No Respect
Iskusan
- Poruka
- 5.371
Nekada su barem znali ovako da priznaju da su dužnici ali i uslikan pre nego što je misteriozno nestao:Samo se ti tesi da je taj izvestaj kako treba. Ostoja krenuo Covicevim stopama![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nekada su barem znali ovako da priznaju da su dužnici ali i uslikan pre nego što je misteriozno nestao:Samo se ti tesi da je taj izvestaj kako treba. Ostoja krenuo Covicevim stopama![]()
Јел то добро.Samo se ti tesi da je taj izvestaj kako treba. Ostoja krenuo Covicevim stopama![]()
Како нема када рече да је Остоја кренуо путем човека за кога навијаш, једино ако тако треба.Mene nema cega da bude sramota, vec one koji veruju u to sve, a ti si izgleda taj.
.Samo se ti tesi da je taj izvestaj kako treba. Ostoja krenuo Covicevim stopama![]()
Ко каже да се без државе не може, поготово ако је циганска као ова.
Pogledajte prilog 1571335
И још нам држава дугује 6+милиона колико су дали пудлици за 16 место ове године.
.Ne mogu da postignu (tuzilastvo), jos uvek se bave bunkerom.
.Eno toliko dobiti da neki igraci oprastaju plate kako bi dobili ciste papire i otisli
Nek idePustiće i Ponitku da ode, to mi se ne sviđa...
ok pojačanja..fali još centar.. po meni bićemo bolji nego prošle sezone što i neće biti teško jer smo prošle sezone bili očajni..znači borba za top 8.. od ovih što su otišli možda bih zadržao Smajlija al eto Bonga je tu..
jedva čekam da počne Evroliga..za ABU i KLS svinjac me naravno opet boli krac a i Željka očigledno pošto nema naših igrača.. .video je i on konačno da na ta sra nja ne vredi trošiti energiju ni živce

.
Они су похапшени, а сада се бришу трагови који воде до дтварног власника бункера...
Ове, очигледно државне батинаше (као што су били и ови чувари Навијача на инаугурацији) више нико и не помиње.
.
Јавно је објављено да је из државне касе уплаћено 6 мил. евра приватном клубу породице Човић.
Ако им је то мало, вероватно ће још да се суљне из државне касе.
Душевне боли Весне Човић немају цену.
.
.