KK Partizan

Jedina dobra strana je sto se stvar ogolila do kraja. Ne razume samo onaj ko nece ili ko se pravi, a tu nema pomoci.

Ta prica je vazila samo mozda u prvoj godini Vucicevog mandata, kad si mogao da tolerises neke stvari.

Jos dok nije bilo Vucica, i dok je Covic svesno organizovao harangu i pljuvacinu na kosarkase i trenere Partizana, sve je bilo jasno u kom smeru ide ova prica.

Danas je to sa totalnom politickom podrskom doslo do toga da se zajedno sa policijom organizuje napad na kafic sa "semenkarima" i njihovom decom kako bi se isprovocirali incident, a naravno, ove zakulisne radnje za zelenim stolom su posebna prica.

Ti prosto vidis celu nit od proletos do danas, do skoro pocetka jeseni, kako se radilo na ovome postepeno.

Ovo sto sad imamo je jednostavno zlocinacki udruzeni poduhvat, po svim definicijama. Elementi spletki, kriminala, ostecene strane, fizicko nasilje, izvrdani zakoni... sve je tu.

A oni koji i dalje misle da je sve ovo normalno, oni ce da procitaju onaj tekst iz blica koji je potpisao I. Velimirovic, koji pise narucene tekstove sa raznih strana, pa ce onda da dodje ovde i sve ce mu biti ravno.

PS: Inace, obratite paznju na to koji je broj novina objavio lazni (moguce preuranjeni) tweet da Dzikic odlazi.

A koji je broj novina objavio nesto o tome kako Partizan ne moze u EK, a Radnicki-Basket moze...

Psihovi novinari su danas ocito otvarali sampanjac. :hahaha: Veselo bilo...

Poslednja izmena:
Ta prica je vazila samo mozda u prvoj godini Vucicevog mandata, kad si mogao da tolerises neke stvari.

Jos dok nije bilo Vucica, i dok je Covic svesno organizovao harangu i pljuvacinu na kosarkase i trenere Partizana, sve je bilo jasno u kom smeru ide ova prica...

Svako ko prati kosarku malo dublje skapirao je jako brzo sta se desava i kuda vodi, ali iznenadio sam se skoro koliko pametnih ljudi iz mog okruzenja ne znaju i ne vide nista o ovome. Jednostavno svi koji neredovno prate, ponekad pogledaju neku utakmicu, vide koji je bio rezultat ili tako nesto nemaju informacije. Da bi do njih u Srbiji dosao moras bas da kopas ili da znas gde da ih trazis.

A i odgovor zasto je to tako si naveo na kraju. Koliko je njih prenelo vest da Dzikic odlazi, a koliko se zapitalo kako je ovo moguce.

Nama je kao neka vrsta hobija da pratimo ovo, i zato znamo nesto vise po prirodi stvari. Prosecan navijac ili ljubitelj sporta (a skoro svako ovde se smatra time), naravno da ne prati specijalizovane forume ili tviter naloge onih koji prenose drugacije vesti i misljenja, i ne zna. Jedino tako je i bilo moguce da se primi kako je Dulo zli dukljanin kog treba isterati iz srpskog sporta, dok je Covic uzorni kosarkaski radnik koji je podigao Zvezdu iz mrtvih i koji je uveo transparentnost u srpski sport. I kad se na sve to doda da prosecan navijac Zvezde po logici stvari vise voli da zabije glavu u pesak i precuti ozbiljna pitanja, dodjemo do ovog sta imamo.

Neki moj prijatelj iz osnovne, igramo basket leti, kad sam ja spominjao da je Zvezda zapravo preimenovani FMP, odma se breca, mi grobari lazemo, podli smo, itd. Kad im je sve to ozvaniceno proslo leto iz kluba, muk. Menjaj temu. Nazalost, situacija je ista i sa obrazovanijim ljudima, imam i takvog jednog boljeg prijatelja. Vecina tih stvari koje sam mu pricao se gleda sa skepticizmom, kao grobarsko peckanje i podvaljivanje (kao da smo i dalje deca peti razred i rugamo se jedni drugima), i tako je i dan danas. Kad mu budem rekao za ovo o FMP u Evrokupu, on ce me gledati kao da su to neke grobarske teorije zavere i izmisljotine. Kao, "a nije bas tako". A sve je pocelo kad sam rekao ono leto 2013. da je Vucic odma' stavio svog brata u Zvezda Divu i da ce da bude svasta. Bilo je, "Ma hajde kao da nema pametnijeg posla od toga".

