KK Partizan

U MOM interesu?
Moj jedini interes je u tome da se konacno od Partizana napravi normalan i ozbiljan klub, gde cese znati gde idu pare i koliko, Pa da onda mogu da vodim sina i kcerku na utakmice, da mogu da im kupim dresove , salove i druge navijacke rekvizite.
Dokle god pare od ulaznica ili navijackih rekvizita budu isle parazitima kakav je Vujosevic, mene Pionir nece videti.

E, TO je moj jedini interes.
A tvoj?
Sumnjivo je koji je, cim si u grupi od tih slobodno mogu reci BEDNIH hiljadu navijaca na tom perfidno organizovanom skupu.

Poslednja izmena:
Tvoj jedini interes je da mrzis i lupas kontru, da se ne lazemo. Od pocetka. "Ljubav" prema Partizanu je samo bedna demagoska maska za sebicne potrebe i samoisticanje.

Aj da vidimo sutra sta ce se uraditi konacno. Verujem da su sve moguce opcije u opticaju, a da kljuc svega drzi Danilovic. Kako se prica, vise su ljudi iz kluba protiv Vujosevica jer oni nemaju plate zato sto Vujosevic mlati protiv vlasti (i kao on je glavni krivac za to), nego sto je Danilovic protiv njega. A niko nema pojma sta ce on da uradi, kao sto je Vujosevic i rekao u intervjuu koji je izasao danas.

Sta god da bude, sve i da Vujosevic ostane, verujem da ce se naci neki model da se SNS, Korac, Zeka i slicni uvuku u klub i izvrse odredjeni uticaj.

Poslednja izmena:
Znaci sadasnja uprava je ili u sukobu sa Vujosevicem ili je pasivna. Ako dodje nova sigurno ce biti otvoreno protiv njega. I ako ostane na klupi, uradice sve da mu otezaju posao, nesto slicno kao sa Nikolicem u fudbalu.

Ja mislim da ga ne mogu lako oterati, jer ko god da dodje, nosice pretesko breme i ocekivanja, jos vise nego Vlada Jovanovic. I morace da ucini nesto u ovoj finansijskoj situaciji, a to nije nimalo lako.
Podrska koju Vujosevic ima od navijaca (ili je nema, kako tvrde pametnjakovici ovde), je manje bitna stvar, mada je ocigledno da Gospodara te prozivke bole i teraju na suze, ali to je sve.
Ovo danas je bilo bitno samo da se ljude prebroje, da dodju bez ikakvog programa, samo na osnovu prica o pretnji da ce politika isterati najtrofejnijeg trenera iz kluba.

No, politika je politika, posebno ova nasa. Oni mogu sve...

Нисам био на скупу,али ово је онако реално,лепа подршка (мислим на бројку)с обзиром да је то било брзо,не организовано,нерекламирано (превише) ...али
...али то неће помоћи решавању проблема никако. И неће уплашити НЕКОГ да не смени ДВ...па да је било и 15 пута више људи....:confused:

Poslednja izmena:
Hahaha,to je kod već njih odavno ispisana smešna strana istorije.Da ih nema,trebalo bi ih izmisliti ;)
Ocekuje se dolazak izvestaca uzivo, sa pricom o velicanstvenom okupljanju, o hiljadama navijaca koje rezimski mediji ne smeju da prikazu isl......:per:
Kakav BUM odziv,veličanstveno :klap:
Malopre stigoh, solidno spontano okupljanje, bar 1000-1500 ljudi je bilo, uglavnom vidi se da je vecina Grobara za to da Dule ostane...
"Spontano" a nikako najavljeno :lol:
Brojka - impozantna :rotf:

nasl(2).jpg

Bojan Brezovac ‏@Breza89 6m6 minutes ago
Danilovic je zakazao konferenciju za medije posle skupstine

Dakle, bice da je to to, Danilovic odlazi.

Ostavice prazan prostor za sobom preko kog ce moci da udje ko god hoce, a znamo ko ce.
Kad udju, ako ne danas onda uskoro, Vujosevic ce morati ili da se slize sa njima ili da prodje kao Marko Nikolic.
Jel moze Vujosevic da postane i predsednik? :mrgreen:

to e to.

grobari ce dobiti sve sto su zeleli. kazu da je to najgora kletva...

cigani su u stanju kao kad je rendi marshu proradio internet.

nama starijim partizanovcima ostaju uspomene. mladji ce morati nekako da se snadju.

Dakle, bice da je to to, Danilovic odlazi.
Ostavice prazan prostor za sobom preko kog ce moci da udje ko god hoce, a znamo ko ce.

Kada bi zapostavili ovu drugu recenicu, Danilovicev odlazak bi bio sasvim logicna stvar, ovako ne znam sta da mislim, promene su odavno bile neophodne, samo ih se bojim.

Kad udju, ako ne danas onda uskoro, Vujosevic ce morati ili da se slize sa njima ili da prodje kao Marko Nikolic.

