KK Partizan

Stara prica, sudije dozvoljavaju jedno kad treba, a onda peru statistiku u 4oj cetvrtini kad je sve bilo gotovo.

Dve tehnicke za simuliranje, njih upozoravaju, dopustaju im da se svi redom bune na njihove odluke, katastrofa ziva. Tuzno na sta je spao neko ranga Belosevica u zadnje 3 sezone. Uporediti faul na sutu za 3p nad Simonovicem i Marinkovicem, dok je utakmica bila egal.

Inace nista mi i dalje ne igramo, ima neki buljuk igraca od kojih je samo Aranitovic iznenadio suterskim ucinkom dok ostali stagniraju ili nazaduju, jedini celoviti talenat je u teskom kanalu, nema perspektive, ono gledamo Partizan jer smo to mi, i to je to.

Идемо опет:D
...Владе Јовановић је 2010. године постао тренер Партизана. Као први тренер Партизана освојио је две титуле шампиона Србије, један шампионски прстен регионалне Јадранске лиге и два трофеја Купа Радивоја Кораћа....

Jovanovic je pomocni trener za trenutnog, a sve vise se bojim i konacnog, Peru, koji je samo pokusaj trenera.

On nije bio ni pravi pomocni trener, podseticu vas, on je sedeo na klupi sa Tosom dok su u utakmicama ucestvovali Tajson i Gasic.

Како год га називали и где год седео-стојао ...ово је ушло у историју...Владе Јовановић је 2010. године постао тренер Партизана. Као први тренер Партизана освојио је две титуле шампиона Србије, један шампионски прстен регионалне Јадранске лиге и два трофеја Купа Радивоја Кораћа....
Освојио је 5 трофеја за 2 године.
Као главни тренер Партизана.
А иначе ја сам за то да се увек да шанса ,посебно младом тренеру,а успут и младом(рекао бих и ограничено квалитетном) тиму.
Међутим,искрено и мени делује да није ово посао за Божића.Можда једног дана.

Poslednja izmena:
Nema sanse da ga promene, a nema ni potrebe. Nek izgura do kraja sezone pa ako do tada nesto nauci super, ako ne dovesti nekog ko ce da pravi svoju selekciju. Problem je sto se Peri duguju pare od ranije, a i potpisao je na 2+1.

Dzikic mi je oduvek bio jedina alternativa Duletu..ili Milojevic pod uslovom da je barem neko vreme bio pomocni kod nas. On je dokazano mnogo bolji trener od Bozica, ali verovatno nikada nije morao da radi selekciju. Uvek je dobijao igrace na koriscenje, odnosno da im nastima statistiku.

Jovanović je bio uspešan isto onoliko koliko je to bio Radonjić prošle sezone. I ja mogu da pobeđujem ako mi neko nakupuje aždaje od igrača.

Jedno je sigurno Pera Božić do sad ništa nije pokazao, totalni dunster.

Tu su Jovanovic i Radonjic negde, mada ovaj nas bas i nije imao privilegiju za ovoliko afirmisanim strancima, al imao je i on vrlo dobre igrace, te dve sezone da bira sta oce od domacih, a konkurenciju u vidu samo Olimpije i Cedevite, Makabi da ne racunam jer je to eksces.

Kako bilo, Pera je ispao zasad losiji i od njih, ma koliko nezahvalno bilo porediti njihove igrace i startnu poziciju. Ipak, nesto se moze videti i bez obzira na budzet, a to je da mi igre nemamo, igraci driblaju van 6,25 uglavnom, pokusaju da prodju, centarska osovina ne funkcionise, odbrana suplja ko sirac, disciplina upitna, itd.

KKP je u svojoj istoriji trenera u sred sezone menjao mizeran broj puta, nesto tipa 5x za vise od pola veka. Tako da po svojoj prilici nece ni Pera biti zamenjen najverovatnije. A jedino sto je u ovom trenutku logicno je da ga zameni Kecman, koji nije ni formalno bio pomocni trener, znaci sve bolje do boljeg.

