KK Partizan

EC puca po savovima, izasli i AEK i Zelena Gora..a Spanci se premisljaju. Ako oni istupe pitanje je da li ce se uopste igrati. Nasi moraju da odigraju pametno, treba nam Evropa sledece godine. Sa ovakmim razvojem situacije nije nemoguce da se i LS ponovo otvori..

A evo i Kenana..potpisao na dve godine sto znaci da nije bas prospekt za prodaju. Vise neka Vrabac varijanta, da se nadamo da ce prve godine da napreduje kako bi mogao da bude korisniji sledece. Ocekivao sam ga na 3 godine..
Edit: Ovo je izgleda pozajmica i mogu Spanci da ga vrate posle godinu dana ako to zele..hmm onda mi njegovo dovodjenje ima smisla jedino ako su neke smesne pare, odnosno da maticni klub placa deo.

Poslednja izmena:
Uloziti onih 50k u razvoj neke zdravstvene ustanove, previse ima pacijenata na slobodi.

Ne bih da sirim politiku ovde, ali postavili su dobar klip, ja nisam mogao da verujem na sta lici. Nije mi jasno kako do sada nije dobio kosulju na kopcanje sa ledja. Srbija danas, jedan ludak i brdo uvlakaca.

Dule mu je bio debelo trn u oku jer niko drugi nije isao ni priblizno direktno protiv njega. Ali mislim da bi njega gomila njih oduvala u fer duelu..zato se i pojavljuje ili na kontrolisanim konferencijama ili ovako kad ima rulju iza sebe. Odlika slabih

Sve je ovo odigrano da bi drzavna starleta bila sigurna. Prvo su Covic, Djilas i Partizan kao nastupali zajedno u skladu sa interesima svih, potpisan ugovor sa ULEB-om na nivou ABA lige, panteri se ocekivano osigurali u EL, a Partizan u EK. Tek onda krecu pritisci, ucenjivanje od strane Djilasa, ucenjivanje sponzorima, odjednom Partizan ne moze u EK. Ostaje jos samo da logika stvari odradi svoje i da Cedevita nekako ispadne iz EK, da hrvatski savez bude ovakav, i onda su Panteri jedini koji ce biti predstavnik regiona i povecace svoje sanse da potpisu visegodisnji ugovor za igranje EL, sto im sasvim logicno nije uspevalo poslednjih godina.

Apsolutno je nejasno zasto iz naseg kluba nema polemike i objasnjenja - registracija igraca jednostavno nije dovoljan razlog. Kao prvo, neka KSS ne da, mi jurimo ABA+EK. A ako je problem u FIBA i onome sto je u nadleznosti iste, kao sto je LOC bez kog se ne moze odraditi transfer, onda treba reci da nismo jedini i da je to celokupan evropski problem - a ne samo mi. Isto tako, nejasno je zasto se ne cekaju Spanci.

Naravno, to je sve nejasno ako se nas klub posmatra kao nezavisan. Kada se imaju u vidu ucene i Unapred Pripremljeni Put Skidanja Gaca pred starletom, Vucicem, Covicem i Djilasom, sve je mnogo jasnije.

Nasa jedina politika je da ne lipse magarac do Tosine penzije.

Dzikic+igraci ce u predstojecoj sezoni biti poslednji bedem odbrane Partizana, a za onu tamo cemo da vidimo. Mislim da ce tad biti i pravo vreme da se smenjuju treneri (ili sami odlaze), i da se tim skracuje za glave kako bi bio sto jednostavniji protivnik, kao u fudbalu.

Koliko polemike se pokrenulo na temu bojkotovati ili ostati uz KKP, vase misljenje?

Meni malo ide na ganglije histerija i pozivanje na opsti bojkot. Ne razumem sta se postize, sta kao osetice da se poseta smanjila pa ce prestati da nas ponizavaju. Samo ce dobiti povod da Partizan proglase nebitnim, nije ova vlast zasluzila Gandijevske metode. Ako ti nesto smeta, dodji i reci to. Prozivka Vucica, Djilasa, Coravog pa aplauz Dziletu su vise nego jasna poruka. Sedeti kod kuce i namerno gledati Slagalicu umesto AreneSport (ili ko vec prenosi) nije nikakva poruka, nit ko vidi, nit ko cuje, nit je koga briga..

Sve je ovo odigrano da bi drzavna starleta bila sigurna. Prvo su Covic, Djilas i Partizan kao nastupali zajedno u skladu sa interesima svih, potpisan ugovor sa ULEB-om na nivou ABA lige, panteri se ocekivano osigurali u EL, a Partizan u EK. Tek onda krecu pritisci, ucenjivanje od strane Djilasa, ucenjivanje sponzorima, odjednom Partizan ne moze u EK. Ostaje jos samo da logika stvari odradi svoje i da Cedevita nekako ispadne iz EK, da hrvatski savez bude ovakav, i onda su Panteri jedini koji ce biti predstavnik regiona i povecace svoje sanse da potpisu visegodisnji ugovor za igranje EL, sto im sasvim logicno nije uspevalo poslednjih godina.

Apsolutno je nejasno zasto iz naseg kluba nema polemike i objasnjenja - registracija igraca jednostavno nije dovoljan razlog. Kao prvo, neka KSS ne da, mi jurimo ABA+EK. A ako je problem u FIBA i onome sto je u nadleznosti iste, kao sto je LOC bez kog se ne moze odraditi transfer, onda treba reci da nismo jedini i da je to celokupan evropski problem - a ne samo mi. Isto tako, nejasno je zasto se ne cekaju Spanci.

Naravno, to je sve nejasno ako se nas klub posmatra kao nezavisan. Kada se imaju u vidu ucene i Unapred Pripremljeni Put Skidanja Gaca pred starletom, Vucicem, Covicem i Djilasom, sve je mnogo jasnije.

Nasa jedina politika je da ne lipse magarac do Tosine penzije.

Dzikic+igraci ce u predstojecoj sezoni biti poslednji bedem odbrane Partizana, a za onu tamo cemo da vidimo. Mislim da ce tad biti i pravo vreme da se smenjuju treneri (ili sami odlaze), i da se tim skracuje za glave kako bi bio sto jednostavniji protivnik, kao u fudbalu.
:hahaha:
Još samo Duletov ISIS-ov pojas oko struka i odbrana avangarde je zagarantovana :lol:

CpvI6DCXYAQsDK6.jpg

Taman igrac koji fali, tutor na krilu za Vrapca.

Ali samo na treningu.

Ja za neke od ovih timova nisam ni cuo. A ladno postoji i Fiba EuroCup i ko ne prodje grupu ulazi tamo. E u tom slucaju Franja Udovicic mora da salje preporuku da l da se intimiziramo sa njima, Kosovo ima predstavnika.

4hkqZZMfL0a_pz_hfvOWMg.png

Back