KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Doveli Akojona i pomislili da je Kobi Brajant, da ce on sam da nas uvede u Evroligu

Nije lik igrao nista spektakularno, ali nije ni lose igrao

Opet kazem da ova nasa glupa uprava zajedno sa Vujosevicem treba da dovede DOMACEG pleja i da ga potpisu na duge staze

Ako nista drugo Zvezda nas je dobila jer je sklopila tim na pocetku sezone i nije ga menjala

Kog domaćeg pleja... Em ih nema, em mi ne možemo pored državnog projekta ni vražjeg Novaka dovesti, a da oni ne upletu svoje masne prste.

Skauting je naš spas, mreža prijatelja, mladi strani igrači iz Francuske, Baltika, itd. Ako neće da plaćaju skaute, onda nek mole prijatelje kluba. Na taj način smo dovodili ponajbolje strane igrače u proteklo vreme...

Poslednja izmena:
Ne mozes reci da ih nema, eto jesu se otimali oko Novaka pa na kraju on bio slobodan i nisu ga doveli

Miljenovica smo olako pustili da ode, a on bi nam sad puno znacio umesto Daloa koji nicemu ne sluzi

Ne samo Srbija, cela bivsa Juga im je na raspolaganju, svaki mladi igrac bi rado potpisao za Partizan na vise sezona

Zapela gospoda samo za Amerima, ne moze svaki igrac da bude Kinsi ili Mekejleb pa da sam resava utakmice

Teško za ex-YU, nije lako dovesti Hrvata recimo, a njima je još teže doći. Jel išao Dule pre 2 sezone da priča sa Hezonjom, pa ništa od toga, iako nas dečko max poštuje. Eno ga sad krenuo je da kida u Barseloni, jbg, kad je toliko talentovan i bolje mu je tamo nego ovde da se kolje za Kadinjaču u ovom blatu.

Akojon je bio svesna kocka, indijanac sa dobrom prangijom, doveden samo da odigra ulogu. Šta je trebalo, da dovedu mladog prospekta iz Srbije da ti u roku od mesec dana rešava plej-of? Mladići se dovode sa perspektivom naredne sezone ili više, ne za odmah. Za odmah se plaćaju formirani igrači, pa sad, kol'ko imaš para, tol'ko imaš muzike. Panteri su uzeli za sebe jednog od top-evropskih Amera, Budućnost dva solidna, mi doveli šta smo mogli u martu.

Miljenović je simpatičan ali izvikan igrač kao i svi iz Mege, nešto se ne otimaju još uvek oko njega i pored vrhunskog evropskog menadžera. A pušten je kao što je pušten i Anđušić zbog Milosavljevića i Bogdanovića, pa se sad vidi koliko je to bila dobra odluka. To bi se videlo i po Vestermanu, da nije opet doživeo onu povredu.

PS: Inače, slovenačka škola košarke je Q. Svi liče na braću Dragić, samo trka i neka frka, svi su prgavi, čak i naš Edo, a ko je najgori videlo se, taj "nivo" da ni ne pominjem. A Edo je još i ponajbolji prospekt sa svojim bratom, ima probleme sa dosadašnjim školovanjem, ali je dobar.

Poslednja izmena:
Hezonja je rekao da je hteo u Partizan ali Barselona je ipak Barselona, dakle mani se tih nacionalistickih stvari

Evo Jusuf Nurkic nikad nije igrao za nas pa je Partizanov verni navijac

A i ja nisam rekao da su sad trebali da dovedu domaceg pleja, vec na pocetku sezone, a nasa debilna uprava se vodi logikom - bolje Amer na mesec dana nego Srbin za celu sezonu

Evo sad imaju priliku da isprave gresku, necemo igrati Evroligu i neka grade ekipu oko Milutinova, Murica, Marinkovica i jos nekih talentovanih igraca, da skockaju ekipu na pocetku sezone

A videces da ce opet sve isto, ima da se krpimo tokom godine i na kraju cemo opet popiti k*rac

