Da vidimo kakvi smo veceras u skracenoj bekovskoj rotaciji, bez Karlika i Miltona - mada se pominje da bi ovaj drugi mogao uzeti koji minut, ali misljenja sam da ne treba da ne bi pogorsavao nesto.
Odsustvo Karlika je problem pre svega zbog napada jer je to igrac koji je u rukama drzao dosta resenja. Sada nam igra mora biti jos tacnija i tecnija, jer mi neke individualce bas i nemamo osim sto su svi sposobni za neke role makar sporadicno. To bi sad trebao da preuzme Vasington koji je "pobedio" prethodne dve utakmice, ali dosad je dominirao samo protiv "slabijih" rivala, da, Baskonija je trenutno najslabiji tim. Mnogo toga nam zavisi od toga da li je on definitivno probio led, jer ako jeste, resili smo neke probleme a on ce postati igrac koji ce materijalizovati ocigledan talenat koji ima.
Mi imamo ultra-jakog individualca u Dzabari Parkeru, ali dosad to nije bas pokazivao, nije bilo njegovih rola gde on zatrpava kako je umeo. Znacilo bi nam to veceras. Ali pre svega odbrana, i samo odbrana, koncentracija.
Pariz ce nametati svoju brzu igru, opasni su, imaju i oni tri pobede, ali sve su protiv laksih rivala - i oni i mi tek treba da se dizemo na visi nivo. Nas ce visi nivo sacekati sledece nedelje, zato je bitno da udjemo u to sa 4/2.