Ne znam sta bih rekao, jeste Kodi ostvario neki dobar statisticki i poenterski ucinak, ali on i Gordic su nam bili losi u oba pravca ukupno gledano. Kakav je mrljavi i jadni flouter izbacio dok je imao put ka kosu, videlo se da ne ulazi. Usr'o se decko, nije znao sta ce, pa usitnio i bacio nesto kao mekano.
Odbrana katastrofalna u smislu rotacija, koliko smo im samo otvorenih suteva dali, naravno da ce pogadjati. To se mora popravljati.
Panteri su pojacani atletski u odnosu na proslu sezonu i to se u nekim momentima bas osetilo, al' svejedno su standardni jad bez obzira na ulaganja i sirinu. Videcemo kako cemo se i jedni i drugi razvijati tokom sezone, ja bih njima u svakom momentu dao da ce nas pobediti oko 10 razlike.
Mi moramo upristojiti Kodija i Gordica, i da se vrati Jaramaz, ako moze na svoj standardni nivo. Na nekim stvarima ce se sigurno raditi i popravice se, a dokle cemo dobaciti, videcemo.
Nije preterano bitna utakmica, ali bojim se da nas ne kosta u nekoj borbi za plej-of, posebno jer smo imali vrljavi sut za pobedu. Suvise nekako olako ispalo na kraju. Panteri su posle prethodnih provlacenja morali biti kaznjeni od strane bolje ekipe nego sto su Mega Kladionica ili Split, s kime su vec igrali.