Sam Vujosevic ima obicaj da kaze kako nista ne moze na silu, i uverio se, ne moze Evroliga da se izbori na silu, vec planskim radom

Sam Vujosevic ima obicaj da kaze kako nista ne moze na silu, i uverio se, ne moze Evroliga da se izbori na silu, vec planskim radom

Hmmm...ovaj, jel se secas koliko godina za redom smo osvajali kako domacu tako i ABA ligu??? Kakve rezultate smo tih godina ostvarivali u Evroligi? I kako nas je FIBA iskusno iskulirala za A licencu. Mani me price o postenim radom i ucescu u Evroligi. Cinjenica je da tamo upadas samo ako pljunes prilicnu kintu. Imas razne primere za to...samo iz ABA lige su mnogi klubovi odustali, jer jednostavno nemaju te pare (seti se prosle sezone). Uskoro ce Evroliga biti otprilike toliko zanimljiva kao sto je LS u fudbalu....ono gledas deset puta u sezoni Real-Barselona...jako zanimljivo. Pare, pare i samo pare. Uostalom, bez tih silnih para bi novoosnovana Zvezda znas kad videla Evroligu? Nikad. Jer prosto ne bi mogli da kupe takve igrace koje imaju.
To sto smo mi godinama imali srecu da se tu uvek stvore neki posebno talentovani igraci (koje smo onda morali da prodamo) - pa jasno da ni to ne moze vecno da traje.

Inace komentar, a posebno autor komentara, sa B92 izdominirao...kad se upisao nisam. :mrgreen:

Ljudi ne treba da im se podsmevamo,njih čeka leto duboke neizvesnosti,ipak je to naš klub.Jesu se oni nama smejali ali pokažimo da ni.smo isti.
(Kosta, 23. april 2015 13:14)

Poslednja izmena:
@partizan beograd:

Jedno je kad neko iz ex-YU simpatiše Partizan, a drugo je kad se zaista reši da dođe, posebno da je iz HR ili BiH. Samo o tome pričam, što se nas tiče, i tih igrača, svima su namere čiste, al' pretpostavi da nije lako nekom iz Zadra ili Dubrovnika da se odluči da dođe ovde, makar zbog svojih kući.

U vezi tima, ako se razumemo, i ja se slažem da nas ovo krpljenje tokom sezone nikud ne vodi. I ja sam za ono što imaš od početka sezone. Samo, nadam se da si spreman da nas to može ostaviti na sredini tabele u zoni Evrokupa. Mi smo takav tim imali na početku sezone, i teško bismo stigli dalje od 6-og mesta da nismo doveli Mačvana i Pavlovića, sačekali Milosavljevića. Ovako smo barem došli skoro do drugog mesta gde su nas oni mafijaši u PG popljačkali, a protiv ovih iz ŽEL smo ispali na (pre)jaku košarku i rotaciju.

Sad kad gledaš iz ove perspektive i vidiš da se zapravo nije moglo, onda možeš reći naknadno, mogli smo se i poštedeti mučenja. Al' moralo se probati.

Izvući pouke za naredni put, i idemo dalje.

Šta nije hteo? Da bude pridavljen?
Није хтео милом да игра за Црну Гору па Дуле пробао силом да му то предочи!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ма паре што су скупили за Акојона када је дошао сада су преусмерене на Муслија и здраво ђаци, боље да иде када немамо да га платимо него да нас после тужи.

Kog domaćeg pleja... Em ih nema, em mi ne možemo pored državnog projekta ni vražjeg Novaka dovesti, a da oni ne upletu svoje masne prste.

Skauting je naš spas, mreža prijatelja, mladi strani igrači iz Francuske, Baltika, itd. Ako neće da plaćaju skaute, onda nek mole prijatelje kluba. Na taj način smo dovodili ponajbolje strane igrače u proteklo vreme...

Haha kakav skauting, skoro sve valjane strance ste doveli iz Slovenije :lol:.

