekord. Dobice preko 50.

Odma' nas uvukli u masinu, to je sad i vise nego rutinsko odradjivanje. Igras "fe-no-me-nal-nu odbranu", u napadu ti dosta da se uguras do kosa (fizicki si svakako jaci), i to je to.

Mozda i mozemo tokom sezone rasti kao tim, razviti igru i greske svesti na minimum, al ovaj pamuk ispod kosa mozemo samo otpustiti i kupovati novo. Ovolika inferiornost u igri ispod kosa u svakom zivom segmentu nije skoro vidjena. Majstorovic i Bircevic nisu cak ni Dzikicevi "nosaci namestaja", jer ga ne mogu nositi.

Nema potrebe za pojacanjima, isterana je ovakva selekcija i to je to. Cemu sad otpustati bilo koga kad si ih sam birao? Ako nisi imao para dosad, otkud sad?

Evo cim pridjosmo na blizu jednocifrenog minusa stizu bacanja i faul u napadu nad "svilenim" Lazinjom, pa jos slobodnih bacanja. :hahaha:

Jbg, treba 3x vise od ovoga da bi se pobedilo.

E jbmti srecu, em nikako da proigra, em skup, a sad ce na odsutstvo.

Sudije sad vec troluju, nisu presudili mec, ne bi ovo dobili nikako, ali ovo je nevidjeno.

Kole: Branko Lazic je neko ko igra ko igra na granici faula, cesto preko. I to se cesto ne svidja igracima koje cuva. :worth: Danas Branko 2 faula, ubo bih onu opkladu.

Naravno da bismo izgubili svakako, al ovo je pokazna vezba sta se ocekuje ako se zapreti prvoj starleti Srbije, i koliko ce se paziti kad Radonjic izjavi da sigurno pobedjuju. :mrgreen:

Sto je mnogo, mnogo je.

Hteo sam samo da vidim borbu nasih, a to nismo gledali. Da budu talentovaniji ili jaci ne mogu, ali moraju da budu agresivniji i koncentrisaniji. Igraju za Partizan.

Na kraju 49 bacanja, jel pao rekord?

Radonjic je postao uzasno arogantan covek. Gledam njegov intervju posle utakmice kako bledo gleda novinara koji mu postavlja pitanja kao da se vredja sto ga je pitao da su teze pobedili nego sto su mislili.

Back