KK Partizan

Screenshot_2016_10_20_10_42_20.jpg

Takav ce Lukovic da bude veceras na nekom splavu, a onda ujutro sa podocnjacima u limeni trening-svinjac.

I ja moram da se vracam u stan vec sutra ujutro ako hocu da gledam, samo na glavnom racunaru imam programe da gledam normalno budjavu Arenu.

Al neka, nek se izivljava Covic, sve je to u skladu sa naprednjackim duhom vremena.

Inace, ovo ce biti 2 utakmice u ABA ligi protiv timova koji nikako nisu smeli biti tu, ali su to mesto "kupili".

manje je bitna cinjenica da u pesmi nema nikakve uvrede, ali to ne sprecava zutu stampu i b92 da pisu tako, a klub da se ogradjuje od toga, jer su nam klubovi ili pos otvorenom naprednjackom okupacijom ili u strahu od toga sta ce besposleni manijaci da urade

- KK FMP obaveštava srpsku sportsku javnost da se ulaznice za utakmicu 6. kola ABA Lige sa ekipom KK Partizan NIS neće naći u slobodnoj prodaji, kao i da navijačima tog kluba, u nedelju, neće biti omogućen ulazak u dvoranu u Železniku, a u skladu sa članovima 4, 13, 54. i 55. Propozicija takmičenja za sezonu 2016/2017. KK FMP ovom prilikom saopštava da će ulaz u halu biti omogućen samo gostujućoj ekipi, stručnom štabu i najužoj upravi kluba iz Humske po sistemu reciprociteta. Na ovakav korak, bez obzira na činjenicu da se ponovo lišio značajnog prihoda, KK FMP se odlučio nakon svih dešavanja tokom prethodnih godina. Ovom odlukom želimo da omogućimo sportski ambijent uz punu regularnost za odigravanje utakmice, koja je na programu u nedelju u 12 časova u hali KK FMP-a u Železniku - navodi se u saopštenju tim iz Železnika.

Sve ce vraca sve se placa. Karma je najveca k....

Nista novo, stari recept iz proslih sezona, kada se ovakvim potezima, zakazivanjem u 12h, pokusava napraviti tenzija i doci do incidentnih situacija u kojima ce se Nebojsa iz Zeleznika sasvim dobro snaci, zajedno sa svojim apostolima sportske atmosfere i regularnosti, pljuvacima po sakou i drmacima koseva. Mada ne znam dal su ti i dalje rentirani ili su vraceni odakle su dosli, oni kazu da navijaju za Zvezdu, a za koga zapravo, zna samo Nebojsa.

Igrali smo pre jedno 6 godina sa Olimpijom u nedelju u 12 popodne zato sto je mec bio pomeren iz nekih razloga sa subote navece. Ali ovo sta rade nasi seljacici koji su umislili da su mnogo vazni je odraz u kakvom je mulju i talogu drzava.

Krenula je kradja polako, Sreten Radovic ce da se omrsi veceras nekom eminentnom mladjom zanatlijkom (ili ako vise voli starije).

Sjajna sportska predstava u FMP Areni, tu su svi eminentni kosarkaski radnici. Zeka je dobio nove zube i hipsterske naocare sa debelim okvirom, ne znam jel mu kupio apostol Nebojsa il je sam zaradio svojim "pevanjem". Tu je i eminentni Berkjarev, clan skupstine CZ, samo ne znam kakve on veze ima sa FMP-om. Isto vazi i za Ristovica. Kole nas obavestava da je na utakmici i gospodza Vesna, takodje eminentna kosarkaska radnica, a pored nje je njen vrli muz. Na parketu, sin se trudi, svojim plejmejkerskim talentom osvaja srca svih ljubitelja kosarke u hali. Na parketu i reklamama se cakle mt:s, Milsped, i ostali medjusobno deljeni sponzori izmedju klubova. Bas interesantan marketing, 3 ekipe su osvojile paznju istih sponzora (!?)

Naravno, mesovita sudijska trojka se svojski trudi da nivo kosarke izjednaci svojim sudjenjem, da sve bude pravicno i po volji jednog od osnivaca J.T.D. lige. Za to je potrebno da se jednoj ekipi vise dozvoli nego drugoj, a sve mora obicnim gledaocima da izgleda kao da su oci Pravde vezane, samo tas naginje na stranu.

Ima jos zanimljivih detalja, al ko ce ih se setiti. Kao sto natpis u hali kaze, "Let's play basketball", neka pobedi bolji i po mogucstvu talentovaniji, a zna se ko je najtalentovaniji mladi tim u drzavi, ne racunajuci naravno onaj uvek najbolji.

Poslednja izmena:
S´obzirom na sta nam lici igra rezultat je jos i odlican.
Ko je onog debila sto urla pustio u halu, lebe mekani?

Najjaci utisak je ipak "FMP ARENA"....jebbo mater, sala za fizicko u osnovnoj je izgledala bolje.

Vidim ona mazga i dalje urla na svako slobodno bacanje. Jel su to uslovi koji gospodinu sa naocarama odgovaraju? On kao da ne shvata da ce i FMP biti gost Partizanu a da tada zbog ovakvih stvari sigurno ne da nece biti postedjen uvreda i psovki sa tribina nego ima da dobije troduplu dozu.

Bircevic retard.
Debeli, mogao bi tajm-aut neki a???

- - - - - - - - - -

Jedini koji mi se svideo danas je Lukovic.
Ostalo je na nivou uzas do prosek u najboljem slucaju.

- - - - - - - - - -

Hahahaha....al´ se ussro ovaj Bursac kad se pojavio Lukovic, umirem, hahaha....

Back