Pa, nema. I sad svi iole normalni vide koji je to ludak, ali navijaci Zvezde i dalje nekako misle da to nema veze sa njima. :hahaha: Kao da sve lose radi, a sa Zvezdom radi dobro. Sto iz njihove tacke gledista zaista jeste tako. :mrgreen:

Jeste, to je samo sport, ali to se prenosi i na druge sfere zivota. Ljudi su generalno beskicmenjaci i to je to.

Poslednja izmena:
Evo da ostane zapisano sta je BliCz spremio, objavio a onda brzinski uklonio sa sajta:

Crc7lLCWIAAY82A.jpg

:hahaha:

Sad je aktuelna varijanta price da je ovo sa FMP-om u EK spin koji je uvaljen onom Maticu iz Novosti (koji je dobronameran lik). Koja je svrha, nemam pojma, panterima radi dobar posao i da se Dzikic pokupi i ode iz ovog gliba, a nas vodi Kecman koji je verovatno Pera Bozic vol2. Sacekacemo ponedeljak da Nebojsa iz Zeleznika zavrsi javno ovu predstavu.

Uglavnom, strasno je cime se ljudi bave, koliko nemaju pametnijeg posla. Sve bi bilo lakse da su Covic, Vucic, i slicni imali nekada pravi posao i radili nesto zaista u zivotu. Ne bi bili pametniji i normalniji od toga, al bar bi imali manje vremena.

Nama je kao neka vrsta hobija da pratimo ovo, i zato znamo nesto vise po prirodi stvari. Prosecan navijac ili ljubitelj sporta (a skoro svako ovde se smatra time), naravno da ne prati specijalizovane forume ili tviter naloge onih koji prenose drugacije vesti i misljenja, i ne zna. Jedino tako je i bilo moguce da se primi kako je Dulo zli dukljanin kog treba isterati iz srpskog sporta, dok je Covic uzorni kosarkaski radnik koji je podigao Zvezdu iz mrtvih i koji je uveo transparentnost u srpski sport. I kad se na sve to doda da prosecan navijac Zvezde po logici stvari vise voli da zabije glavu u pesak i precuti ozbiljna pitanja, dodjemo do ovog sta imamo.

Neki moj prijatelj iz osnovne, igramo basket leti, kad sam ja spominjao da je Zvezda zapravo preimenovani FMP, odma se breca, mi grobari lazemo, podli smo, itd. Kad im je sve to ozvaniceno proslo leto iz kluba, muk. Menjaj temu. Nazalost, situacija je ista i sa obrazovanijim ljudima, imam i takvog jednog boljeg prijatelja. Vecina tih stvari koje sam mu pricao se gleda sa skepticizmom, kao grobarsko peckanje i podvaljivanje (kao da smo i dalje deca peti razred i rugamo se jedni drugima), i tako je i dan danas. Kad mu budem rekao za ovo o FMP u Evrokupu, on ce me gledati kao da su to neke grobarske teorije zavere i izmisljotine. Kao, "a nije bas tako". A sve je pocelo kad sam rekao ono leto 2013. da je Vucic odma' stavio svog brata u Zvezda Divu i da ce da bude svasta. Bilo je, "Ma hajde kao da nema pametnijeg posla od toga".

Pa, nema. I sad svi iole normalni vide koji je to ludak, ali navijaci Zvezde i dalje nekako misle da to nema veze sa njima. :hahaha: Kao da sve lose radi, a sa Zvezdom radi dobro. Sto iz njihove tacke gledista zaista jeste tako. :mrgreen:

Jeste, to je samo sport, ali to se prenosi i na druge sfere zivota. Ljudi su generalno beskicmenjaci i to je to.