Ipak, u Kecmanu ima nesto sto budi nadu, inteligentan i harizmatican igrac koji moze da nas natera na paralelu da moze biti nesto kao Sale Djordjevic, uz ogradu da ni ovaj (jos uvek) nije veliki trener, iako je postigao neke uspehe i pokusava hvatati kontinuitet u radu na visokom nivou.

Mozda je najbolje bilo da je on doveden za trenera, ali jos ranije je nasao posao u PAO, tako da je taj voz prosao zasad.

Нисам гледао утакмицу, али по статистици видим да је од наших "талената" једино Аранитовић личио на нешто, док су остали били катастрофа.
Треба базирати игру на њему и створити од њега репрезентативца.
Очито да је Маринковић у жешћем каналу, нисам сигуран да ће од њега бити ишта...

Нисам гледао утакмицу, али по статистици видим да је од наших "талената" једино Аранитовић личио на нешто, док су остали били катастрофа.
Очито да је Маринковић у жешћем каналу, нисам сигуран да ће од њега бити ишта...

Marinković je dete koje se trenutno spušta na zemlju, biće od njega igrač samo treba da shvati koliki je put kojim se do toga stiže. Aranitović je baš košarkaški pismen, igrač po mom ukusu samo što mora dosta da radi na fizikalijama. Dok to ne ispravi ne može da bude nosilac igre ni ABA tima, samo neko ko sa klupe menja ritam.

Poslednja izmena od moderatora:

Коју си ти то статистику гледао када видиш ово подвучено :think:
Мени је мало необична расподела минута ,ако су сви здрави који су улазили у игру ?
Ја сам исто некако мишљења да би Кецман био бољи тренер него Божић.Делује некако мало жешће него "смирени" Пера(исто као што је и на
терену био).А ваљда је током каријере накупио мало знања и да пренесе на млађе...Баш као што ми не делује да би могао бити тренер Авдаловић.
Мада то су све "оцене" више због играчке каријере.Видећемо.Вероватно ће остати састав до полусезоне...

Poslednja izmena:
Коју си ти то статистику гледао када видиш ово подвучено :think:
Мени је мало необична расподела минута ,ако су сви здрави који су улазили у игру ?
Ја сам исто некако мишљења да би Кецман био бољи тренер него Божић.Делује некако мало жешће него "смирени" Пера(исто као што је и на
терену био).А ваљда је током каријере накупио мало знања и да пренесе на млађе...Баш као што ми не делује да би могао бити тренер Авдаловић.
Мада то су све "оцене" више због играчке каријере.Видећемо.Вероватно ће остати састав до полусезоне...

Čovek je dao najviše poena i ima +/- odnos -4, što i nije loše s obzirom da smo izgubili 15 razlike... Sve u svemu, ovo ne liči ni na šta...

Контам ја да мрзиш Цветковића,али погледај још једном да си написао "остали катастрофа",па погледај поново статистику ...
П.С Знам да статистика зна да "вара" и да тај Цветковић не игра како треба(или како би ми навијачи волели)...али ниси реалан.Статистика је таква - каква је.Црно на бело.
Наравно ти имаш твоје мишљење , ја моје....онај нешто треће...али статистика је једна....
Поздрав...

Контам ја да мрзиш Цветковића,али погледај још једном да си написао "остали катастрофа",па погледај поново статистику ...
П.С Знам да статистика зна да "вара" и да тај Цветковић не игра како треба(или како би ми навијачи волели)...али ниси реалан.Статистика је таква - каква је.Црно на бело.
Наравно ти имаш твоје мишљење , ја моје....онај нешто треће...али статистика је једна....
Поздрав...

Ma Cvetković je limitiran igrač na nivou KLS. On više nije talenat i neće više napredovati, nije on budućnost Partizana i naše košarke.

Jel to stize mitsko crno bice. :mrgreen:

Džamar Vilson pred potpisom za Partizan

Reč je Amerikancem koji ima finski pasoš, a u Humsku 1 stiže iz francuskog Ruena u kom je završio sezonu prošle godine sa prosekom od 9,5 poena i 2,3 asistencije
http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:575489-Dzamar-Vilson-pred-potpisom-za-Partizan

Igrao u Belgiji, Finskoj i Australiji pre Francuske, sve same kosarkaske zemlje. Verovatno ta reputacija i govori dosta o njemu, znaci nista posebno, al sta nas briga, nismo ni mi. :cool:
Bice pomoc svakako.

