RoninMM
Elita
- Poruka
- 15.629
Nama je uzeo jednu titulu, a za ostalih osam me zabole đoka
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je problem sto mu se peva?Vi pevate svakom nasem i igracu i treneru sta glumite zrtve vise koju pm.Sladis se porazom jer te puko kompleks od Bajerna pa ga lecis vamo.Trinki zgazio limenke iz Železnika.
Trener po meri za Partizan.
Nego, videlo se kolika velika mržnja limenki prema svemu što je povezano sa Partizanom večeras na meču. Da ti vredjaš trenera na onakav način.
Sta je problem sto mu se peva?Vi pevate svakom nasem i igracu i treneru sta glumite zrtve vise koju pm.Sladis se porazom jer te puko kompleks od Bajerna pa ga lecis vamo.
Mi ćemo u plej in i doćemo do plej ofa opet i biti bitan faktor za razliku od vaše borbe za 15 il 16 to mesto sa albom asvelom.....Sta je problem sto mu se peva?Vi pevate svakom nasem i igracu i treneru sta glumite zrtve vise koju pm.Sladis se porazom jer te puko kompleks od Bajerna pa ga lecis vamo.
Kazes idete u plej of a kukas vamo zadnjih 10 stranica o svemu,sisarko jedna i navijacu na baterije koji stadiona video nije.Da ste najbolji lagao vas Zeljko...Mi ćemo u plej in i doćemo do plej ofa opet i biti bitan faktor za razliku od vaše borbe za 15 il 16 to mesto sa albom asvelom.....
Pa direktor kluba ti kasni na sastanak sns-a.E moj druze zagrebacki...Ne puca me kompleks, baš suprotno.
Stidi si se glasaču SNS-a!!!
Pa direktor kluba ti kasni na sastanak sns-a.E moj druze zagrebacki...
Ja kad sam išao na stadion tvoj tata je prodavao semenkeKazes idete u plej of a kukas vamo zadnjih 10 stranica o svemu,sisarko jedna i navijacu na baterije koji stadiona video nije.Da ste najbolji lagao vas Zeljko...
Decembarski je srbendaProsinečki vam je glavni dečki. Nadji dresove prilikom osnivanja. Kocka do kocke kockica.

Zato što mu je tata džajićProsinečki je dete Crvene Zvezde , i šta tu ima loše
pa igrao tip super, ako ćemo da teramo inat je druga stvarZato što mu je tata džajić
A šta mene boli racq za hrvatskog gana na partizanovoj stranici???pa igrao tip super, ako ćemo da teramo inat je druga stvar
nego ko mu je otac to samo njegova majka zna , a ne ti
slobodan forum , slobodne teme , okA šta mene boli racq za hrvatskog gana na partizanovoj stranici???

Od ovih ne bi izgubila ni karleušaRacuna se da ce neko platiti ceh, a to je mnogo slabija ekipa. Samo nikad ne treba potcenjivati kanal u kojem se neko nalazi, pa me ni veceras ne bi nista cudilo.
Normalna stvar, ali docekasmo da jedva cekamo neku rutinsku pobedu.Лош тајминг те утакмице вероватно, кад се озбиљно схвати противник онда буде овако.Kako smo od ovih izgubili?
Ti se presaltovao na fudbal odmah a?Pa da ide to tako kad ne znas sta da napises.Napravite opet koreografiju u areni sahovnicu stoji vam do jajaProsinečki vam je glavni dečki. Nadji dresove prilikom osnivanja. Kocka do kocke kockica.