Sto se mene tice, a mislim da takav stav ima i vecina Grobara, jedina Duletova obaveza naredne sezone ce biti da u ABA ne bude poslednji i da u KLS bude na poziciji koja ce voditi u ABA.
Mislim da to za Duleta nije tezak zadatak cak i sa ovim sto trenutno imamo u ekipi, docim su se od Nikolica zahtevali trofeji koje iz objektivnih razloga nije doneo.

Danilovic ce da ode samo ako to sam zeli.
Vi ste zaboravili koga je on docekivao na aerodromima?
A ti ljudi i njihovi prijatelji zadnjih 50 godina vladaju Srbijom.
Otici ce ako proceni da za njega tu vise nema interesa.

A Vujosevic merka stadion JNA, pa mu s ene ide jos....Dok se ne podele novci oko toga.

Najkrace receno, to je tragicna dilema za danasnji Partizan.
Trebalo bi da bude jasno i ocigledno da obojica moraju da odu.....
Ovako sjasi kurta da uzjase Murta.

Na sta je Partizan spao, sramota.

Mogao nam je Danilovic srediti nesto svih ovih godina kad je toliko mocan. Ah da, ipak su nekome drugom prijatelji iz DB pa opstaje toliko dugo i jos zari i pali, trenutno, kosarkaskom Srbijom, za razliku od Danilovica koji ne radi nista.

Ali naravno, otici ce ako on to zeli, jer je takav covek. Bar je uvek bio svoj, takav kakav je, a nadam se da to nece menjati do kraja.

Mogao nam je Danilovic srediti nesto svih ovih godina kad je toliko mocan. Ah da, ipak su nekome drugom prijatelji iz DB pa opstaje toliko dugo i jos zari i pali, trenutno, kosarkaskom Srbijom, za razliku od Danilovica koji ne radi nista.

Ali naravno, otici ce ako on to zeli, jer je takav covek. Bar je uvek bio svoj, takav kakav je, a nadam se da to nece menjati do kraja.

Pa zar nije?
Sramotno je kako se ponasao tokom poslednjih 15 godina

Naravno da nije, kad je sa sve svojim najmocnijim prijateljima u zemlji dozvolio da se nad klubom nesportski i mafijaski izivljavaju jedan posteni opozicionar Covic i posteni emotivni premijer Vucic, i da mu za 3 godine "pomognu" da dodje do ovde. Preko svojih najmocnijih prijatelja u zemlji je mogao srediti barem da se zazmuri na jedno oko prilikom reprograma poreza, da ne pricam o ostalim stvarima. Medjutim, desavalo se upravo obratno, tako da je ocigledno na cijoj je strani brutalna moc, svima osim onima koji su na njenoj strani i pokusavaju je predstaviti kao nesto posteno i pravedno, kao sto si ti.

bla bla bla................kme kme kme..............Otici ce konacno lopovi iz Partizana, na tvoju nesrecu.
Otici ce zato sto je Partizan veci od tih lopova, i mnogo mnogo veci od sitnih potkupljivih dusa, kakva je tvoja......
A Partizan ce postati normalan klub.........

Ili mozda nece otici............Onda Partizana nece vise biti(nece ga biti kao respektabilnog kluba cija ce se rec cuti dalje od ogra\de u dvorani)........A ostace zapisano u pamcenju pravih navijaca, da ga ja ugasila grupa lopova na celu sa Danilovicem i Vujosevicem.

Poslednja izmena:
bla bla bla................kme kme kme..............Otici ce konacno lopovi iz Partizana, na tvoju nesrecu.
Kako je simpaticno videti kako pojedini forumasi preuzimaju tvoje fazone i ti od njih. Ljubav iz Zeleznika...

Znas kako, trenutno je samo jedna stvar jasna. Ja sam navijao za Partizan i pre Vujosevica i Danilovica, i kad je Vujosevic otisao, i kad se vratio, i kad opet ode, sutra ili za koju godinu. Ti si mrzeo Partizan i dok je Vujosevic bio negde drugde, i kad je on bio tu, a mrzeces ga i sutra, sve dok se ne ostvare neke cudne zavrzlame u tvojoj glavi, verovatno da Covic bude predsednik Partizana, a Pesic glavni trener. Znaci, 99% nikad. I sutra ce pozicije ostati iste, ja cu navijati za Partizan, a ti za Covica. Tako da, te price kaci macku o rep, mozda nekog i ubedis u to.

Blic javlja da je Danilovic podneo neopozivu ostavku, i jos:

Na sednici Skupštine Andrija Mladenović, koji je bio zamenik gradonačelnika, obavljao i funkciju potpredsednika KK Partizan, a nedavno isključen iz Demokratske stranke Srbije, tražio je da se trener Duško Vujošević povuče sa pozicije šefa stručnog štaba.

Mladenovic je trenutno preletac u SNS. Sve sto se pricalo je potvrdjeno ovim, maske su pale, ne moramo vise da se krijemo.

