KK Partizan

Samo se ti tesi da je taj izvestaj kako treba. Ostoja krenuo Covicevim stopama :hahaha:
Nekada su barem znali ovako da priznaju da su dužnici ali i uslikan pre nego što je misteriozno nestao:

kk-partizan-326296-470x314.jpeg

Mene nema cega da bude sramota, vec one koji veruju u to sve, a ti si izgleda taj.
Kao sto Ostoja kaze da su zaradili od prodaje karata 6 miliona evra, a u realnosti ta cifra je duplo manja. Te price kao zaradili smo, zivimo i opstajemo bez pomoci drzave su price za malu decu. Verovatno u tom izvestaju ne ulaze kao trosak plate trenera i velike vecine igraca, jer imaju ugovor sa bese KK OFY ili tako nesto. Onda verovatno i ugovor sa kladionicom Ostoja smatra da mu drzava nije dodelila, a znamo vrlo dobro kako to ide.

Mislio sam da si ipak kao moderator malo bistriji, nadam se da se varam...

Mene nema cega da bude sramota, vec one koji veruju u to sve, a ti si izgleda taj.
Како нема када рече да је Остоја кренуо путем човека за кога навијаш, једино ако тако треба.
У шта ја верујем а у шта не већ сам више пута написао овде.

Samo se ti tesi da je taj izvestaj kako treba. Ostoja krenuo Covicevim stopama :hahaha:
.
Па Вучић је зимус упутио финансијску инспекцију у Партизан (и Звезду) када је Обрадовић поменуо на КЗШ причу о државном пројекту. Ваљда су обавили посао како треба иако никада нисмо видели резултате те контроле.

Бтњ, када је СуперМилоје причао о државном пројекту никаквих узбуђења тог типа није било.

Шест милиона државних евра приватном клубу породице Човић се нигде не помиње.

Него, да ли је државно тужилаштво похватало хулигане који су снимљени како моткама пребијају случајне навијаче који су се враћали из хале после утакмице или истрага и даље тапка у мраку?

.

Vukcevic doboi otkaz u NBA, koliko je tesko naci posao iako si talentovan kada nemas stav. Zao mi je, ako nije uspeo kod nas, nadam se da bar moze negde drugde.

Citao sam da dovodimo Bongu iz Bajerna, odlican fizikalac, mozda tanak kosarkaski i tehnicki, ali verujem da moze biti vrlo dobar ako se poslozi tim kako treba. Ovako sam po sebi nije zvucan igrac, ali ocigledna je tendencija da se ovaj put dovode i defanzivci i fizikalci..

Ко каже да се без државе не може, поготово ако је циганска као ова.
Pogledajte prilog 1571335
И још нам држава дугује 6+милиона колико су дали пудлици за 16 место ове године.

Tako i Covic predstavlja koliko je "nezavisan" od drzave, zato sto su u tih 20 milki i drzavni i pre svega paradrzavni i Ostojini sponzori poput Globosa, i slicno. Ali naravno da sam pogled na nasu posetu i cenu karata govori da smo dosta zaradili i na taj nacin, mnogo vise od ovog paradrzavnog kluba koji lazira posete i kom se milioni uplacuju preko glodarskog KSS.

Ne mogu da postignu (tuzilastvo), jos uvek se bave bunkerom.
.
Они су похапшени, а сада се бришу трагови који воде до дтварног власника бункера...

Ове, очигледно државне батинаше (као што су били и ови чувари Навијача на инаугурацији) више нико и не помиње.

Eno toliko dobiti da neki igraci oprastaju plate kako bi dobili ciste papire i otisli
.
Јавно је објављено да је из државне касе уплаћено 6 мил. евра приватном клубу породице Човић.

Ако им је то мало, вероватно ће још да се суљне из државне касе.

Душевне боли Весне Човић немају цену.

.

ok pojačanja..fali još centar.. po meni bićemo bolji nego prošle sezone što i neće biti teško jer smo prošle sezone bili očajni..znači borba za top 8.. od ovih što su otišli možda bih zadržao Smajlija al eto Bonga je tu..
jedva čekam da počne Evroliga..za ABU i KLS svinjac me naravno opet boli krac a i Željka očigledno pošto nema naših igrača.. .video je i on konačno da na ta sra nja ne vredi trošiti energiju ni živce

Poslednja izmena:
ok pojačanja..fali još centar.. po meni bićemo bolji nego prošle sezone što i neće biti teško jer smo prošle sezone bili očajni..znači borba za top 8.. od ovih što su otišli možda bih zadržao Smajlija al eto Bonga je tu..
jedva čekam da počne Evroliga..za ABU i KLS svinjac me naravno opet boli krac a i Željka očigledno pošto nema naših igrača.. .video je i on konačno da na ta sra nja ne vredi trošiti energiju ni živce
:hahaha::hahaha::hahaha:

Screenshot_12.png

.
Они су похапшени, а сада се бришу трагови који воде до дтварног власника бункера...

Ове, очигледно државне батинаше (као што су били и ови чувари Навијача на инаугурацији) више нико и не помиње.

.
Јавно је објављено да је из државне касе уплаћено 6 мил. евра приватном клубу породице Човић.

Ако им је то мало, вероватно ће још да се суљне из државне касе.

Душевне боли Весне Човић немају цену.

.
427970935_122109356438204499_3318527969441224538_n.jpg

avaramovic ode, makabi
trifunovic odlazi ne zna se gde
jare cska

dzejlen smit velika verovatnoca otice

to je to, definitivno ispocetka sve

po meni je to ok

jedino bih zadrzao nanelija jer je covjek to jedini zasluzio

Frenk Nilikina , Arijan Lakić, Gabrijel Lundberg, Ajzea Majk, Vanja Marinković, Mario Nakić

Isak Bonga, Sterling Braun, Tajrik Džons , Balša Koprivica

fale još dvojica ili trojica.. po meni treba nam još jedan plej i neki jak centar..

ne znam hoće li ostati Smit.. ako ostane onda samo centar

Back