Number3
Ističe se
- Poruka
- 2.274
EC puca po savovima, izasli i AEK i Zelena Gora..a Spanci se premisljaju. Ako oni istupe pitanje je da li ce se uopste igrati. Nasi moraju da odigraju pametno, treba nam Evropa sledece godine. Sa ovakmim razvojem situacije nije nemoguce da se i LS ponovo otvori..
A evo i Kenana..potpisao na dve godine sto znaci da nije bas prospekt za prodaju. Vise neka Vrabac varijanta, da se nadamo da ce prve godine da napreduje kako bi mogao da bude korisniji sledece. Ocekivao sam ga na 3 godine..
Edit: Ovo je izgleda pozajmica i mogu Spanci da ga vrate posle godinu dana ako to zele..hmm onda mi njegovo dovodjenje ima smisla jedino ako su neke smesne pare, odnosno da maticni klub placa deo.
A evo i Kenana..potpisao na dve godine sto znaci da nije bas prospekt za prodaju. Vise neka Vrabac varijanta, da se nadamo da ce prve godine da napreduje kako bi mogao da bude korisniji sledece. Ocekivao sam ga na 3 godine..
Edit: Ovo je izgleda pozajmica i mogu Spanci da ga vrate posle godinu dana ako to zele..hmm onda mi njegovo dovodjenje ima smisla jedino ako su neke smesne pare, odnosno da maticni klub placa deo.
Poslednja izmena:
U odnosu na to kakve smo igrace do sada dovodili, nema mi mnogo smisla da jurimo njega. Morali bi da mu ponudimo pare koje primaju pslednjih 5 pojacanja (slobodna procena)