KK Partizan

Malo su nas busili i dozvolili smo onom sto jedino zna trojke da sutne dve lagano, inace korektno. Fali nam ucinak u napadu malo, isekli su Douzera faulovima, tuku, igraju dobru odbranu. Nadam se da cemo se malo osloboditi. Ovi igraju bez dva bitna igraca i mogli bi to iskoristiti. Sad verovatno do kraja bez Tristana, Jaramaza, itd, preziveli smo sekvencu sa njima i cekali Douzera i Bruna sa faulovima. :mrgreen:

Dobro smo usli u trecu cetvrtinu, fajterski. Ali sudije nemaju kontrolu jer domacini samo kukaju. Ja ne znam sta su svirali Kaboklu, a ovamo pustaju mesarenje. Mi previse srljamo opet, ali jbg, takva je utakmica.

Bilo je malo klimavo sa onom sekvencom Kaminskog, ali Valensija nije imala loptu na posedu minusa, lepo smo to iskontrolisali - Douzer, Panter, Naneli, Smailagic trojkama i dugim dvojkama, pa onda odbrana... Spustili smo ih na ispod 70 na njihovom parketu. Uzeli smo sve sto nam zivot pruza. :mrgreen:

Sad nadigravanje protiv madridskog olosa, gde mi oni smrde da su se mal'ko smorili i gde treba da se opustimo i probamo da ih tresnemo. Iako se oni nisu u Beogradu danas ni oznojali, ali bili su i oni bas losi. Motiva nam nece nedostajati.

Bice tesko protiv Virtusa u Areni, ljudi imaju sto zivota i dobro igraju. Ako i to prebrodimo, imamo lagani Asvel kuci i priliku da napravimo bas lepu zalihu.

Posle budjave Valensije, ostala je jos Barselona da je nismo pobedili u ove dve sezone, ako dobro brojim. A od PAO-a, Monaka i Zalgirisa nemamo ni poraz.

Sa porazom od Reala u gostima, i ako odbranimo ocekivano svoj parket, drugog januara mozemo biti na sjajnih 11-7, a onda "gostujemo" raspadu iz Zeleznika koji ce sad posle izbora da se pojacava.

O perverziji sa pobedom nad Realom necu ni da pricam. Ipak je EL malo prejako takmicenje da pravimo 8-0 serije. :mrgreen:

Video sam šta se desilo (u Madridu), pričalo se mnogo i čuo sam dosta o tome. Uzbuđen sam što idem u ’rat’ sa mojim momcima tamo i nadam se da možemo da izađemo kao pobednici i u Madridu“, nema dilemu Pi Džej Doužer.
:heart2:

Ali koja je klasa i rutiner Danilo Andjusic, koji nije igrao 35min :mrgreen:

8MEQjV0.gif

Back