KK Partizan

Krenulo neko lozenje na Pavlovica, samo da jos utvrdim odakle je poteklo. :hahaha:

Naravno, Pecaros bi nam bio najkvalitetniji igrac, ali bivsi igrac bojim se. Nisam siguran koliko mu se igra kosarka uopste, a i da zeli, koliko mu godine i telo prate detinje zelje... Jos pre 2 godine je dosao nespreman, kakav li bi bio sad?

PS: Malo proverenija prica je da Dubljevic iz Sutjeske dolazi da menja Vuleta Avdalovica na mestu pomocnika trenera.

Poslednja izmena:
Moze Sasa, voleo bih da je ono gde ima dima ima i vatre. Prosli put su ga dovlacili sa "Sasa molim te pomozi" sada bi moglo "Vracaj se nazad da ispravis sta si brljao". :mrgreen: Mogao bi da zavrsi karijeru u Partizanu. Valjda su do sada naucili kako sa njim. On je sad igrac za 10-15 minuta, da da maksimum ko Ceda prosle. Dzile da mu tutne bensedin pet minuta pre nego sto planira da ga ubaci i udri.

Ognjen Jaramaz je Miskov pulen, a ni on nije bomba, klasicna nabijacina statistike.

Nemanja Jaramaz je bio u Partizanu u doba Vlade Jovanovica i naravno nije se proslavio kao ni ostali mladi igraci. Partizan ga se odrekao i rastanak nije bio lep. Isplivao je u Zelenoj Gori u EL, imao neke zaista korektne utakmice, posle toga mu gubim svaki trag. :mrgreen:

Od svih tih ja bih voleo Sinovca, od njega znas sta moze i korektan je za ABA ligu. No, decko je kosarkas-tezgaros i to teski.
Ja sam ga bas pratio u Nisu kad je bio KRK i decko me odusevio. Vidi se da je pismen kosarkas i da ima stofa. E sad koliko je realno dovesti ga pored Miska pitanje je.

Ni meni Andric ne deluje kao neko ko je prirodni vodja, al valjda ih trener poznaje bolje nego mi. :mrgreen: Takodje mislim da je Vanji pogresno navucena traka i da mu je samo odmogla. Drugih kandidata za kapitena ni nemamo.

Sinovec nek se tera u neku Rumuniju ako mu ne odgovara. Jesu nam noge u blatu, al bas da nam je Sinovec biti ili ne biti, nisu..

Poslednja izmena:
http://fondacijapuchisti.org/sezonske-za-dijasporu/

Fondacija pucisti nastavlja sa akcijama, prodaja sezonskih karata za dijasporu. Mislim, ideja je jednostavna i u stvari je prilog klubu, stvarno nije za ocekivati da se nekome u inostranstu isplati da kupuje kartu za sve meceve. Pokusavaju da naprave bazu ljudi koji u rastrkani, a vole KKP i da ih povezu na neki nacin.

Verovatno ce ove cene da budu za regularne sezonske, barem ove jeftinije tribine i parter. Slicna cena kao pre dve godine kada se igrao EC.

Jos tacno mesec dana do prve zvanicne utakmice.

Pise (doduse Mozzart koji je na nivou Informera) da i EL nesto silji na nas, pa nam ne dozvoljavaju povratak u njihova takmicenja u narednih x sezona. Sto bi objasnilo zasto je bilo toliko pritisaka da mi ne igramo EC.

Usli smo u beskonacnu petlju. Sve i da osvajamo trofeje svake sledece sezone cemo se vracati na nulu.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vodimo protiv Besiktasa 44:29 na poluvremenu, Birca, Majstorovic i Rotkvica najefikasniji za sada.

I EL demantovala ban timovima koji su odustali ove sezone.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pobedili smo 83:77. Slaba treca cetvrtina, stigli su gotovo na nereseno. A u cetvrtoj se razgoropadio kapiten (ne Vanja) :mrgreen: Andric 20p sve u drugom poluvremenu, 14 u odlucujucoj. Pored njega na kraju najbolji Bircevic i Majstorovic sa po 14..Hacer 7, Kenan 8, Rotkvica ostao na 9.

Vanja nastavlja da brine, jos jedna slaba partija, bez poena. Ne znam kako radi. Izgleda mi da Dzile nece da se cima oko njega i da ga tetose kao sto bi mozda radio Dule. Nece ga niko terati da radi ako on to sam nece.

Poslednja izmena:
Vecinom su trojke, ali je dao jednom i 2+1 sto se kod njega ne javlja cesto. Jer, jelte, podrazumeva da krenes ka kosu, a da pritom ne stignu da te zatvore. :mrgreen: On nam je verovatno najbolji suter u timu, samo da mu ne pada precesto samopouzdanje i bice ok.

Robinson i dalje mase peskirom. A sa druge strane je debitovao nas ultimativni mahac i veseljak Stimac..i to u crno-beloj opremi. :mrgreen:

Poslednja izmena:
Iz ono malo isecaka sto sam pogledao sa utakmice, Rotkvica je ima nekoliko lepih asistencija, inteligentno napada i deli pas. Vise izgleda kao plej od svih igraca koji su nam igrali jos od Vestermana.

Ni meni se Pot ne dopada. Igrac koji je prevazisao kls nivo, a nije dorastao ozbiljnijoj kosarci. Ko zna, mozda zeli da se napokon bori za nesto vise, sto moze da ispadne dobro za nas.

Back