KK Partizan

Sad kad je predsednikov tim i zvanicno okoncao kompetetivni nastup u EL treba ocekivati novu seriju udara na Zeljka i Partizan.
Ajde vise kako vas ne smori sa tom patetikom "jaoj jadni mi samo nas napadaju" daj vise sa tim pricama kako su svi protiv vas.Pola ljudi je ovde kad je Partizan imao losu seriju terao Zeljka u tri pm,a sad vamo ga dizete u nebesa.Covek izgubi finale kupa,ne prica o tome kako je izgubio vec okrene na sudije na to sta pricaju za njega dza bu.O svemu se prica samo ne o onome o cemu treba.Ista prica kad je prosle sezone govorio da dete ide sa majkom i pokazuje srednji prst kao dokle smo dosli,a onda nase igrace i trenera sacekaju topovski udari kod arene ni da se oglasi.Gde je tad veliki Zeljko?Gde je veliki Zeljko kad se vredja Nedoviceva zena?Kaze da nije cuo,i nije ga sramota da to kaze da 20 hiljada ljudi peva to i ti kazes da nisi cuo?A kad se njemu "pevalo" Zeljko turcine...onda sto niko nije ustao,a na istoj toj konferenciji kaze da se to nekome drugome desilo on bi prvi ustao.Tako da od tih prica mi se pegla baca,on je manipulator svetske klase i tu je nenadjeeeeebiv

Прасе се НЕ ПОЛИВА сланом водом или не дај боже пивом. Или одвратно крпом оном мокром.Усоли се пре ражња и на крају када се скине да се хлади само се поспе крупном сољу да закорица.
То је сва јебена филозофија.
GHlO0poWMAAOiUG.jpg

Укус победе.

Gledajući raspored Makabi bi trebalo da se prošeta do osmog mesta
Sledeća tri kola favorit u sve tri plus imaju pobedu više pd nas i bolji međusobni.. znači dve pobede više..
Jedina nada je da ga dobije Žalgiris sledeće kolo
Mi imamo lakši raspored od Valensije i Baskonije sa kojima ćemo, ako ih dobijemo kući, imati i bolji međusobni skor..
Mi bi mogli biti deveti a Valensija i Baskonija da se bore za deseto mesto..
Ako zadnje kolo bude odlučivalo bićemo u dobroj situaciji

Necemo imati srece kao sto se cinilo sa sastavom Milana, posto citam da ce igrati Mirotic, Nejpir i Flakadori, dok ce van tima ostati Beron, Tonut i Pojtres.

Mislim da to ne menja znatno stvari u sustini, a to je da mi treba dobro da zagrizemo i dobijemo jednu na papiru predobru, ali neozbiljnu ekipu. Ono sto se menja je sto cemo morati vise njihovog oruzja da neutralisemo da bi to uradili.

Gledajući raspored Makabi bi trebalo da se prošeta do osmog mesta
Sledeća tri kola favorit u sve tri plus imaju pobedu više pd nas i bolji međusobni.. znači dve pobede više..
Jedina nada je da ga dobije Žalgiris sledeće kolo
Mi imamo lakši raspored od Valensije i Baskonije sa kojima ćemo, ako ih dobijemo kući, imati i bolji međusobni skor..
Mi bi mogli biti deveti a Valensija i Baskonija da se bore za deseto mesto..
Ako zadnje kolo bude odlučivalo bićemo u dobroj situaciji
Bicemo u dobroj situaciji da u zadnjem kolu obezbedimo deveto mesto?

Znas deveto mesto.... Za budale da se teše. Da tuku 10og potom porazenog sedmog il osmog na njihovom terenu pa da kad sve to prodju dodju kod Reala na silovanje...

Ako ne budu osmi pa da se tuku za sedmo mesto mogu slobodno da budu i 12ti koga boli kur...

Necemo imati srece kao sto se cinilo sa sastavom Milana, posto citam da ce igrati Mirotic, Nejpir i Flakadori, dok ce van tima ostati Beron, Tonut i Pojtres.

Mislim da to ne menja znatno stvari u sustini, a to je da mi treba dobro da zagrizemo i dobijemo jednu na papiru predobru, ali neozbiljnu ekipu. Ono sto se menja je sto cemo morati vise njihovog oruzja da neutralisemo da bi to uradili.
Mnogo ti nesto slinis na tu srecu i uvek ti neko treci kriv...

Ko je kriv debilima sto puknu kući od virtusa i BAJERNA????

E pa sad i ne treba da imaju srece. No ko ih je. be. izvolite pokazite se....

Malo sam se za'ebao, zakazao sam veceru veceras u vreme utakmice, i sad necu gledati osim ako ne zelim da me devojka ispali iz topa. Sta uradi reprezentativna pauza od coveka. U svakom slucaju, nadam se da ce utakmica biti izvanredna, za pamcenje, i da cu zaliti sto je nisam gledao dok sutra budem gledao snimak. :cool:

Kladionice favorizuju naravno domacina, sa 1.65 sto je koliko se razumem daleko od sigurice. Nama je najbitnije da odigramo odbranu i da neko nadoknadi Nanelija kao sto je to uradio Andjusic protiv Efesa. Imacemo prostora da ih eksploatisemo pod kosem zato sto su svi njihovi igraci osim Poarijea (koji ne igra) mekani, ali i opasni spolja. Tako da bi mogli i Kaminski, i Kaboklo, i Ledej i Smailagic da izbriljiraju (ne svi verovatno).

Kladionice favorizuju naravno domacina, sa 1.65 sto je koliko se razumem daleko od sigurice. Nama je najbitnije da odigramo odbranu i da neko nadoknadi Nanelija kao sto je to uradio Andjusic protiv Efesa. Imacemo prostora da ih eksploatisemo pod kosem zato sto su svi njihovi igraci osim Poarijea (koji ne igra) mekani, ali i opasni spolja. Tako da bi mogli i Kaminski, i Kaboklo, i Ledej i Smailagic da izbriljiraju (ne svi verovatno).
кога они фаворизују небитно је
то би бар требало да ти је јасно

ја сам ставио 5 на нас.

овај пут нисам везао и поене само двојка.

Loša igra.. 80 plus primljenih od ove indijanske ekipe koja dve akcije nema.. 80 je granica od ponora do trijumfa
Kako stvari stoje zadnje kolo sa Valensijom za deseto mesto a sa te pozije možemo da ga duvamo

Back