KK Partizan

Veci red od 16 nego u 17:30, kada sam dosao kraj je bio negde kod ove prve kante. :mrgreen:

Joksimovic ce od veceras da ide sa stapom, izlomi ga Hacer na kraju ko od sale. :worth:

Odlicna rola Lukovica u drugom poluvremenu, imao je nekoliko zaista dobrih poteza koji dodatno dobijaju na tezini jer su dosli u momentu kad nista nismo mogli da uradimo.

Rotkvica mnogo nadrndan, brecao se i na igrace i na Dzikica. On i Novica najgori veceras.

Robinson napokon nije u minusu. Kakav je to lik, bas bih voleo da proigra. Gotivac je. Optrcao je pola kruga oko hale i pozdravljao navijace posle jednog dobrog poteza (mislim da je skok bio). I igra sve vreme na klupi u ritmu navijanja. :mrgreen:

Poslednja izmena:
CuMKp81WYAA307u.jpg

:hahaha:

Samo zestoko, samo rokenrol.

Onaj ćelavi je doveo sve svoje fudbalere, ha-ha-ha. Sad je moram da vraćam. Kakve su to muke... Pa mi se onda dere nešto „igraj sa krila“. Šalim se, super je to stvar. Ali ćelavom ću da vratim Dzile legenda, kakav car. To je dragi moji PARTIZAN. Puno mi je srce kad vidim, ko je sve veceras bio na tekmi. Celavi i Dzile ponos Partizana, vojnici svetinje!

Pred utakmicu Vanja sve ubacuje. 3-4 za redom sa Bogdanove pozicije (ako neko ne zna na koju poziciju mislim nek pogleda meč protiv rvata na poslednjim OI), kuca sa ćoška reketa, ubacuje poludistancu...
Prvo poluverme je odigrao kako se zagrevao. Izuzev jedne promašene trojke (koja je verovatno bila pod faulom), odigrao je sjajno. Pred drugo poluvreme je promašio 6 ili 7 za redom i onda je u igri promašio još 5.
S jedne strane oscilacije u šutu kod njega su jako velike, a sa druge strane ne preuzima odgovornost da reši nešto 1 na 1. Čak ni blok ne traži. Možda ja od njega previše očekujem, al od koga ću drugog? Neću sigurno od Rotkvice i Koprivice.
Što se tiče same utakmice, Hačer sjajan, mada mi se nikako ne sviđa kako smo u poslednjih 2-3 minuta samo gledali šta će on da uradi. Birčević je bio solidan, izuzev gluposti kad je skupio 4 lične bez veze, Vrabac i Luković prijatno iznenandili, za Vanju sam rekao da mora bolje, Andrić očekivano, Majstorović isto mora bolje... Rotkvica je veliko razočaranje, Novica mora da se odvoji od ekipe na 15 dana i ode na visinske pripreme, igra ko baba... Nije mi jasna funkcija drugog crnca. Ništa nije pokazao. Onako je mogao i Pot da igra.

Kakav red za karte... Ni moja dva sata ranije koja sam preporucio crnom nisu dovoljna

Došao stari na vreme. Bio stoti u redu. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ne znam dal preteruju da je ovako bilo 3 sata pred utakmicu, no svejedno:

https://pbs.twimg.com/media/CuLHPROXgAA-ZHT.jpg:large

Veruj mi nije bilo. Eno ga stari u plavoj jakni, izgleda ko da ima svetlo plavi krst na grudima. Stao je u red oko 3 i 25.

- - - - - - - - - -

Veci red od 16 nego u 17:30, kada sam dosao kraj je bio negde kod ove prve kante. :mrgreen:

Joksimovic ce od veceras da ide sa stapom, izlomi ga Hacer na kraju ko od sale. :worth:

Odlicna rola Lukovica u drugom poluvremenu, imao je nekoliko zaista dobrih poteza koji dodatno dobijaju na tezini jer su dosli u momentu kad nista nismo mogli da uradimo.

Rotkvica mnogo nadrndan, brecao se i na igrace i na Dzikica. On i Novica najgori veceras.

Robinson napokon nije u minusu. Kakav je to lik, bas bih voleo da proigra. Gotivac je. Optrcao je pola kruga oko hale i pozdravljao navijace posle jednog dobrog poteza (mislim da je skok bio). I igra sve vreme na klupi u ritmu navijanja. :mrgreen:

Jeste, ali to što je on danas igrao može i Pera Božić sad kad bi se skinuo u dres. Od crnca se očekuje da napravi razliku u skoku, poenima, ukradenim loptama, bananama... bilo čemu. Ne očekuje se da crnac igra na poziciji Štimca na OI.

Poslednja izmena:
Jeste, ali to što je on danas igrao može i Pera Božić sad kad bi se skinuo u dres. Od crnca se očekuje da napravi razliku u skoku, poenima, ukradenim loptama, bananama... bilo čemu. Ne očekuje se da crnac igra na poziciji Štimca na OI.

Zato sam i napisao da se nadam da ce da proradi, za sad nije koristan. Narocito kada se uzme u obzir da je stranac. Nema garantovan ugovor i to da li ostaje bice stvar odluke da li je zadovoljio ili nije u odredjenom trenutku.

Vidim icrtali novo ime Pionira, a parket kao u Nba. Gazda naredio.

Mene zanima onaj "Milsped" na centru. Jel to imaju neki dogovor sa halom ili imamo novog sponzora? .. Ili neko zaboravio da odlepi. :mrgreen:

Krenuo kls cirkus sa kaznama ranije ove godine. Bilo je ubacivanja upaljaca i u Pioniru, taman ce da povecaju kaznu kao ponovljen prekrsaj.

Offtopic.
"Spaseni" Metalac odigrao utakmicu bez izmena, po statistici izgleda da su imali jos igraca na klupi, ali nisu ulazili. Al su ih spasili, svaka im cast.

Slabo igramo veceras, usudicu se da kazem slabije nego protiv Mornara. Nezgodne su ove "unapred dobijene" utakmice, ako nastavimo ovako da se klackamo sa njima sve je moguce.

Sudije u prvom planu, unistavaju ionako los mec. Svako pipanje faul, narocito nama cini mi se. Mada nisam previse obracao paznju da li se i njima svira svaki kontakt. Dali su Sokolovima 21 bacanje za poluvreme, sto je mnogo, mnogo je.

Back