Number3
Ističe se
- Poruka
- 2.274
Ja od njega ni ne ocekujem previse. Osecaj je otprilike kao kada je Vrabac prosle sezone dosao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mogao bi da zavrsi karijeru u Partizanu. Valjda su do sada naucili kako sa njim. On je sad igrac za 10-15 minuta, da da maksimum ko Ceda prosle. Dzile da mu tutne bensedin pet minuta pre nego sto planira da ga ubaci i udri.Ђорђе Матић @DjordjeMatic 7m7 minutes ago
Rumor that Partizan and Sasa Pavlovic are in talks about his basketball contract is not true
Ja sam ga bas pratio u Nisu kad je bio KRK i decko me odusevio. Vidi se da je pismen kosarkas i da ima stofa. E sad koliko je realno dovesti ga pored Miska pitanje je.Ognjen Jaramaz je Miskov pulen, a ni on nije bomba, klasicna nabijacina statistike.
Nemanja Jaramaz je bio u Partizanu u doba Vlade Jovanovica i naravno nije se proslavio kao ni ostali mladi igraci. Partizan ga se odrekao i rastanak nije bio lep. Isplivao je u Zelenoj Gori u EL, imao neke zaista korektne utakmice, posle toga mu gubim svaki trag.
Od svih tih ja bih voleo Sinovca, od njega znas sta moze i korektan je za ABA ligu. No, decko je kosarkas-tezgaros i to teski.
Takodje mislim da je Vanji pogresno navucena traka i da mu je samo odmogla. Drugih kandidata za kapitena ni nemamo.Vlado Scepanovic i njegovih 40 poena na mecu evrolige protiv Urala, a cak 31 u drugom poluvremenu. Nezaboravna partija.
http://www.mozzartsport.com/vesti/partizan-placa-2-000-000-evra-ako-odustane-od-lige-sampiona/145024Partizan plaća kaznu od 2.000.000 evra ako odustane od Lige šampiona?

Andric 20p sve u drugom poluvremenu, 14 u odlucujucoj. Pored njega na kraju najbolji Bircevic i Majstorovic sa po 14..Hacer 7, Kenan 8, Rotkvica ostao na 9.
On nam je verovatno najbolji suter u timu, samo da mu ne pada precesto samopouzdanje i bice ok.