Poslednja izmena:
Kako je simpaticno videti kako pojedini forumasi preuzimaju tvoje fazone i ti od njih. Ljubav iz Zeleznika...

Znas kako, trenutno je samo jedna stvar jasna. Ja sam navijao za Partizan i pre Vujosevica i Danilovica, i kad je Vujosevic otisao, i kad se vratio, i kad opet ode, sutra ili za koju godinu. Ti si mrzeo Partizan i dok je Vujosevic bio negde drugde, i kad je on bio tu, a mrzeces ga i sutra, sve dok se ne ostvare neke cudne zavrzlame u tvojoj glavi, verovatno da Covic bude predsednik Partizana, a Pesic glavni trener. Znaci, 99% nikad. I sutra ce pozicije ostati iste, ja cu navijati za Partizan, a ti za Covica. Tako da, te price kaci macku o rep, mozda nekog i ubedis u to.

Blic javlja da je Danilovic podneo neopozivu ostavku, i jos:

Mladenovic je trenutno preletac u SNS. Sve sto se pricalo je potvrdjeno ovim, maske su pale, ne moramo vise da se krijemo.

Kakva prazna i slobodno mogu reci glupa prica.
Doduse od koga je, ocekivano......

Danilovic ocekivano gleda da ne zatalasa... Te voli Duska, te on je kriv sto je Dusko udarao na vlast, te nije vlast kriva, itd. Jbg, ocigledno je zadnjih godina da on ne moze sa ovima, sto je i ocekivano, on je samo bivsi sportista, a na nas je udarila sportska i politicka mafija.

PS: Radnu grupu cine fikus Silobad i Tosa pred penzijom koji se ionako nikad ne potresa oko bilo cega, plus neka dva sitna politicka mufljuza koji vole da muckaju s parama.

Jasno je da je sad klub otvoren za one koji hoce nesto da se "pobrinu". Nije da sami nismo krivi, sto su se drzali klimaci glavama svo ovo vreme... Sad oni klimaju glavama kako vlast kaze, jer je taj glas sada najjaci i u klubu.

Jedan Mladenovic, koji je rasturao DSS za racun SNS-a, sada rastura i KKP na isti racun, i jedan takav ljigavac trazi ostavku najtrofejnijeg trenera kluba... Po slici i prilici vlasti i danasnje Srbije.

Poslednja izmena:
Jedan Mladenovic, koji je rasturao DSS za racun SNS-a, sada rastura i KKP na isti racun, i jedan takav ljigavac trazi ostavku najtrofejnijeg trenera kluba... Po slici i prilici vlasti i danasnje Srbije.

Meni je ovo presmesno i pretuzno istovremeno, utisak stanja u kome se KKP trenutno nalazi, jedan Mladenovic, koji nije ni toplu vodu u Pioniru umeo da obezbedi, sad trazi Duletovu smenu.
Ali tako nam i treba, kad su nam takve velicine sedele u upravi deceniju i duze.

Zanimljiv komentar sa b92............Pa kazu da nisu otimali na sve strane.........

Napisacu nesto sto se desilo skoro a o cemu niko ne pise. Mislim da je vrlo vazno i ne znam zasto to niko ne spominje. Naime svaki klub po zakonu u kojem je neki igrac ponikao, ima prava na odredjenu svotu novca od prvog transfera igraca u inostranstvo. E pa kk zvezdara je resila da tuzi kk partizan jer kk partizan nece da isplati novac zvezdari, jer eto partizan mislida tako ne treba. Evo odgovora zvanicno, kk partizan, dakle nista nisam lagao moze se proveriti.
Ne sumnjam da ce b92 kao objektivni medij pustiti moj komentar.

"SKK zvezdara u kojoj je Bogdanovic bio registrovan kao pinonir sa 11 godina, u kojoj je igrao skolsku kosarku u os Pavle Savic u Mirjevu, iskljucivo o trosku svojih roditelja, zahteva iznos od citavih 78.000 evra. Taj klub nije doprineo ni na koji nacin, razvoju Bogdana Bogdanovica , niti je potrosio na igraca ni jednu jedinu paru, a stoga nam PO NASEM MISLJENJU, ne pripada bilo kakva naknada. Postojuci barem u nacelu fiba propise , taj klub bi trebalo da dokaze da je bilo sta ulozio i bilo kako doprineo formiranju igraca kakv je Bogdanovic postao u partizanu".

Dakle oni smatraju. Njihovo je misljenje. To je nacin njihove borbe za srpsku kosarku! Molim jos jednom sve novinske agencije i sve portale da se pozabave ovim stvarima, a ne da pisu kako je neko poslednji opozicionar i slicne gluposti. Hoce li neko u ovoj zemlji raditi svoj posao, a da se ne proda za tanjir pasulja i porciju kupus salate? Novinari bi trebalo da rade svoj posao konacno!
(Bjorn, 24. avgust 2015 14:50)

Back