KK Partizan

Tomas je uhvatio skok u napadu pa zabio, kasnije i ukrao onu loptu gde je Mekentajer položio ali sve drugo lik je pogubljen i to ne samo na ovoj utakmici već unazad nekoliko a i kod Vlade i sad Filipovskog ima veliku minutažu

On mora da ima takvu minutazu jer nemamo izbora, pored njega cetvorku igra Novica koji ne moze dugo ili da neko od dvojca Dangubic/Zagorac glumi cetvorku. Mnogo smo hendikepirani jer "pojacanje" S. Jankovic ne sluzi nicemu. Nerealno da lik sa onakvim fizikalijama zbog glave ne moze da bude makar epizodista negde. Izmenjao je brdo klubova i trenera, ocigledno je do njega.

Dan posle velike pobede - Partizan raskinuo ugovor sa košarkašem!?

1605802586638.png

Posle samo devet meseci šampion Belgije sa Ostendeom napustio crno-bele.

Zamalo da ispustimo ovaj poklon u vidu Huventuda za siromasne veceras. Ovo sto je odigrao CMM u zavrsnici je za batine, jedva se odbranili, 13 sekundi i bolji medjusobni skor i on, plejmejker, prebaci ceo teren. Jos na to sudija svira pipkanje, a pustio je da nas biju celu cetvrtinu.

Lici na utakmicu Partizana, zelja se vratila, borba se vratila. U napadu trenutno zestoko limitirani.

Sve u svemu, not great, not terrible. :mrgreen:

Ruzna i losa utakmica sa obe strane, mi smo ovo morali da rutiniramo i rutinirali smo. Bez obzira sto su sudije zelele ne znam sta da postignu u poslednjoj cetvrtini, uzas jedan korumpirani od lige. Valjda da poguraju Spance, da ih ne preteknemo u razlici, sta li.

Nakon godine provedene u Italiji na pozajmici, Ali Nikolić se sutra vraća u Beograd nakon rehabilitacije posle operacije kuka i staviće se na raspolaganje stručnom štabu.

Sa Tegeltijinog instagrama.

Takodje i:

"Zbog različitih koncepcija, kao i drugih poslovnih obaveza u novom poslu van košarke, ne obavljam ulogu savetnika za mlađe selekcije" - odluka je koju je ranije doneo i pre predstojećeg derbija, pred koji je puštena, potvrdio je za TvPartizan bivši as crno-belih, koji ističe, da nije izlazio u javnost, da se to ne bi poistovetilo sa lošim rezultatima prvog tima.

Bas lepo, Macvan gospodin covek dosao i zapalio. Samo ne znam zasto je uopste i dolazio, valjda treba doci i uveriti se koliko je sati.

Razlicite koncepcije - neko bi da Partizan bude to sto jeste, vrhunski takmicarski kosarkaski klub (bez obzira na status, budzet i takmicenje), a neko ima zadatak da Partizan bude ukras za ulepsavanje vrhunskih dostignuca prigradske drzavne mezimice.

Napustio "sistem" koji vodi polupismeni politicki profiter. Bravo za Macvana, na ovom svetu postoji previse Loncara i Tosa. :mrgreen:

Ako je Ali uopste fizicki upotrebljiv, dobra vest, potpuno sam zaboravio da je jos uvek pod ugovorom. Za razliku od Gordica i CMM-a, odbrambeni plej koji bi, povratkom Jerate, mogao da pomeri ovog drugog na poziciju 2, da ne drvi loptu 20 sekundi, a onda je uvali Dangubicu da sutne.

Poslednja izmena:
Ne valja sto su nam epizodisti ubacili 3 trojke, ali tako je kad moras da se fokusiras na ostalih x privatnika. Necemo moci celu da drzimo ove glavne daleko od kosa.

Zasto rizikujemo sa Markusom, nije nam utakmica od prevelikog znacaja, a covek ne vidi gde je kos od nosa.

Bio bih zadovoljan i da smo izgubili 10+, igrali smo veceras nasu igru. Koliko znaci pismen trener, ne vrhunski, samo pismen. Nije preveliki vremenski razmak izmedju onih raspada protiv Igokee i taktickog nadigravanja protiv ovih.

Steta sto ne usr.as.mo do kraja ove privatnike i to bez Jaramaza, tela na 4 i tela na 5. Veceras nismo imali ni da skinemo 12 igraca, a prakticno smo igrali sa 8.

Ne znam sta bih rekao, jeste Kodi ostvario neki dobar statisticki i poenterski ucinak, ali on i Gordic su nam bili losi u oba pravca ukupno gledano. Kakav je mrljavi i jadni flouter izbacio dok je imao put ka kosu, videlo se da ne ulazi. Usr'o se decko, nije znao sta ce, pa usitnio i bacio nesto kao mekano.

Odbrana katastrofalna u smislu rotacija, koliko smo im samo otvorenih suteva dali, naravno da ce pogadjati. To se mora popravljati.

Panteri su pojacani atletski u odnosu na proslu sezonu i to se u nekim momentima bas osetilo, al' svejedno su standardni jad bez obzira na ulaganja i sirinu. Videcemo kako cemo se i jedni i drugi razvijati tokom sezone, ja bih njima u svakom momentu dao da ce nas pobediti oko 10 razlike.

Mi moramo upristojiti Kodija i Gordica, i da se vrati Jaramaz, ako moze na svoj standardni nivo. Na nekim stvarima ce se sigurno raditi i popravice se, a dokle cemo dobaciti, videcemo.

Nije preterano bitna utakmica, ali bojim se da nas ne kosta u nekoj borbi za plej-of, posebno jer smo imali vrljavi sut za pobedu. Suvise nekako olako ispalo na kraju. Panteri su posle prethodnih provlacenja morali biti kaznjeni od strane bolje ekipe nego sto su Mega Kladionica ili Split, s kime su vec igrali.

Sudije su odradile "odlican" posao, cekam usporene snimke da vidim sta su napravili sa poslednjim kosem Pantera i ovim poslednjim napadom. Bitno da su svirali faulove u nasu korist u poslednjoj cetvrtini dok smo ih stizali, a pre toga je moglo i da se saplice bez faula.

S obzirom da su oni večeras ubacili 15 trojki, a da smo mi uprkos tome što smo bacali kamenje uspeli da dođemo u situaciju da ih dobijemo, imamo čemu da se nadamo u narednim derbijima.

Slažem se da je potrebno disciplinovati Kodija i Gordića, pošto sve ono što dobro urade u jednom momentu, lako prospu onda kada je najpotrebnije.

Falio je večeras Pejdž, baš je imao mizeran učinak.

Što se odbrane tiče, mislim da smo se suviše skoncentrisali na to da zatvorimo reket i da smo zbog toga kasnili prilikom odbrane perimetra.

Blamiranje, cigani da im pozavide.

Jedini koji zasluzuje transparente je Limar. Raspustio trenera oko kojeg je trebalo da se gradi tim i jednog od najboljih igraca, da ne sekira vaskoliko srblje. Po FKP receptu sezonu krenuo iz tesko popravljivog minusa.

Poslednja izmena:

Back