KK Partizan

Ako nekome, kojim slucajem, nije jos uvek jasno zasto ne dovodimo mlade domace igrace. KSS odlucio da Rakicevic ne moze da raskine ugovor sa Metalcem. Ili u prevodu, ako neces tamo gde ti se kaze, neces nigde. Ajde da razumem da se grebe rukama i nogama i da se vode zakulisne radnje za nekoga ko moze mnogo da promeni, kao sto je npr Zagorac, ali za Rakicevica ili Novaka...bolest.

http://sport.blic.rs/kosarka/domaca...o-rakicevic-nije-dobio-raskid-ugovora/xpk85m5

Da, i ja sam se iznenadio. Ne bih ni kacio da nisam video da je on.

Ne moze ova odluka da ostane na snazi doveka, koliko znam Metalac je igrace placao redje nego mi. Samo je pitanje koliko dugo mogu da odugovlace sa ovim i koliko smo mi spremni da cekamo. Voleo bih da istrajemo, decko je od pocetka hteo u Partizan. Kada smo mogli da igramo 2 sezone bez pleja ili pravog centra, mozemo i bez Rakicevica dok se stvari ne isteraju na cistinu. Pitanje je jedino da li Dzile hoce tako nesto sobzirom da je odlucno formirao skoro ceo cim (kakav-takoav) pre priprema..

Odigrasmo nereseno sa Rumunima 73:73. Pise u izvestaju bez Rotkvice, Robinsona, Vrapca i Bircevica (koji je sa ekipom), mada na spisku igraca ne vidim ni Lukovica, mozda je zaginuo sinoc. Pot ponovo dvocifren bas je zapeo da ostane. :mrgreen:

Mi u ekipi (za sada) nemamo sigurnog igraca, znalca kakav je bio Kevin prosle sezone. Cela ekipa nam je poprilicno ujednacena po znanju, kome li ce lopta u ruke kada ne ide? Najiskrenije se nadam da ce Vanja dobiti na sigurnosti, jedini se moze nazvati perspektivnim. Osim ako kojim slucajem Birca i Majstorovic ne podivljaju pa dobiju poziv kakav se ne odbija vec posle jedne sezone, mada uvek je tu trening kompenzacija. :mrgreen:

Hačer 10, Jovanović, Karahodžić 4, Tanasković 6, Marinković 9, Majstorović 17, Koprivica, Andrić 8, Pejić 7, Pot 10

Poslednja izmena:
Evo nam i rasporeda za tu famoznu LS

14722052229153.jpg

Izgubili smo od Oldenburga, ili kako su na sajtu naveli drugoplasiranog tima regularnog dela Bundeslige, 72:81. Debitovao je i Bircevic i to dvocifreno, 10. :mrgreen: Ako sam ispratio, od novajlija jedino Robinson jos nije debitovao. Danas smo bili bez njega i Vrapca, dakle skoro kompletni.

Hačer 9, Ratkovica 6, Jovanović, Karahodžić 6, Tanasković 4, Marinković, Majstorović 11, Birčević 10, Koprivica, Andrić 11, Pejić 1, Luković 7, Pot 7

Bice ove sezone Hack-A-BiloKoga pod kosem, oba centra su nam sacuvaj boze sa bacanjima. Gledam statistuku, sasuli su nam 11 trojki, nasa stara boljka ili su samo imali vece, ko ce ga znati. Ovi su bas tukli, 34 bacanja smo izveli, Birca je uspeo da sutne samo jednom iz igre, a bacanja 8/10.

I dalje mislim da timu fali prvi igrac, ne vidim ko moze da iskoci. Neko od dvojca Bircevic/Majstorovic mi ne deluju kao takav tip, iako su medju boljim kosarkasima u ekipi. Ovaj crnja Hocer, mozda. U svakom slucaju se nadam jos nekom kvalitetnom pojacanju kada se proceni gde je najpotrebnije.

U svakom slucaju se nadam jos nekom kvalitetnom pojacanju kada se proceni gde je najpotrebnije.

Kazu oni koji su bili u hali da je Dzikic u jednom trenutku povikao Todoricu da nam fali ne jedna, nego dve dvojke.

Onaj Robinzon ni ne igra jer mu je koleno oteklo, operisao ga pre godinu dana. Pitaj boga sta ce biti s njim.

Kazu oni koji su bili u hali da je Dzikic u jednom trenutku povikao Todoricu da nam fali ne jedna, nego dve dvojke.

Onaj Robinzon ni ne igra jer mu je koleno oteklo, operisao ga pre godinu dana. Pitaj boga sta ce biti s njim.

Upucniji sa tw odavno spominju Sinoveca, ako propadne Rakicevic (a ocigledno je da je vec propalo). A od juce se odnekud pojavio i Nemanja Jaramaz. Dakle dovlacimo obojicu, gomilanjem Rotkvica do titule! :mrgreen:

I ja imamo osecaj da se Robinson nece bas naigrati..

Ovaj Tomer ima 16 godina, taman da malo iznivelise prosek godina ovim od 30+. Dobro, barem jedna vest koja nagovestava da malo razmisljaju o buducnosti, a ne samo kako da skrpe sezonu.

Poslednja izmena:
Ognjen Jaramaz je Miskov pulen, a ni on nije bomba, klasicna nabijacina statistike.

Nemanja Jaramaz je bio u Partizanu u doba Vlade Jovanovica i naravno nije se proslavio kao ni ostali mladi igraci. Partizan ga se odrekao i rastanak nije bio lep. Isplivao je u Zelenoj Gori u EL, imao neke zaista korektne utakmice, posle toga mu gubim svaki trag. :mrgreen:

Od svih tih ja bih voleo Sinovca, od njega znas sta moze i korektan je za ABA ligu. No, decko je kosarkas-tezgaros i to teski.

Poslednja izmena:
Bukvalno smo postali Krka/Metalac, gomila igraca koji su suvi prosek, idemo kvantitetom kad vec nemamo kvalitet.

A taman sam hteo da prizovem ponovo Milenka..

Ne znam kakvu je filozofiju pripremio Dzile za sezonu, al meni ovde najvise fali jedan K.Jones da krpi i na 4 i na 5. Pa da moze da se kaze da je to to sto se tice visokih. Ne moze Lukovic da bude 2. centar jos kad se uzme da ni Birca ni Kenan ne igraju pod kosem.

Poslednja izmena:
Onaj Izraelac ce u mladje kategorije ako prodje probu, tako da nista od njega ove sezone.

A i kad se preracunam, pa dete ima 16god, sta drugo... Znaci Konan i Vanja i dalje jedini talenti u ekipi, a videcemo koliko tu ima talenta za na teren...

Stvarno bi bilo previse da klinca koji tek dolazi guraju u prvi tim. Tripkovic je, ako se ne varam ubacen sa 17 kao i Vanja, doduse Vanja prinudno jer nije imao ko drugi.

Ne mogu da odlucim u kom scenariju mi najbolje prolazimo sto se Kenana tice. Pozajmljen je igrac i mogu da ga povuku posle prve sezone ako zele, a mislim i da su produzili ugovor sa njim. Ako se razigra, gubimo ga brze. Ako se ne razigra, imamo igraca koji kida zivce. :mrgreen:

Najbolje sto mozemo dobiti je da decko igra dobro, pomogne na terenu i mi bar jednu sezonu uzivamo u nekom talentu. Jer od onog Lukovica ima da nas boli glava.

A kakvi su prvi utisci u vezi njega, nisam siguran da ce biti uzivanja. Al ajde, tek su one teske pripreme.

Back