KK Partizan

A u realnosti, Vucic opet dobije izbore, sponzori preskoce nekoliko rata, Grba i Covic naprave neki dil sa Arenom koji ce da nam nasteti nekako, ne ostvarimo neki rezultat i ostanemo bez nekog dinara, pa onda nam Misko pokupi nekog kao Madar zbog kasnjenja plata, i slicno. Tako da, pustimo mi te puste naprednjacke snove o zeljenom budzetu. Realnost je svakako da vise nismo na dnu EL po budzetu, vec u sredini, i to je sasvim dovoljno.

A u realnosti, Vucic opet dobije izbore, sponzori preskoce nekoliko rata, Grba i Covic naprave neki dil sa Arenom koji ce da nam nasteti nekako, ne ostvarimo neki rezultat i ostanemo bez nekog dinara, pa onda nam Misko pokupi nekog kao Madar zbog kasnjenja plata, i slicno. Tako da, pustimo mi te puste naprednjacke snove o zeljenom budzetu. Realnost je svakako da vise nismo na dnu EL po budzetu, vec u sredini, i to je sasvim dovoljno.
u top 8 smo.. 20 mil
naravno da mogu da nas sj ebu ali ne verujem da će
msm da je Grba već napravio dil sa Pudlicom

u top 8 smo.. 20 mil
naravno da mogu da nas sj ebu ali ne verujem da će
msm da je Grba već napravio dil sa Pudlicom
.
Нико не може против државе коликогод смешна била..

Када је требало да се очисти пут успесима ФМП-а ладно је отеран Дуле.

Кажњавали нас због сакоа!

.

Vrlo moguće. Ološ je to.
No za ovu sezonu su upišani. A i prošla ih je popišala i to ne samo u košarci.

Veceras u 21h protiv Buducnosti - premalo vremena za pripremu, nadam se da ce rezervisti odraditi neki posao, bar pola. Kamerunci moraju odmoriti za utorak. Buducnost je slaba kad igra na strani, ali nisu nimalo naivna ekipa, iako ne briljiraju, a valjda im je sad i trener postao onaj Slovenac iz SC koji nam je uzimao meru i maltretirao nas.

Valensija sinoc dobila Olimpijakos u Pireju, neugodno. Nisam gledao celu utakmicu pa ne znam koliko je do njih, a koliko Olimpijakos nije imao svoj dan, uglavnom, bacale su se cigle na sve strane kako sam se ukljucio u utakmicu. Svejedno, bas veliki poziv na oprez, da se ne lozimo jer smo dobili Zalgiris koji ionako ne igra mnogo dobro. Valensija je drugi tim, nisu ne znam kakav kvalitet, ali imaju jako sirok roster, koriste puno igraca, igraju brzo i vrlo agilno u odbrani i tu ce morati ozbiljno da se priprema utakmica na drugi nacin nego protiv Zalgirisa.

Vidim da se mnogi loze sto smo sad 4. na tabeli, zapravo samo sa kos-razlikom predvodimo masu ekipa sa 8/6. Jos je rano za lozenje. Kada na dve trecine sezone budemo u slicnoj poziciji, onda cu poceti da se lozim. :mrgreen:

Samo je lose krenulo, ali dostigli smo vec jak nivo igre da smo lako opeglali nepostojecu odbranu u prvoj cetvrtini.

Douzer se vidno oslobodio, decko plese po terenu. Nema vise onoga da startuju igraci sa klupe, prosto sad najbolji daju ton igri, a rezervisti uspevaju da ga odrze, ukljucujuci i Tristana, Balsu, Andjusica.

Tako bi nam lepo seo jedan brejkcic sledece nedelje... Ako bismo uspeli u Valensiji da pobedimo, uf. Onda lagano na nadigravanje sa Realom, gde smo vec pobedjivali prosle sezone, a i oni ce malo da padnu kad-tad sa tom formom (prirodno je).

Samo je lose krenulo, ali dostigli smo vec jak nivo igre da smo lako opeglali nepostojecu odbranu u prvoj cetvrtini.

Douzer se vidno oslobodio, decko plese po terenu. Nema vise onoga da startuju igraci sa klupe, prosto sad najbolji daju ton igri, a rezervisti uspevaju da ga odrze, ukljucujuci i Tristana, Balsu, Andjusica.

Tako bi nam lepo seo jedan brejkcic sledece nedelje... Ako bismo uspeli u Valensiji da pobedimo, uf. Onda lagano na nadigravanje sa Realom, gde smo vec pobedjivali prosle sezone, a i oni ce malo da padnu kad-tad sa tom formom (prirodno je).
.
Гледао сам последњу утакмицу Реала против Бајерна.

Мој утисак је да наша надања нису нереална...

.

bilo je 3-4, a sada su napravili seriju 5-2 i pokazali zašto ciljaju čak i evropski trofej.
Jedan od razloga zašto ekipa igra bolje u poslednje vrijeme, jeste i uspon forme Zeka Ledeja.
Krilni centar Partizana je na prvih sedam mečeva u Evroligi imao samo 26,7 odsto šuta za tri poena. U tom periodu je ima četiri pogođena šuta iz 15 pokušaja.
Od meča sa Bajernom do posljednjeg sa Žalgirisom, procenat šuta za tri kod Ledeja se udvostručio, pa je u tom periodu na 53,8 odsto.
Dakle, na poslednjih sedam mečeva u eliti šutirao je 7/13, što mu donosi ukupan procenat od 39,3 odsto u Evroligi ove sezone.
Ledej je najbolju utakmicu imao protiv Panatinaikosa, kome je ubacio 23 poena, dok je bio dvocifren i na posljednja dva – protiv Armanija i Monaka.
Naravno, uspod Zekove forme samo je jedan od razloga uspona Partizana, koji se po svemu sudeći neće završiti uskoro, .kockice se polako slažu .

Ovo je dobra vest
Screenshot_20231217_205216_X.jpg

videćemo. ja verujem u pobedu jer smo kvalitetniji a vreme je da valensija polako dolazi na mesto dje je po kvalitetu...
stefan jović je daleko od nekog super kvaliteta i on je svoj maksimum dosegao i više od toga u ovoj sezoni...

plus što ga mi odlicno poznajemo.

znaće obradović kako da ga spakuje.

Back