Vercingetorix
Aktivan član
- Poruka
- 1.630
Jadno je najbolja rec za sve ovo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedina dobra strana je sto se stvar ogolila do kraja. Ne razume samo onaj ko nece ili ko se pravi, a tu nema pomoci.
Veselo bilo...
Ta prica je vazila samo mozda u prvoj godini Vucicevog mandata, kad si mogao da tolerises neke stvari.
Jos dok nije bilo Vucica, i dok je Covic svesno organizovao harangu i pljuvacinu na kosarkase i trenere Partizana, sve je bilo jasno u kom smeru ide ova prica...
Kao da sve lose radi, a sa Zvezdom radi dobro. Sto iz njihove tacke gledista zaista jeste tako. 

Nama je kao neka vrsta hobija da pratimo ovo, i zato znamo nesto vise po prirodi stvari. Prosecan navijac ili ljubitelj sporta (a skoro svako ovde se smatra time), naravno da ne prati specijalizovane forume ili tviter naloge onih koji prenose drugacije vesti i misljenja, i ne zna. Jedino tako je i bilo moguce da se primi kako je Dulo zli dukljanin kog treba isterati iz srpskog sporta, dok je Covic uzorni kosarkaski radnik koji je podigao Zvezdu iz mrtvih i koji je uveo transparentnost u srpski sport. I kad se na sve to doda da prosecan navijac Zvezde po logici stvari vise voli da zabije glavu u pesak i precuti ozbiljna pitanja, dodjemo do ovog sta imamo.
Neki moj prijatelj iz osnovne, igramo basket leti, kad sam ja spominjao da je Zvezda zapravo preimenovani FMP, odma se breca, mi grobari lazemo, podli smo, itd. Kad im je sve to ozvaniceno proslo leto iz kluba, muk. Menjaj temu. Nazalost, situacija je ista i sa obrazovanijim ljudima, imam i takvog jednog boljeg prijatelja. Vecina tih stvari koje sam mu pricao se gleda sa skepticizmom, kao grobarsko peckanje i podvaljivanje (kao da smo i dalje deca peti razred i rugamo se jedni drugima), i tako je i dan danas. Kad mu budem rekao za ovo o FMP u Evrokupu, on ce me gledati kao da su to neke grobarske teorije zavere i izmisljotine. Kao, "a nije bas tako". A sve je pocelo kad sam rekao ono leto 2013. da je Vucic odma' stavio svog brata u Zvezda Divu i da ce da bude svasta. Bilo je, "Ma hajde kao da nema pametnijeg posla od toga".
Pa, nema. I sad svi iole normalni vide koji je to ludak, ali navijaci Zvezde i dalje nekako misle da to nema veze sa njima.Kao da sve lose radi, a sa Zvezdom radi dobro. Sto iz njihove tacke gledista zaista jeste tako.
Jeste, to je samo sport, ali to se prenosi i na druge sfere zivota. Ljudi su generalno beskicmenjaci i to je to.
Inace evo kompletnog mecaAdrian Wojnarowski @WojVerticalNBA 9 minutes ago
Sources: Cavs looking to sign forward Milan Macvan from Armani Milano. sources tell @TheVertical
Red bi bio da se i debeloguzi doktor kosarkaskih nauka oproba u NBA, kad vec moze svaka susa danas.