Ево ме после дужег времена.
Не ласкам ти јер ти јеси човек који зна да напише текст, смислено,дужи од 3 реченице...
...,али,у вези са овим подвученим.
Ти се баш сада тако понашаш.Ево у стилу:" А шта сам вам причао ? А знао сам ја да ће то ..."
Ја бих само поновио и питао те:
-Шта би било да је ДВ остао ? Сменио би АВ-а ? Било би боље нешто ?Хајд' кажи шта би било да је остао ДВ ?
Опет по мени:боље је што је отишао јер:
-изгубио би (ионако дотрајале ) живце још више,а не би ништа урадио-променио
-отворио се простор за АЏ...
-била је то шанса за нови почетак...
Лоше је што се ништа није "паметно" урадило са новом управом,и СВЕ ово што си ти навео горе је тако што се тиче кошарке у Србији...
П.С Нећу да будем необјективан па да наведем да се тренери мењају и због спортских неуспеха,јер објективно било му је тешко...

Ne znam kako si ucitao da ja sad natrljavam na nos partizanovcima koji su bili za smenu Vujosevica, za dolazak Pekovica, novog trenera, itd.

Ja sam u celom tom tekstu pricao o zvezdasima...

Sto se tice nase situacije, naravno da mi nije bilo normalno ono sto se desilo sa izbacivanjem Vujosevica, ali sam zeleo da verujem da je to los potez koji bi vodio ka opstanku (koji nam Vujosevic sam nije mogao ponuditi).

Ali nisam ni ja mislio da ce ispasti ovako, najgore i najljigavije moguce. Iako je, po naknadnoj pameti, sasvim logicno da ce jedna ucena voditi ka drugim i tako ce nas ponizavati i maltretirati u krug, jer im se moze, i jer su u Pekovicu i Todoricu dobili neku vrstu naivne i nerade pete kolone. (Zaista ne verujem i ne zelim da verujem da oni ovo svesno rade)

Tako da, nema ovde nikakvog natrljavanja na nos necega. I ja sam zeleo da bude bolje od ovoga.

Pot(pisao) na godinu dana. Nisam odusevljen, ali mislim da stoji da je igrac sa nekim potencijalom. Zato ne kapiram zasto godinu dana, idealno bi bilo 1+koliko god. Na godinu dana se dovode stranci i igraci sa zadatkom, koji li je zadatak njemu namenjen? Jedini kriterijum nam je jeftin i na raspolaganju.

Mrsavo protiv ovih nekih Poljaka, vodili 10 na poluvremenu pa prespavali 3. cetvrtinu. Pobeda posle produzetaka.

Bircevic, Hacer i Rotkvica izdominirali u napadu. Pritom vidim da su nam oba pleja i Vanja (koji je takodje bio dobar) imali oko 30min sto znaci da su oni potpuno pokrili pozicije 1 i 2.

Bacanja ispod 60 posto, centri 2/10. :roll:

Deluje mi da Bircevic pocinje da se izdvaja kao najkonstantniji i najkvalitetniji (sto i jeste). Cekam da napokon zaigra Robinson pa da mozemo da procenimo da li nam i tu treba pojacanje. Neverovatno da jos uvek ne igra ni malo, a u razgovoru preko drustvenih mreza puca od optimizma. Inace deluje kao da je kralj, svima odgovara, nekom klincu je savetovao da pije vitamine kako bi se bolje osecao. :mrgreen:

14238117_1188827174508094_4878046884949566247_n.jpg

Sve izvesnije nam fale 2 igraca, i to ne epizodista koji ce uzimati po 10 min, jedan na 2/3 i jedan na 4/5. Dobro je da je brat iz Komptona napokon zaigrao i to solidnih 20 minuta i 9p.

Jesmo mi uvek bili domacinska ekipa, al mucenje sa onim nesrecnim Poljacima juce i danas poraz ne ulivaju poverenje. Ovo su ekipe koje su druga liga u odnosu na one koje igraju LS. Da se nadamo ili pojacanjima ili da je trenutno stanje posledica treninga.

Back