KK Partizan

Ocekivao sam da budemo slabi, ali ne bi se ni ovi drzali do kraja da nisu sudije svirale.. Na kraju smo presudili sutevima, kljucna Vanjina trojka za +5. Jbg. trece gostovanje u 10 dana, jos smo imali onaj iscrpljujuci mec protiv Cibone pre 3 dana.

Novica pokazao znake zivota, najbolja partija do sada. Ali i ovako zapusten pokazuje kako se bori, pravi kapiten. Baca se na svaku.

Robinson, takodje najbolji do sada, ali i dalje slabo.

Hacer i dalje lider, da ga nisu sasekli faulovima mislim da bi bio na nivou prethodna 2 kola.

Koliko Majstorovic nista ne moze da uradi sam pod kosem. Po do sada prikazanom i uzimajuci cenu, odnosno odnos cena/kvalitet, Lukovic se vise isplati.

Edit. Ja prozva Majstorovica, a on po statistici (index) najbolji. :mrgreen: Nije index neko merilo, stvarno ne videh neki veliki doprinos od njega veceras.

Poslednja izmena:
Sa ovim presmesnim kaznama i sudjenjem se jasno vidi Covicev KLS pecat i u ABA ligi, a takav je otprilike i kvalitet kosarke u istoj.

Sad ce ABA JTD da nam ocepi kaznu i za 24 dosudjena faula za 25min. Kvarimo im kosarku.

U svakom slucaju, mucno za gledanje, tu ne mislim na nastup nasih koji je bio ocekivano slabiji, nego na ovu celokupnu atmosferu, ovu kosarku, prazne hale, itd.

Bezobrazno guranje vrazjeg Karpos Sokola (stagod), dvostruki kriterijum, kontrola utakmice od strane sudija...

Poslednja izmena:
Ama bas nista sto nismo znali, a znamo i malo vise od toga... U sustini, pokazali su da ne mogu ni nekog bzvz igraca iz Srbije da dovedu, jer cim su kontaktirali i dogovorili nesto nacelno, cuo je Nebojsa iz Zeleznika i izvozao ih.

HAOS U PIONIRU: Navijači Partizana se potukli međusobno zbog minuta ćutanja Saletu Mutavom

Utakmica je počela minutom ćutanja za ubijenog vođu navijača Aleksandra Stankovića, inače pravosnažno osuđenom na pet godina robije zbog trgovine drogom i nelegalnog posedovanja oružja!.

Međutim, deo navijača je zvižducima dočekao minut ćutanja, što se nije svidelo navijačima sa južne tribine.

Po završetku minute ćutanja oni su napali navijače Partizana koji su se nalazili na suprotnoj tribini. Intervenisala je i žandarmerija, pa se sve ubrzo smirilo.

Utakmica je bilo na kratko u prekidu.

http://www.kurir.rs/sport/kosarka/haos-u-pioniru-navijaci-partizana-se-potukli-medusobno-zbog-minute-cutanja-saletu-mutavom-clanak-2494359

Svaka cast za one koji nisu ispostovali minut cutanja narko-dileru instaliranom sa severa od dolaska Vucica, nisu svi ljudi ovce. A zandarmerija dozvolila da huligani prodju celu halu i napadnu ljude sa decom.

Tuzna tribina, dodju dva puta godisnje samo da bi napravili sranje. Nisam video koga su napali, ali je nevidjeni bezobrazluk da ih panduri isprate pogledom od juga do severa. Bar hiljadu ljudi je napustilo dvoranu. Inace, veliki deo dvorane je seo kada je bio minut cutanja, a skandiranje niko nije podrzao.

Ja se ukljucio na slobodno bacanje za pobedu... Sta promasi Majstorovic...

Vidim da je ispala tuca zbog minuta cutanja. Sa jedne strane podrzavam a sa druge ne. Ako je vec covek pokojan treba ispostovati taj minut cutanja hriscanski je. Ne treba mu brojati grehove sada kada ga nema vise. S druge strane covek je dosao sa suprotne tribine a pravim Grobarima se to nikako ne dopada.

Vanja. :worth:

Apsolutno nezasluzena pobeda, cak je bio i faul nad ovim Oliverom na kraju (mada se u tim situacijama to jako tesko svira), ali nisu ni igraci krivi sto su vladini agenti napravili jednu od najuzasnijih atmosfera, napadali normalne ljude sa decom i zatrovali ovu utakmicu, izbacili sve iz fokusa... Jos jedna srecna pobeda.

Momci su pokazali i sav svoj donji limit, kakvi su kada su dekoncentrisani i kada ne igraju kao tim...

Cudna reakcija na kraju Dzikica, prvi put da ovako reaguje ikada kod nas... To dovoljno govori kako je sve ovo bilo.

Ako je vec covek pokojan treba ispostovati taj minut cutanja hriscanski je. Ne treba mu brojati grehove sada kada ga nema vise. S druge strane covek je dosao sa suprotne tribine a pravim Grobarima se to nikako ne dopada.
Ne radi se o coveku koji nije vredan ni pomena, vec o principu da se tako nesto potura i maltretira normalnim ljudima sa mozgom, koji nisu ovce, i koji su zato narusili taj obicaj, koji je u ovoj situaciji potpuno neprimeren.
Mislim, ekstreman primer, hajmo sad minut cutanja hitleru ili nekom drugom radikalnom primeru, sta sad, sutra ce neko od ovih instaliranih da odrzava pomen dunjicu, sto da ne, hriscanski je ispostovati minut cutanja? Ovo sto rade ovi huligani, dileri i agenti je prosto .ebanje u mozak, pisanje po facama onoga sto jos ima neke kriterijume i navija za Partizan, dokaz kakva nam je drzava koja se godinama i decenijama bavi gajenjem takvih grupacija i spodoba... Sve je to mnogo vise od pukog postovanja minuta cutanja.

A kad Covic, Vucic, Vesic il ko vec budu pozeleli da opet napadaju igrace ili obicne navijace sa decom, mogu sada da koriste i ove nase agente, sto bi potezali i prljali "svoje"?

Poslednja izmena:
O tome kako se stoka posrala po grbu i generacijama sportista i ljubiteljima košarke koji su poneli ime našeg kluba širom sveta neću trošiti reči. Da Bog da prošli svi ko njihov uzor. Ovo društvo neće ništa izgubiti.
Što se tiče utakmice, Vanja je pogodio za pobedu. Ja sam zadovoljan.
Baš sam nešto razmišljao kad je pogodio, ako izdržimo i pobedimo Vanja može da postane veliki igrač i pobednik, a ako primimo koš ostaće večiti luzer ko Bojan Bogdanović. Drago mi je smo pobedili :D

Strašno je na šta je spao Partizan..Da se u hali na sportskom meču održi minut ćutanja zbog kriminalca, nakro dilera, koji je uz to bio pre poslednjeg "zaposlenja" jedan od vodja navijača Zvezde????????
Postoji li niže od ovoga?
Ne verujem.....
A da, naravno.................Svakako je jedan od postulata da je taj pokojni navijač 100000000000% instaliran od strane Vučića, inače ne bi to drugačije prošlo, nema šanse........:per:

Back