Stoji da smo ekipa za donji deo tabele i da je svako (stvarno kosarkasko) pojacanje dobrodoslo, ali ne vidim kakvu veliku razliku ovaj moze da napravi. Slobodno neka me demantuje. :mrgreen:
Ima 31 godinu, visok 185, a u francuskoj ligi imao 9.5p i 2.3 asistencije.

Zanimljivo mi je da Jones-a dobijamo dan posto je Czt resila Milera, a ovog Finca/Crnca posto su se dogovorili sa Vilijamsom. Trebalo bi da nasi unazad traze neke Sofoklise, Mekele i Tompsone za siromasne, Bozi je vec produzen ugovor kada i Cirbesu tako da je to OK :mrgreen:

Poslednja izmena:
To sam baš i ja hteo da primetim, mi slobodno možemo da se radujemo svakom pojačanju u komšiluku.

Takva teorija zavere je presmešna i preluda, al već drugi put dovodimo pojačanje potpuno simultano. :hahaha:
Sve u duhu novog prijateljstva gde mi dobijamo jedan bod a oni dva, oni Amera iz NBA a mi iz Belgije, i sl.

Ja se samo tešim da će pomoći u situaciji kad su ti plejmejkeri Cvetković i Magdevski.

U svakom drugom pogledu, dovođenje je bezveze najblaže rečeno, kad se sklopi cela slika. Nit je dobar da pravi razliku, nit je mlad, nit je perspektiva kluba, a to zadovoljstvo će nas koštati još 100,000 otprilike.

Žao mi je onog malog jer ima štofa, ali jbg, nek ne izlazi iz hale dok ne šutne stotine i stotine šuteva.

Ja se samo tešim da će pomoći u situaciji kad su ti plejmejkeri Cvetković i Magdevski.

U svakom drugom pogledu, dovođenje je bezveze najblaže rečeno, kad se sklopi cela slika. Nit je dobar da pravi razliku, nit je mlad, nit je perspektiva kluba, a to zadovoljstvo će nas koštati još 100,000 otprilike.

Žao mi je onog malog jer ima štofa, ali jbg, nek ne izlazi iz hale dok ne šutne stotine i stotine šuteva.

Ako se Finac dobro pokaže, Cvele bi trebalo da dobije šut kartu...

Ne volim ni ja Cvetkovića i njegov "stil igre", njegovo "organizovanje" i ponašanje, al ludi bismo bili kad bi ga šutnuli. Ima svoje koristi a postoje načini da se minimalizuje njegova poveća šteta koju pravi svojim "stilom", samo treba znati. Mi smo fenjeraši (među njima trenutno), ne pucamo na titule.

Evo jednog benefita "sportskog prijateljstva":

DDOR Novi Sad osiguranje

BUDI VERAN
Odaberi ‪#‎ZvezdasOsiguranje‬ ili ‪#‎SvakiDan‬ ‪#‎ZaPartizan‬
Novom društveno korisnom akcijom, ‪#‎DDORosiguranje‬ pruža mogućnost svim navijačima KK Crvena zvezda i KK Partizan, da pokažu vernost svom klubu i ujedno direktno pomognu njihov rad.
Zaključi osiguranje pozivanjem besplatnog Korisničkog centra: broj 0800 303 301 i ujedno pomozi očuvanje tradicije svog kluba.
Deo sredstava od ukupne premije zaključene posredstvom Korisničkog centra kompanije #DDORosiguranje, biće usmeren košarkaškim klubovima KK Partizan i KK Crvena zvezda, kao pomoć za realizaciju aktivnosti klubova u tekućoj košarkaškoj sezoni 2015/2016.

Inače, u našem UO je onaj Italijan iz DDOR-a, ali što bi ovo bilo samo za nas?
Lepo je Danilović rekao još pre, ko hoće da da dinar Partizanu, mora i Zvezdi, tj. njenim pojavnim oblicima.

Poslednja izmena:

Back