KK Partizan

Cedevita i MZT su se na papiru najviše pojačali pred početak sezone, ali za sad ne liče ninašta.
Ono šta bih pohvalio je učinak Marinkovića u prve dve utakmice, ostali igrači su manje više formirani i nisu toliko ni važni za Partizan.
Samo da tako nastavi. Da ne bude ko prošele godine, svaka peta da valja.

Oglasi li se neko iz "uprave spasa"? Ako si zeleo igraca, potpisao neke papire sa njim, dao mu pare, a on te prevesla (iz bilo kog razloga) radis sve da ne zavrsis ostecen. Znaci ako mu je dato recimo 30k evra (ne znam pravu cifru, tipujem da je izmedju 30-50), onda zahtevati duplo jer je ugovor prekrsen. Ovako samo pokazujes nepostovanje kluba, trenera i navijaca.

Ovo sa olovkom je sjajno. :worth:

Njima ce on da bude 15. igrac u rotaciji..17. ako im lose krene pa dovedu jos igraca da vade situaciju. Iritantno je sto em ne mozemo da dovedemo cak ni polovnjake koje hocemo, em cutimo i pravimo se "Tose".

SNS olovka je hit. :mrgreen: Moracu je zabeleziti na prigodnom mestu.

Sto se decka tice, jednako Dangubic, zakleti grobar koji je ipak otisao kao kusur u nekim vansportskim sprpskim biznis pricama, a i proci ce verovarno kao Dangubic kad Dejo od njega "napravi igraca".

Sto se nas tice, vec neko vreme znamo da nas klub ne moze odbraniti integritet ni delima a vise ni recima, tako da ne znam sta je ovo posebno i sta novo reci. I gore stvari su se desavale klubu, igracima i navijacima zbog strane SNS sportske mafije, gore sa ljudske strane od neke transfer-zavrzlame oko ne velikog prospekta.

Две ствари у вези тајм-аута код Џикића:
-заиста "дозвољава" да Ратковица прича ,да не кажем смишља акцију,(понекад), што је мени мало необично али ми је симпатично,
-углавном су му "обраћања" играчима на енглеском,а ми (сада)имамо два "енглеза",зашто ...? То ми није симпатично.Знам да неће да преводи израз као нпр. "pick and roll "
(а наравно и то би могао) али баш да се обраћа играчима са нпр."you" је ,по мени глупо...И да имамо више странаца...Што се тиче стручности::ok:
Иначе свака част за игру против МЗТ-а,и посебно похвале за Ратковицу.Волим када плеј овако игра-размишља,па још и атрактивно.
И даље мислим да је овај тим за сам врх табеле.
И да наравно:ЛЕПО је бити навијач Партизана када видиш да и у "страним" државама имаш толико навијача,поштовања,енергије...:ok::ok::ok:

Poslednja izmena:
-углавном су му "обраћања" играчима на енглеском,а ми (сада)имамо два "енглеза",зашто ...? То ми није симпатично.Знам да неће да преводи израз као нпр. "pick and roll "
(а наравно и то би могао) али баш да се обраћа играчима са нпр."you" је ,по мени глупо...И да имамо више странаца...Што се тиче стручности::ok:

Ja to obracanje na engleskom tokom TO izuzetno cenim kod njega, vrlo profesionalno, kako si i rekao. Jedan od retkih domacih trenera koji odlicno vlada engleskim.

Imao sam vise puta situaciju da sam okruzen "mesovitom" ekipom, pola nasi, pola stranci. I nije tako lako zonglirati sa dva jezika. Npr. sa nasima razgovaram na srpskom, prikljuci se neko sa strane i potrebno je prebaciti se. Desavalo mi se da obrnem, pa da strancima krenem srpski i obrnuto. :mrgreen:
Jos jedna stvar je da se ljudi ne osecaju prijatno kada neko govori stranim jezikom, a njima objasni samo neophodno. Tako da je engleski kao svetski jezik najpogodniji i mislim da bi svako ko zeli da funkcionise dalje od svoje avlije morao da zna barem osnovno, da moze da se snadje, sto bi se reklo.

CuLxmE4WAAAymC1.jpg

:worth:

Back