KK Partizan

Nije sadašnja vlast ništa trpela, već je bila u dilu sa dilerom droge i to se jasno vidi iz reakcija premijera i ministra unutrašnjih poslova.

Uistinu postajem zabrinut za način na koji pričaš......
Razmisli sam..............
Krininalne grupe pod maskom grupa navijača postoje još od Miloševića, sam si rekao.....
Šta misliš da nijedna vlast posle Miloševića nije MORALA da pravi kompromise sa njima?
Pa bilo koja vlast bi ih najradije izbrisala da može.....
Posotje mnoog suptilniji načini da se utiče, i kontroliše neka nelagalna delatnost od tog navodnog "ulagivanja" kriminalcima...
Ali je problem što se svaka vlast danas PLAŠI njih, a ne obrnuto........
Niko ne spori nesposobnost sline i pručenih diplomaca i doktora, ali oni su smao nasledili problem, koji je pod nesposobnima samo buknuo..

Čuj, Vučić pravi dilove sa njima?
Pa ni Koštunica, ni Tadić, ni Djindjić, pa ni Vučić nisu smeli ni da pisnu pred njima

Јок, нису смели да писну, само су због оног усраног Француза осудили ону групу на 200 и кусур година робије.
Колико неко треба да буде наиван па да мисли да држава не може да се обрачуна са групом насилника?

Svi ti vlastodrsci i mafijasi imaju svoje "misice", kako se to govori po filmovima. Koga ce da salju da rade prljav posao, na simpatizere Partizana sa decom u kaficu Pionira kako bi izazvali incidente i prekid, sa fantomkama na parcele Beograda na vodi, da prave rusvaj pred izbore u BiH, itd? Da nece da salju mozda ove stranacke ulizice koje cekaju svoju sansu za "srpski san", da budu kancelarijski misevi u drzavnom "preduzecetu"? Da nece da ih predvodi Nesa Slina?

Pride su navijaci brojni, i kontrolom vodja kontrolises jedno parce mase. Al bar je kosta za jednu stvar u pravu, a to je za odvojeni bezbedonosni sektor kom zaista niko nista ocito ne moze. Tom sektoru pripada i njegov ljubimac Nebojsa Covic, koji je i dalje srecan i dugovecan uprkos brojnim krajnje ozbiljnim optuzbama i optuznicama. A likovi poput Tadica, Vucica, Kostunice, Seselja,... su samo obicni pijuni. Mocniji od njih su cak i posrednici izmedju vlasti i sluzbi, oni koji su u senci, svi samo ne oni. Samo sto je ovaj trenutno nesto umislio da je mnogo bitan i gubi se u nekom svom svetu, a nestace po potrebi kao sto je i dosao.

Poslednja izmena:
Opusteno, ocekivao sam laksi poraz jer smo igrali protiv agresivnog protivnika na njihovom "vrucem" terenu, a jednako su kvalitetni kao i mi. Ipak, pobeda srcem, i hladna glava Rotkvice (kakav kosarkaski IQ)

Pokazano je par novih stvari, i dalje igramo indijanski, al sta ce nam vise u ovoj fazi sezone. Smanjice se izgubljene lopte, poboljsace slobodna bacanja, igra ce biti tecnija, itd. Naravno, ostace dosta ogranicenja, al nece biti svog ovog krsa i loma.

I Novica ce makar podsecati na Ubicu, posto je trenutno samoubica.

Tanki smo za 2 igraca trenutno, centra i 3/2. Na srecu (ili nesrecu) oba ta igraca imamo, ali ne rade posao. Majstorovic je preslab za prvog centra, covek je definitivno vise cetvorka. Robinson nastavlja po svom, strasno sta radi. Mora da napravi zaokret od 180 stepeni do kraja meseca ako misli da ga ostave. Bar se nadam da i u klubu razmatraju sta ce sa njim.

Vanja ponovo vrlo dobar. Bircina pobeda i najbolja partija do sada. Hacer je video kako izgleda kada je puna paznja na njemu, i odigrao je ok, ali nista vise od toga. Mora da iskoristi pritisak na sebi da razigra ostale koji su slobodniji. Ludi splavar Lukovic ima +/- statistiku +20 za 12 minuta.

Sto smo fer atmosfere i sudjenja za ovu nedelju gledali veceras, to nam je to. Ocekujem da ovo tacno u podne bude izuzetno teska utakmica, narocito za one sa slabim stomakom.

Jel sudjenje veceras zaista bilo izuzetno dobro, ili sam samo navikao na sve i svasta na brdovitom Balkanu? Nisam pametan..

CvKan_OXYAAgKAC.jpg:large

Promašili su 9 slobodnih, a naši su promašili 6 i uz bolji šut za dva smo anulirali njihovu prednost u skokovima i šutu za tri.
Na kraju je samo ostalo da Rotkvica pokaže malo srpskog vica i eto pobede. :D
Generalno nas mnogo sere u završnicama ove sezone. Prošle godine smo izgubili gomilu ovakvih utakmica.

Inace mislim da smo jedini iz mocne ABA lige koji su dosad pobedili u Evropi. Igralo se 2 kola EK, 1 kolo FIBA LS, 1 kolo EL, mada realno prigradske komsije nemaju bas previse sansi @GAL.

Back