Hmmm...ovaj, jel se secas koliko godina za redom smo osvajali kako domacu tako i ABA ligu??? Kakve rezultate smo tih godina ostvarivali u Evroligi? I kako nas je FIBA iskusno iskulirala za A licencu. Mani me price o postenim radom i ucescu u Evroligi. Cinjenica je da tamo upadas samo ako pljunes prilicnu kintu. Imas razne primere za to...samo iz ABA lige su mnogi klubovi odustali, jer jednostavno nemaju te pare (seti se prosle sezone). Uskoro ce Evroliga biti otprilike toliko zanimljiva kao sto je LS u fudbalu....ono gledas deset puta u sezoni Real-Barselona...jako zanimljivo. Pare, pare i samo pare. Uostalom, bez tih silnih para bi novoosnovana Zvezda znas kad videla Evroligu? Nikad. Jer prosto ne bi mogli da kupe takve igrace koje imaju.
To sto smo mi godinama imali srecu da se tu uvek stvore neki posebno talentovani igraci (koje smo onda morali da prodamo) - pa jasno da ni to ne moze vecno da traje.

Inace komentar, a posebno autor komentara, sa B92 izdominirao...kad se upisao nisam. :mrgreen:

Ljudi ne treba da im se podsmevamo,njih čeka leto duboke neizvesnosti,ipak je to naš klub.Jesu se oni nama smejali ali pokažimo da ni.smo isti.
(Kosta, 23. april 2015 13:14)

Nikada i nigde na internetu nisam nista napisao, a da nisam potpisao sa kosta1703

Tako da...Navedeno nema veze sa mnom

Što se tiče Milutinova i poređenja s Pekovićem i Krstićem, mislim da grešite.
On napreduje jako sporo i trenutno je daleko i od nivoa Jove Stanojevića, a ne ove dvojice. ;)

Kosta, sad neko može da kaže da si opljačkao nekog penzosa, a mi ćemo to da uzmemo kao činjenicu. Na tebi je da dokažeš da nisi. :lol:

Слажем се за Милутинова . Још бих додао: не знам како (и зашто ? ) прими лопту 5 метра од коша и онда ако нема никог шутне ,а ако
је неко ту у близини он не зна (не сме ? ) ни корак да крене већ чека да дође неко да му преда лопту право у руке ?Знам да је центар,али није
да баш не може да "проба" неки пробој (леђима ? ) ка кошу или макар неки корак ка неком играчу.То би морао да научи обавезно.

Strani portali pisu da je moguc transfer Murica u Armani na kraju sezone, kao i da ga zeli nekoliko spanskih timova. Ne bih voleo da ga se odreknemo, osim ako ponuda nije bas masna, jer to znaci da prelazimo u "puko prezivljavanje" mod. Edo je izuzetno kvalitetan i potrebno je raditi na njemu, ove sezone je po potrebi glumio cetvorku, a presekla ga je i ona povreda.

Muriću je još rano, ima on dosta da uči, naročito u odbrani. Ako ga prodamo, to je ono, daj pare, preživljavanje. Isto kao i Milutinov.

Inače, gazda Čovke je opet ponudio Milosavljeviću da pređe sledeće sezone za 350,000 evrića.
Ne znam dal' misli da je zanimljiv sa time, ili zaista misli da će mu jednom uspeti da dovede nekog našeg kapitena ili boljeg igrača, kad ni Gagića ne bi mogao.

Mentalite sta ces, ipak do sedista kluba moras da prodjes kroz njivu. :mrgreen: Finansijski cilj kluba da gazda propere pare, sportski da se srusi Partizan. Protiv Cedevite je u proseku bilo 500 ljudi manje u hali nego protiv Partizana.

Edo bi u slucaju podmladjene ekipe bio siguran starter, i imao bi lepu priliku da napreduje i vidi da li je za ozbiljniju kosarku. Milutinov takodje. Mislim da ni jednog ni drugog necemo prodavati sad.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back